50cc skuter pre zaciatocnika
Moderátor: Moderators
Re: 50cc skuter pre zaciatocnika
a co pviete na Peugeot Speed Fight 50 za 1000 eur 2002 rok??
podpis som si este nenastavil
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Máj 18, 2009 7:27 pm
- Skúter: piaggio fly 50 2t chudinka
- Kontaktovať užívateľa:
newiem to je natebe nebudem ti aspon ja radsej raditr lebo poradim a budes ptm nadavat mne chod sa nakazdom previest a uvidis peugeot bude rychlejsi piaggio pomalsie ale nie as tak ale zase mas viac odkladacich priestorov a ine...to je aspon muoj nazor
ja som rad za kazdu radu:), bol som ju dnes pozriet a je celkom pohode len treba na nu kupit nejake nove veci, ako karburator, netusim kolko moze stat a aky by bol dobry tak ak mate nejake skusenosti tak by som bol vdacny, potom majitel spominal ze do benzinu tecie moc oleja, tak to nejak odpojil a musim si asi miesat benzin sam( ospravedlnujem sa za to lajicke vysletovanie), tak by som bol rad za nejaku radu ako to opravit, a posledna zavada bola ze ked dlhsie stoji bez jzdenia tak sa neda nastratovat klucom ale treba ju najpr nakopnut trocha a potom uz ide.....mohol by niekto pls vycislit co by stala taka oravat a vymena ??? vopred dakujem
a este by som sa rad spytal co stoji prehodnenie špz?
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Nový karburátor sa pohybuje tak od 50 do 100 € záleží aký. To že si musíš miešať olej s benzínom považujem skôr za výhodu pretože si tam dáš presne potrebné množstvo a máš istotu,že sa ti nepokazí olejové čerpadlo.
Neviem čo si predstavuješ pod pojmom prehodenie ŠPZ. Predpokladám že asi prehlásenie na nového majitela. Tu sa to líši podla toho či to bude v rovnakom okrese vtedy sa platí 33 € za zmenu majitela + 16,50 € za novú tabulku. Ak to prihlasuješ do iného okresu tak sa platí 66 € za zmenu majitela + 16,50 za tabulku. Pozor po novom musíš vozidlo prihlásiť do 15 dní od ohlásenia v opačnom prípade musíš urobiť kontrolu originality a to neviem kolko stojí na skúter
Neviem čo si predstavuješ pod pojmom prehodenie ŠPZ. Predpokladám že asi prehlásenie na nového majitela. Tu sa to líši podla toho či to bude v rovnakom okrese vtedy sa platí 33 € za zmenu majitela + 16,50 € za novú tabulku. Ak to prihlasuješ do iného okresu tak sa platí 66 € za zmenu majitela + 16,50 za tabulku. Pozor po novom musíš vozidlo prihlásiť do 15 dní od ohlásenia v opačnom prípade musíš urobiť kontrolu originality a to neviem kolko stojí na skúter
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
vdaka za odpoved, presne to som chcel vediet, ale stale som si nevybral scooter, rozpocet je 1000eur a s tym prepisom atd by ma to vyslo viac a penize budu az o mesiac...a mam pocit ze speedfighty maju dost velku spotrebu je to pravda alebo nie?? ci nemam radsej pozerat po inej motorke....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Pežoty (a aj autá) sa kupujú kvôli diazajnu, alebo...ale sú aj lepšie scootre na trhu ...Pouvažuj ešte.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Takze asi naj bude este dosporit peniaze a kupit nieco ine...napr taku gileru runner len tu do 1000 nezozeniem....
no tak sa musim pochvalit ze od dnes som uz aj majitel scootra a kupil som si apriliu sr r 07 rocnik, tak snad mi ta motorka vydrzi co najdlhsie a bez problemov, ak je tu nejaky majitel takejto motorky moze mi pls napisat spotrebu a max rychlost?? dakujem
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
karb alebo striekacka? striekacky idu kus od kusa medzi 70-95 tacho...spotreba podla sposobu jazdy
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tu máš link na web venovaný výlučne apríliam : http://www.kouril.cz/aprilia.htm
no ma to karburator,chcel som striekacku ale ich cena je o dost vyssia, este som ju poriadne nevyskusal lebo neni prihlasena a pojdem ju az stredu.. a dik za link idem si to precitat
to si spravil len dobre ze si si kupil aprilku s karburatorom a nie striekacku.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Na karbe sa ti nema co ,,pokazit,, aj podla mna si dobre spravil
- Naghost15
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 03, 2009 5:33 pm
- Skúter: Suzuki GSX-R 600
- Kontaktovať užívateľa:
casom aj tak dostanes chut na Tunenie nieco si na tom porobýs a na striekačku moc toho nedás takže na karbový všetko moné sa dá dat a aprilka je super ...možem potvrdit ze aj seriovo ide parádne kamos to má ja som mal piaggio 2008 a aprílka má motor piaggio tak isto ..bolo to od teba rozumné že si kúpil taliana...
A HLAVNE VELA STASTNýCH KM OV TI PRAJEM....
A HLAVNE VELA STASTNýCH KM OV TI PRAJEM....
v tom pripade som rad ze som kupil s karburatorom:) noo a radsej som si priplatil a kupil taliansku kvalitnu znacku..chcem aby mi to vydrzalo:)...a s tuningom uvidim...uz tam mam vyfuk Leo Vince ZX ale teraz tam chcem povymienat take zakladne veci,pojdem s tym do servisu a hadam mi poradia co je opotrebovane remen ,a asi bude fajn vycistit vzduchovy filter..
+ pridavam foto ale neni moc dobre, to som tak narychlo vcera fotil..
+ pridavam foto ale neni moc dobre, to som tak narychlo vcera fotil..
- Prílohy
-
- IMG_1099.jpg
- (26.63 KiB) 137 stiahnutí
- macher2404
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 8:48 am
- Skúter: Simson S51 Electronic Tuned
zajtra ju odfotim lepsie a poslem potom:) teraz mam akurat tak este v telefone odfoteny vyfuk tak aspon ten poslem ako vyzera...
- Prílohy
-
- IMG_1098.jpg
- (28.97 KiB) 95 stiahnutí
a pls ked tam mam tento vyfuk asi by som tam mal mat aj ine trisky ako seriove ci ani nie???
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Mala by byť väčšia tryska ako pôvodná,ale to musiš zistiť podla sviečky,nedá sa to povedať že aká. Je to individuálne.
Inak mohol by si nahrať na video zvuk výfuku pri plnom plyne a hodiť na youtube a poslať link? Rád by som úočul aký má zvuk
Inak mohol by si nahrať na video zvuk výfuku pri plnom plyne a hodiť na youtube a poslať link? Rád by som úočul aký má zvuk
- Naghost15
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 03, 2009 5:33 pm
- Skúter: Suzuki GSX-R 600
- Kontaktovať užívateľa:
Kamos má ten výfuk je to normálka neni to moc hlučné ale má to krásni zvuk...