Konti si to nepochopil? Je to velka slecna uz,tak si vykakonti napísal:Zlatá holka, ale slovenčinárka z teba musí mať bohovskú radosť...Lucia1597 napísal: no pravdaze hadam mi sa na vas nebudeme pozerat ako vi jazdite a mi sedime doma

Moderátor: Moderators
Konti si to nepochopil? Je to velka slecna uz,tak si vykakonti napísal:Zlatá holka, ale slovenčinárka z teba musí mať bohovskú radosť...Lucia1597 napísal: no pravdaze hadam mi sa na vas nebudeme pozerat ako vi jazdite a mi sedime doma
to si pis ze makonti napísal:Zlatá holka, ale slovenčinárka z teba musí mať bohovskú radosť...Lucia1597 napísal: no pravdaze hadam mi sa na vas nebudeme pozerat ako vi jazdite a mi sedime doma
no nie mislim vsetky baby na tomto fore nie len mnadoktor napísal:Konti si to nepochopil? Je to velka slecna uz,tak si vykakonti napísal: Zlatá holka, ale slovenčinárka z teba musí mať bohovskú radosť...
kubiaq5 napísal:http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=d ... 17f9852899
ja po nestastnej nahoude s 200kg hovedom na lade s letnymi pneu a s nezaucenim spolujazdcom zamnou
skoda 90000 - zevraj
madarske no bistu sme sa doziliamusafuna napísal:ANIKO je vyvodene z madarskeho jazyka a on madarsky nevie tak preto to nevedel
... ja len ze som sa na tom bombardieri vozil medzi prvimi,este na skladke,a ked som zbadal nivu z kojsovky a druhu stvorkolku asi trebulovu ta mi to bolo jasne ....gianmarco1 napísal:to rspeed: poznas Igora Sidora? mame rovnakeho znameho