nákup dielov zo zahraničných e-shopov

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
dejawu
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Feb 17, 2008 1:12 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

nákup dielov zo zahraničných e-shopov

#1 Príspevok od užívateľa dejawu » Pi Okt 23, 2009 4:01 pm

čaute nakupoval niekto zo stránok www.scooter-center.com alebo z www.mop-shop.de , scooter-attack alebo podobných mohli by ste mi napísať skúsenosti a ceny za dopravu ak ste dačo objednávali? díky čaute :good:
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

Re: nákup dielov zo zahraničných e-shopov

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Okt 23, 2009 4:08 pm

vecsinou prevod vopred na ucet a postovne 15-40e
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Užívateľov profilový obrázok
deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » So Okt 24, 2009 2:40 pm

Ja mám skúsenosť so scooter-attacom zatial dobrú. Bral som 2x od nich. Platí sa kartou vopred poštovné je podla hmotnosti ale rátaj dosť vela (ja som platil 25 a druhý krát 30 €). Čo sa týka dodania tak treba sledovať ikonku smajlíka čo je pri tovare. Ake to majú všetko skladom čo si objednáš tak to príde na SK za 6 dní a môžeš si na internete sledovať kde sa tvoja zásielka práve nachádza. To je dosť dobrá funkcia aspoň máš prehlad kedy to asi príde. Paradoxne najdlhšie to trvá keď je to už vo Viedni.
Ešte mám skúsenosť so scooterparts.nl. Majú tam doť dobrý výber aj ceny len ja som sa s nimi naťahoval 2 mesiace aby mi vrátili peniaze za tovar čo nedokázali doručiť,ale nakoniec to dopadlo dobre.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#4 Príspevok od užívateľa Mitko » So Okt 24, 2009 3:38 pm

To "dejawu": možeš skusiť kuknuť aj tento e-shop: http://www.scootershopgyor.hu/ je to madarský shop čo je blízko hranic so Slovenskom a čo par ludi z fora odtial bralo tak si nesťažovali že by bol problem...da sa aj slovenčina nastaviť na stranke a ževraj sa da aj s chlapom čo ma shop dohodnuť že Ti to pošle na dobierku zo Slovenkej pošty.....lebo obchod ma niekde na hranici Madarsko-Slovensko....čiže ked prejde hranicu hned v prvej dedine ma aj poštu z ktorej to može poslať za Slovenske poštovne...len sa treba dojednať...neviem či komunikuje aj Slovensky...inak objednavky zo zahraničnych shopov sa neoplatia pri malej zasielke koli pošte...ak niečo chceš napiš "alcimu" on objednava skoro pre všetkych na fore ked niečo potrebuju....zhromažduje objednavky cca 2 týždne a ked sa to nazbiera tak to v shope objedna a rozpošle ked to dorazí...ja od neho objednavam a 100% človek to je....možem len doporučiť a verim , že nielen ja....
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"