mate lekarnicku? (mozete uz aj zmenit hlas)
Moderátor: Moderators
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
Re: mate lekarnicku? (mozete uz aj zmenit hlas)
ja si pockam radsej teraz aj tak skut este skladam takze mi ju netreba zatial a co som pocul chysta sa nieco nove takze kto kupil teraz bude kupovat na novo
a podla mna je to blud na moto lekarnicka..ak sa na tom vytries tak ti ju uz netreba..

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 konti: tak viem ti povedat len tolko, ze ta lekarnicka z LIDLu nevyhovuje poziadavkam na nove lekarnicky (vraj), lebo aj ked ma tam nieco ako karticku prvej pomoci, tak neobsahuje nejake povinne veci... ale pokial neboli stanovene podmienky ohladom novych lekarniciek, v pohode fungujeme na lekarnickach doterajsich, len nesmu byt expirovane... Na motoride v jednej teme lekarnicky velmi podrobne preberali, co po novom maju obsahovat a pod., ale nedari sa mi to najst...
2 quiksilver: druha vec je, ked prides k nejakej (trebars auto-)nehode... aby si mal cim pomahat
Lebo ich lekarnicka moze byt trebars znicena ci nedostupna... 
2 quiksilver: druha vec je, ked prides k nejakej (trebars auto-)nehode... aby si mal cim pomahat

- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
bandit: díky, mne sa to už podarilo nájsť, a jak budem mať cestu okolo lidlu ju pôjdem niekomu o.ebať o hlavu, jak môžu niečo čo nesplňa predpisy vôbec predávať!!!! Kua ale ma nasrali.... Nejde o tie 4 eurá, ale o to, že je velká jak hovado, aj tak tam nie sú veci ktoré tam byť majú!!!
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
zober ju aj s dokladom o zaplateni do LIDLu, v ktorom si ju kupil, chod k pokladni a poziadaj pokladnicku, aby ti zavolala veducu... tej povedz, ze chces lekarnicku vratit (do 30 dni od kupy mas na to pravo). Ona vytlaci paperik, do neho napises svoje kontaktne udaje, vrati ti peniaze a ides si po svojom...
Takto to plati u kazdeho nejedleho tovaru kupovaneho v LIDLi. To asi vies, ale mozno si to precita niekto, kto to nevie...
A myslim, ze ta lekarnicka je normalne platna, zatial nove lekarnicky nie su v predaji, lebo este sa tam nieco legislativne upresnuje.

Takto to plati u kazdeho nejedleho tovaru kupovaneho v LIDLi. To asi vies, ale mozno si to precita niekto, kto to nevie...
A myslim, ze ta lekarnicka je normalne platna, zatial nove lekarnicky nie su v predaji, lebo este sa tam nieco legislativne upresnuje.
- Sonka26
- cyklista
- Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 10:33 pm
- Skúter: Yamaha Neos 50
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam tiez tu z lidlu ale berem to tak, ze vlastne na moju kubaturu skutra lekarnicku ani nepotrebujem, tak ale ktovie co ma postretne aspon pre dobry pocit ju budem nosit 

podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
bandit: už som ju rozbalil, ale nič z nej nechýba, inak by som sa obsah ani nedozvedel keby ju nerozbalím...
Podľa tohoto tam chýba asi polovica vecí, a je 2x väčšia jak tá čo som mal doteraz...
A to sa neboj... keby prachy aj nevracali, ja budem prvý komu ich vrátia po tom cirkuse čo tam spravím, som bol dnes nekonečne veľmi nasraný... Do zajtra iba ak polovica opadne bude toho dosť
Podľa tohoto tam chýba asi polovica vecí, a je 2x väčšia jak tá čo som mal doteraz...
A to sa neboj... keby prachy aj nevracali, ja budem prvý komu ich vrátia po tom cirkuse čo tam spravím, som bol dnes nekonečne veľmi nasraný... Do zajtra iba ak polovica opadne bude toho dosť

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
konti, nemaj boja, LIDL sa s tym nebabre... ak vratis vsetko, co tam ma byt, vratia peniaze... tych 30 dni v podstate sluzi na odskusanie, napriklad motogate si tam odskusat nemozes (nemaju kabinku), tak zvazis, ci to kupis, a ak ano a nepasuje, bez udania dovodu (ale funkcne, teda nepokazene, neposkodene) vratis... 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som tiez kupil tu z Lidlu. Inak 90% obsahu lekarnicky je uplne zbytocne. Aj napriklad doba pouzitia jednotlivych veci. Pri nehode je rana tak znecistena, ze sterilita obvezu nehra rolu. Ja budem pouzivat tu z Lidla a ked sa to nebude niekomu pacit, tak nech si trhne nohou
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Tiež mám isté pochybnosti voči obsahu tej lekárničky, že či niekomu tým obsahom zachránim život, ale vyžaduje sa, tak ju tam mám... Za 5 eurovú lekárničku nie som ochotný platiť pokutu 50 eur, len preto, lebo niekomu nedala žena zatrtkať...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Ked ju bude treba tak ju kupim. Zatial som nic nezistil. A platit nebudem lebo, ked zaplatis tak si prisiel o peniaze uz ich viac neuvidis. Na tu cestu do prace a spat skor u mna pride sanitka pokial by som lekarnicku vytiahol. Ine je keby si siel na dlhsi vylet. To uz je na kazdom co si pribali zo sebou. Zatial co viem, ze nie je treba, ale pre pokoj duse zistujem na kompetentnom mieste skoda, ze cez inu osobu a nie osobne.
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.