ako na samospad benzinu???
Moderátor: Moderators
- fifais
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
ako na samospad benzinu???
Cavte chalani...chcel by som pomoct...mam roxa,na ktorom je samospad....a ked vyberam hadicku z karbu tak vsetko zacne tiect a treba to neako upchat...ako s tim vynakladate vy???diky za rady 

Už je väčší 

- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ako na samospad benzinu???
ja s tým nenakladám nijak, ja mám podtlakový ventil, na toto dobré, ale keď sa ti pokazí tak sa zle štartuje.
Inak poradím ti len tak, že ako sa ti napája hadička z nádrže tak tam daj nejaký ventil uzatvárací, v automoto majú, alebo niekde v meste by mohli mať, možno aj v baumaxe, alebo inde.
Inak poradím ti len tak, že ako sa ti napája hadička z nádrže tak tam daj nejaký ventil uzatvárací, v automoto majú, alebo niekde v meste by mohli mať, možno aj v baumaxe, alebo inde.
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Mohol by si skúsiť predtým ako vyberieš hadičku túto hadičku zacvyknúť napríklad štipcom alebo niečim podobným a potom vybrať. Niečo ešte odtečie ale lepšie ako prúd benzínu.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
akože mne sa už stalo aj to, že som prišiel po nejakej dlhšej trase domov a už som išiel parkovať a zrazu mi vypadol celý ventil z nádrže a benzín rovno na výfuk, kt. bol pekne horúci, no vtedy mi inak lepilo, ale pravé nebezpečenstvo som si uvedomil až keď som to dal naspäť
, už som mohol robiť skut od piky - to som špekuloval s normal ventilom miesto podtlakového, kt. som mal pokazený - inak tiež super nápad dať vývod z nádrže tesne nad výfuk - gratulieren italiano
a druhý prípad, to bolo asi pred 2-3týždňami, tak to mi vypadla hadička z podt. ventila a zhasol (ale zase tesne pred dverami) a to som ešte aj štartoval a divil sa prečo nechce chytiť, ale potom som začul nejaké šplechotanie a hopľa
, tak som tam dal eskapásku a už to drží jak šľak.

a druhý prípad, to bolo asi pred 2-3týždňami, tak to mi vypadla hadička z podt. ventila a zhasol (ale zase tesne pred dverami) a to som ešte aj štartoval a divil sa prečo nechce chytiť, ale potom som začul nejaké šplechotanie a hopľa

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dve jednoduche riesenia...bud palivovy ventil od motoforce alebo benzinova rychlospojka od koso...su aj speci plastove kliestiky na stlacenie hadicky ale dost ju to nici...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- fifais
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
nooo pozeral som tu rychlospojku od koso...ta sa mi pozdava...diky...doteraz som to mal stlacene kliestami a beella rychlo nahadzoval 6 srob 

Už je väčší