Prilba

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

Re: Prilba

#76 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Št Okt 16, 2008 9:47 pm

Sonka26 napísal:viem, ale vsak to je to iste ako ta moja kvetinkova agv,nie?... :)
Ak si podrobnejšie všimneš, tak tie open AGV-čky menej kryjú na zátylku a aj na lícach a brade je ten plast taký kratší a zvyšok je iba koža. Keď pozrieš tú ružovú z mojeje foto, tak hlava je v nej viac krytá, aj plexi je o hodne dlhšie. To plexi je dosť dôležité, lebo dostať pecku do tváre napr. od chrústa je véééľmi nepríjemné. :shock: Podobne aj NOLANky, ako AGV, majú také menšie škrupiny a zvyšok je iba koža. :?
Inak podľa obrázkov je tá prvá, čo si si vybrala, z tých ostatných najlepšia, ešte ak by mala o 3-4cm dlhšie plexi tak úplná pohoda.

A keď už budeš mať prilbu, nezabudni na doplnky, ušká, rožky a pod...: :lol: :lol: :lol:
Prílohy
UskaNaPrilbe.JPG
(19.26 KiB) 276 stiahnutí
Tak už zasa nič.

Užívateľov profilový obrázok
Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa Looserqo » Pi Okt 17, 2008 8:15 am

Sonka,
nedaj sa zbytocne ovplyvnovat ludmi, ktori maju na priblbu celkom ine nielen poziadavky ale hlavne POTREBY. Dievca ma okrem ineho dobre vyzerat aj ked ide na scootri :-).
A neporovnavaj tvoje poziadavky s niekym, kto spravi denne na skutri 60-80 (150?) km pri rychlosti zvycajne vyssej ako 80km/h. Ak vies, ze budes na skutri akurat tak chodit rano do skoly tak do 10km a aj to len ked bude pekne a budes rada, ze si sa odvazila ist 60km/h tak ti bude ta jetka tak akurat. Ja mam samovrazednu City prilbu a problemy s fucanim do tvare zacinaju niekde pri 50km/h.
Samozrejme hlboko presvedceni paranoici mi mozu oponovat, ze ked spadnes a rozbijes si bradu tak zas tak dobre vyzerat nebudes :-) A neda sa nic ine ako suhlasit s tym, ze ked berieme do uvahy LEN bezpecnost, tak si treba kupit LEN INTEGRALU.
podpis som si este nenastavil

anndy
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Št Aug 28, 2008 3:58 pm
Skúter: KEEWAY MTRIX 125
Kontaktovať užívateľa:

#78 Príspevok od užívateľa anndy » Pi Okt 17, 2008 8:29 am

ja idem kupit integralu cim skor lebo je riadna kossa na bradu :D a podfukuje heh

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#79 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Okt 17, 2008 8:59 am

ruzova s kvietkami vyzera otrasne

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#80 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Okt 17, 2008 10:06 am

Hlavne že sa páči tej, ktorá ju má na hlave. :lol:
A už na letmý pohľad je jasné, že pod prilbou môže byť iba baba. :mrgreen:
Tak už zasa nič.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#81 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Okt 17, 2008 10:14 am

babska integrala top kvality:
Obrázok
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Sonka26
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 10:33 pm
Skúter: Yamaha Neos 50
Kontaktovať užívateľa:

#82 Príspevok od užívateľa Sonka26 » Pi Okt 17, 2008 1:37 pm

Looserqo napísal: Ak vies, ze budes na skutri akurat tak chodit rano do skoly tak do 10km a aj to len ked bude pekne a budes rada, ze si sa odvazila ist 60km/h tak ti bude ta jetka tak akurat. Ja mam samovrazednu City prilbu a problemy s fucanim do tvare zacinaju niekde pri 50km/h.
neviem ako si na to prisiel, ci mi vies citat myslienky, ale hentym si totalne vsetko vystihol :o

Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa Looserqo » Pi Okt 17, 2008 2:08 pm

nic si z toho nerob, moje zivotne uspechy su zalozene na tom, ze citam dievcatam myslienky ;-]

este jedna pripadova studia, proti integralam ;)
Situacia, leto, teplo jak svina 35 stupnov v tieni, v praci ziadna klimatizacia, je mi strasne horuco, potim sa aj kde som vobec netusil, ze sa potit da ..a cakam len na to kedy sa skonci pracovna doba a ja sa prevetram na skutriku. no a v takejto situacii si davat na seba integralu?

nehovoriac o tom, ze 16 rocne dievcatko co moze mat ledva 50kg oblecene v tricku vyzera s integralou asi ako vodojem ;-]

kup si co sa ti paci a radsej jazdi opatrne
Heslo dna:
Radsej nech mi pri 60ke fuci do tvare na malom skutri ako sa mam v 90ke vyrubat aj s integralou na velkom stroji.

Sonka26
cyklista
cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#84 Príspevok od užívateľa Sonka26 » Pi Okt 17, 2008 2:34 pm

Looserqo napísal: nehovoriac o tom, ze 16 rocne dievcatko co moze mat ledva 50kg oblecene v tricku vyzera s integralou asi ako vodojem ;-]
kup si co sa ti paci a radsej jazdi opatrne
Heslo dna:
Radsej nech mi pri 60ke fuci do tvare na malom skutri ako sa mam v 90ke vyrubat aj s integralou na velkom stroji.
smekam klobouk :hello1:

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#85 Príspevok od užívateľa kika » Pi Okt 17, 2008 2:38 pm

tak ja sa potom vymykam z tvojej kategorie looserqo :) ja tiez jazdim len par km denne, najma do skoly, ale bez integraly ani na krok.zo zaciatku som rok jazdila s jetkou (s plexi az po bradu) a ked som si dala na hlavu prvykrat integralu tiez sa mi zdalo ze som ako v klietke, ale zvykla som si a mam vacsi pocit bezpecia na skutri.navyse pre mna nie je dolezite aby vsetci naokolo vedeli ze na skutri sedi baba, este by ma nahodou zacali nahanat nejaki blazni, takto jazdim inkognito :D
a inak aj v lete ked je hnusne teplo, tak pokial nestojim na krizovatke tak sa nepotim, staci ist aspon malou rychlostou a mam vietor vo vlasoch :D
no sonka, myslim ze vyber je na tebe, kludne si kup tu co sa ti paci, mozno po roku po dvoch sa ti zapaci ina a zatuzis po nej.hlavne nech ti to jazdi bez nehody :)

Sonka26
cyklista
cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#86 Príspevok od užívateľa Sonka26 » Pi Okt 17, 2008 2:46 pm

diky kika :) vnimam to rovnako, tak mi treba, ked sa jedneho slnecneho doobedia zadusim chrustom...

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#87 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Okt 17, 2008 3:40 pm

To skôr podvečer. A kde je jeden chrústik a spol., tam ich bude pohromade viac. Dobrú chuť. :blackeye:

Inak vidím že TomášARN a spol. sa pekne činili. Pred pár dňami som si všimol, že mám celkom zaujímavý počet príspevkov "1111". Ani som to nejako nekomentoval a ajhľa už ani nie je čo.
Alebo sa niekam stratila celá nejaká väčšia téma?
Tak už zasa nič.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#88 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Okt 17, 2008 5:48 pm

Looserqo napísal: ....................este jedna pripadova studia, proti integralam ;)
Situacia, leto, teplo jak svina 35 stupnov v tieni, v praci ziadna klimatizacia, je mi strasne horuco, potim sa aj kde som vobec netusil, ze sa potit da ..a cakam len na to kedy sa skonci pracovna doba a ja sa prevetram na skutriku. no a v takejto situacii si davat na seba integralu?..................
No vieš ale na to vymysleli vyklápačky..... :bigsmurf:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Okt 17, 2008 7:46 pm

Looserqo napísal: este jedna pripadova studia, proti integralam ;)
Situacia, leto, teplo jak svina 35 stupnov v tieni, v praci ziadna klimatizacia, je mi strasne horuco, potim sa aj kde som vobec netusil, ze sa potit da ..a cakam len na to kedy sa skonci pracovna doba a ja sa prevetram na skutriku. no a v takejto situacii si davat na seba integralu?
neviem ci si siel v integrale v 35°C...teda nie v cinskej integrale ale v kvalitnej...v tej sa ti hlava nepoti ani ked stojis nakolko mas funkcne vetranie...ani na race kde sa spotis ako svina sa ti nejak extra hlava nepoti...a ked uz chcem prievan v helme pootvorim si plexi...

a este proti jetke...ist v dazdi strasne boli...
inac: 3sezony odjazdene v jetke, potom jeden a pol sezony v krosovej helme a teraj dve a pol v kvalitnej integrale...takze viem porovnat vsetky pre a proti...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#90 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Okt 17, 2008 9:55 pm

Bacil-BA napísal:Inak vidím že TomášARN a spol. sa pekne činili. Pred pár dňami som si všimol, že mám celkom zaujímavý počet príspevkov "1111". Ani som to nejako nekomentoval a ajhľa už ani nie je čo.
Alebo sa niekam stratila celá nejaká väčšia téma?
[OT]ked to spominas, skontroloval som svoj stav a ano, mne zmizlo nejakych 50-60 prispevkov tusim... nemvadi.[/OT]
Sonka, hlavne nech uz nejaku prilbu mas a nech sa povozis, pokial sa este da... Ja sa priklanam ku kikinmu nazoru a dodavam, ze tak, ako je v beznej integralke v lete na krizovatke teplo, tak ja v JETke v chladnejsich dnoch vzdy zima (minimalne na bradu). A zratajme si, kolko dni v lete je horucich a kolko skor chladnych... :) A ako casto stojime na krizovatke a ako casto sa hybeme... :) Tak ci onak JETky nie su vymyslene nadarmo a lepsia JETka na hlave nez nic. Pozor na chrusty, to je jedna vec, horsie su bodave hmyzy, ktore v tej rychlosti vzdy stihnu aj pichnut... (az sa mi zimomriavky spravili, ale uz som do krku schytal dvakrat, odvtedy nosim satku aj v lete)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Richi1993
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
Kontaktovať užívateľa:

#91 Príspevok od užívateľa Richi1993 » So Okt 18, 2008 6:01 pm

alcatelko : ako si pisal ze babska integrala najvyssej kvality.... chce tym povedat ze znacka marushin je kvalitna???ak hej tak si ma velmi potesil lebo prave teraz som si jednu kupil a vela som o nej nepocul tak ak hej som rad...ze som si nekupil nejaky shit....

anndy
cyklista
cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#92 Príspevok od užívateľa anndy » St Okt 22, 2008 7:43 am

MARUSHIN :D
Naposledy upravil/-a anndy v St Apr 15, 2009 1:02 pm, upravené celkom 1 krát.

raplik
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
Kontaktovať užívateľa:

#93 Príspevok od užívateľa raplik » Št Okt 23, 2008 6:42 pm

Richi1993 napísal:alcatelko : ako si pisal ze babska integrala najvyssej kvality.... chce tym povedat ze znacka marushin je kvalitna???ak hej tak si ma velmi potesil lebo prave teraz som si jednu kupil a vela som o nej nepocul tak ak hej som rad...ze som si nekupil nejaky shit....
marushin patri medzi tie kvalitne.. samozrejme ze take suomy alebo shoei su kapku lepsie ale myslim si ze marushin uuplne staci.. aj ja si kupim marushin

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#94 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Okt 23, 2008 7:08 pm

marushin je (aspon pre mna) velmi sympaticka znacka, menom pocinajuc cez dizajn az po stupen kvality... keby som nemal tie prilby, ktore mam, asi by som mal nejaku marushinku na mushke... :drunken:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#95 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Okt 23, 2008 7:24 pm

no no ...zase prosim neglorifikovat :D

Richi1993
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
Kontaktovať užívateľa:

#96 Príspevok od užívateľa Richi1993 » Št Okt 23, 2008 7:44 pm

tak to je fajn..ako ja som spokojny aj s dizajnom aj (ked o to mi neslo) s nazvom znacky aj o kvalitu...cena primerana kvalite..... :albino: :albino: :albino:

minik666
chodec
chodec
Dátum registrácie: Po Apr 13, 2009 11:58 am
Skúter: MOTORRO POLLY 50
Kontaktovať užívateľa:

#97 Príspevok od užívateľa minik666 » Po Apr 13, 2009 9:27 pm

ja osobne mam Premier-a spokojnost nadovsetko cena 4500sk
podla mna nad prilbou netreba rozmyslat, kvalita je to lepsie riesenie
padol som z bikeu na tvar resp. na celo a chvalabohu to nemalo velmi zle nasledky az na to ze som nerozoznal cervenu farbu od zelenej :%) :%) :%)
a este ma dokaze zarazit jedna vec ked niekto si kupi pre seba po pi.. prilbu a polovicke kupi daku taku len aby mala :x :x
Prílohy
DSC00095.jpg
(151.3 KiB) 38 stiahnutí
DSC00098.jpg
(147.59 KiB) 33 stiahnutí

anndy
cyklista
cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#98 Príspevok od užívateľa anndy » St Apr 15, 2009 1:03 pm

minik ta prilba je v pohodicke :))

matrixko

#99 Príspevok od užívateľa matrixko » Po Jún 07, 2010 1:24 pm

zdravim tak napisem aj ja sem.tiez som sa rozhodol kupit new prilbu kedze tento smejd co mam teraz mi uz lezie na nervy.tuto na fore som uz nieco pozeral len taka cenova relacia a poziadavky tu este neboly :) moje poziadavky su asi taketo prilba ktora ma dobre vetranie,dobre sedi na hlave,cena do 180 eur a ak by sa dalo aj aby mala slnecnu clonu.hlavne nechcem aby to bola vyklapacka to v ziadnom pripade chcem normalnu integralnu prilbu.moj adept je zatial kbc vr-1x beast akurat ze nema slnecnu clonu.mate s touto prilbou niekto skusenosti?ak ano bol by som rad keby ste sa s nimi podelily.a samozrejme ak viete o nejakej dobre prilbe hodte sem link alebo aspon nazov.vopred dakujem.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#100 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 07, 2010 3:18 pm

Nechápem prečo tak razantne nechceš vyklápačku, máš pocit že je menej bezpečná ???...okrem toho mám takové vodojem že klasika integrálka sa z clonou asi ani nevyrába ...Ja by som zas už nechcel klasiku integrálku... :beer:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"