berme si ponaucenie - neprehladna zakruta - nehoda (video)

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

berme si ponaucenie - neprehladna zakruta - nehoda (video)

#1 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Jún 20, 2009 8:16 pm

Ako hovori titulka, po zhliadnuti tohto videa si zoberme ponaucenie: "Neletim do neprehladnej zakruty ako blazon." resp. "Jazdit tak, aby bolo mozne bezpecne zastavit pred zjaviacou sa prekazkou na ceste."

A samotne video:
http://www.bikerpunks.com/mediaviewer/2 ... crash.html

Ucastnici:
scootrista 2ks
traktor 1ks

Vysledok:
scootrista c.1 - vazne zranenia
scootrista c.2 (kameraman) - lahsie zranenia

Poznamka:
Video neobsahuje ziadnu krv, slabsie povahy vsak mozu dostat traumu z neprehladnych zakrut a vysokej rychlosti.

EDIT: poupraveny nazov topicu
Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v So Jún 20, 2009 9:00 pm, upravené celkom 1 krát.
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

PeterZ
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
Kontaktovať užívateľa:

Re: berme si ponaucenie - neprehladna zakruta

#2 Príspevok od užívateľa PeterZ » So Jún 20, 2009 8:24 pm

Toto video je ako na zakázku natočené k tomuto paragrafu:

Zákon o cestnej premávke - Zákon č. 8/2009 Z. z.
§ 16
Rýchlosť jazdy

(1) Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: berme si ponaucenie - neprehladna zakruta

#3 Príspevok od užívateľa VLADY » So Jún 20, 2009 8:45 pm

No šak! mňa prekvapila jedna zákruta včera ako sme išli s Doktorom do SC išli sme inakade ako vždy a síce cez Vajnory a Čiernu vodu a Chorvátsky grob, a potom smerom na slávny kruháč pri Bernolákove .Som išiel tade prvý krát aj keď je to len pár km od môjho rodiska a bydliska. A ideme ideme 90-100 šak rovinka a vidím zátačka tak som pekne zavrel plyn a do zátačky cca 50-60 a to teda bolo ozaj tak akurát, bola nejaká dlhá a ostrá a aj dosť blbo klopená .Nevynieslo ma cez polovicu ale ak by som išiel o dačo rýchlejšie tak mám čo robiť,skrátka prekvapila ma potvora jedna....Takže tak. :evil:
PS: Inak to video je brutál ak si človek pomyslí že plechovka a pod. je aspoň s pomerne tenkého plechu a troška povolí ale taký traktor a nejaký polnohospodárky stroj šak to je kus železa a to neuhne ani o centimeter a všelijaké výstupky a tyčky dráty železa reťaze.... :bad:
A k tej vyhláške :Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad..... čo dodať? to by sme ozaj museli jazdiť v obci tak max 30kou kde môže skočiť hocikedy niekto pred auto z chodníka...a pred zátačkou spomalovať na 50 a ak je neprehladná tak 20? a čo ak nejaký ... čo akurát číta SMSku alebo robí kopec inej činnosti prejde do protismeru ??? to akože ak predpokladám že sa to môže stať tak čo ? mám spomaliť a mínať oprotiidúce autá krokom ? alebo ešte lepšie jazdiť asi po jarkoch. Podla mna je CHYBA ŽE VODIČÁK MÁ KAŽDÝ DEMENT aj ten čo nevie kolko je 2+2 alebo ten čo si myslí že je na svete len on sám jediný vyvolený a potom dlho nič potom jeho rodina a potom zas nič a potom všetci ostaní... :%)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

fiiloo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2008 10:50 pm
Skúter: Suzuki Burgman AN 650 K
Kontaktovať užívateľa:

Re: berme si ponaucenie - neprehladna zakruta - nehoda (video)

#4 Príspevok od užívateľa fiiloo » Ne Jún 21, 2009 11:55 am

No to je super a dost caste videnie na cestach :( akurt v tomto pripade to dopadlo nie celkom podla predstav scootristov :)
Hlavne ze prezili . Mozno keby neboli na sebe nalepeny druhy by bol iba odraty .
No kazdopadne prebehne cloveku mraz po chrbte , a pod tu vyhlasku sa skryje kazda nehoda ci havaria . je to tak formulovane ze sa tak vzdy da nieco najst ze spravil vodic chybu :(
podpis som si este nenastavil

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

Re: berme si ponaucenie - neprehladna zakruta - nehoda (video)

#5 Príspevok od užívateľa optik » Po Jún 22, 2009 10:11 am

To bol nejaky pretekar, si tam daval kolienko okoby tam mal slajdery :) ale nepekna nehoda, nechcel by som take nieco zazit.
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"