Problémy zo Speedfightom.
Moderátor: Moderators
- MoMo46
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 28, 2009 9:50 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2 AC
- Kontaktovať užívateľa:
Problémy zo Speedfightom.
Pred dvoma rokmi sme kúpili speedfight.Mama na nom ako kedy jazdila no asi od septembra do februara sa na nom nejazdilo.Dal sa do servisu lebo sme ho nerozbehali.Po !!!dlhej!!! dobe vymenili cievku s sitici s tym ze pride na vymenu celu sitic.Isiel aj ked prvych 50 metrov proste ked som išiel na nom jazdit tak prvy rozbeh bol dost zly lebo som sa rozbehol do urcitej rychlosti a potom padol vykon tak som musel najst tie idealne otacky a isiel som v pohode dalej.Potom isiel do servisu a vymenili cely sitic.behal som na nom asi tyzden bez problemu no vcera jeden zacal.jednoducho ledva ho nastartujem a aj ked uz tak skape motor.Za pol hodinu mi asi raz poriadne naskoci ze sa aj pohyna co je prenho problem pretoze vobec nejde do otacok akokolvek otocim rukovet plynu!Ked ho rozbehnem tak ide len 30 km/H a potom okamzite ide dole vykon.Zastane a skape motor.V kuse od vcera toto robi.Karburator bol vycisteni a ja netusim co tomu 

podpis som si este nenastavil
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Problémy zo Speedfightom.
a mas ho doladeny dobre? ako to ze si to zo servisu prevzial ked tvrdis ze nechce ist..neskusal si ho tam na mieste? podla mna ma malo vzduchu ..ja som sa s tym stretol naposledy ked som robil jednu hondu...taktiez plyn mal na plno a nie a nie ho dostat do otacok..nakoniec som tam dal open filter a ide ako drak...moja skusenost mozno niekto iny poradi lepsiu variantu..
- MoMo46
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Zvláštne je že keď som ho tam skúšal tak bol v pohode.Filter ma tiez napadol,v pondelok tam ide zase do servisu a ak to nepomoze tak davam novy.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
sviecka je akej farby? (zafarbenie sviecky vela napovie, to by som skontroloval ako prve)
- MoMo46
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Nemal som možnosť ju pozrieť keďže som dneska nemal čas sa s tým zapodievať
a navyše ani neviem kde sa nachádza.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Sviečka je v hlave valca a dostaneš sa tam cez ten deklík čo je naspodku úložného priestoru pod sedadlom....tuším... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- MoMo46
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Dakujem za rady skuter ide perfektne a to som nic neurobil.
Kedze som dneska pokoril 1000 km hranicu idem ho dat odblokovat a chcem sa opytat aky vyfuk by bol najidealnejsi?A co vsetko este treba menit ked chcem dat novy vyfuk?lebo nemam moc penazi este aj na ostatne veci