Moderátor: Moderators
No to nie je moj prvy skuter mal som a este mam aj 50-tku skuter potom som mal Hondu 125 ale dal som sa jednemu profikovi previest a skoncil v priekope tak ju musel odo mna kupit. a potom jeden kamarat mi ponukul Yamasaki ja som tiez zo zaciatku hovoril ze je to cina ale ked som sa previezol tak som to ihned bral ide to ovela lepsie ako 125-tka Honda.mino2 napísal:Damo555 už sa zobud. To je asi Tvoj prvý skuter do ktorého si sa beznádejne zamiloval. Ja si myslým že aj za mojim čínskym Keeway Outlookom 125 by si mal problém držať krok. Mal som čínuKeeway Matri 150 a poviem ťi islo to max.98 podla digi tacho. No ale nemal som ho odblokovaný.
no stou cinou 2T som isiel 60KM/H mozno aj viac ale tacho len do 60 tam je napisane ze taka priemerna rychlost 40KM/hMitko napísal:Je to zbytočne sa k tomu vyjadrovať...stači si pozrieť sekciu bazar...ma tam inzerat na predaj čina 2T že s nim chodil 40km/h asi ho nemal odblokovany...to je jeden prispevok ale perla je vyjadrenie k inzeratu ked sa chalan opytal na Apriliu atlantic 500ccm tak odpisal: kašli na apriliu , kup si Yamasaki to je to iste len za lacnejši peniaz.
čiže mne len jedno vychadza z toho....a to že ked testoval tu "mašinu" tak v tych 140km/h musel ale paradne spadnuť a udrieť sa do hlavy a ......odvtedy mu to tak utkvelo v pamäti že len Yamasaki odbolkovana je BEST...a to je nasledok nosenia činskych "odblokovanych" prilieb, ktoru určite dostal zdarma k tej "mašine"
ne to znamena ze TURBOmiiireeec napísal:ináč to T znamená čo ? že Traktor ?
kludne moze byt, ze ti tachometer ukazuje 140km/h, avsak realne to kludne moze byt povedzme 100-105km/h. Pozicaj si GPS (ak nemas od koho, ja ti poziciam a budem svedok, do Sabinova obcas zavitam ku XAWIERovi, mozno ho poznas) a ten nam natoc.Damo555 napísal:takze ty neveris dobre len co bude teplejsie tak sa pojdem previest a nakamerujem ti tahometer ak neveris.
mam GPS na mobile oskusamTHeBaNDiT napísal:kludne moze byt, ze ti tachometer ukazuje 140km/h, avsak realne to kludne moze byt povedzme 100-105km/h. Pozicaj si GPS (ak nemas od koho, ja ti poziciam a budem svedok, do Sabinova obcas zavitam ku XAWIERovi, mozno ho poznas) a ten nam natoc.Damo555 napísal:takze ty neveris dobre len co bude teplejsie tak sa pojdem previest a nakamerujem ti tahometer ak neveris.
Sacook napísal:vymenit celu palubovku aj s tachometrom, lebo aj ten ti neukazuje dobre..
ja som mal piaggio NRG power 70ccm LC a mi to islo 116km/h na tacho takže si mislím že to Piaggio je úplná pecka a ked si ešťe niekedi v živote kúpim scooter tak to bude NRG alebo Aerox...ice_cream71 napísal:PODLA MNA BY SI MAL PRESTAT ZIT VO SVOJOM SVETE A PONORIT SA DO REALITY A UZNAT ZE CINANSKY HARABURDA ASI NEPOJDE 140 KED MOJE PIAGGIO SERIA 50CCM IDE 70
UUPLNE STEBOU SUHLASIMMitko napísal:sa mi zda, že by si mal radšej prispievať na pokeci na azete tam to bude Tvojmu veku asi adekvatne a ako pozeram na postrehy tak asi aj rozumovo...
YAMASAKI RULEEEEEEEZ
PREPACTE ALE NECHAL SOM SA UNIEST VIETE TO TO YAMASAKI
PIAGGIO JE HARABURDA URCITE TO VIACERY UZNAJU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
### trojpost zluceny - THeBaNDiT
alebo yamasakiNaghost15 napísal:ja som mal piaggio NRG power 70ccm LC a mi to islo 116km/h na tacho takže si mislím že to Piaggio je úplná pecka a ked si ešťe niekedi v živote kúpim scooter tak to bude NRG alebo Aerox...
ja si myslim, ze tato diskusia nie je vedena v hneve, skor humornym tonom... nemam pocit, ze by tu niekomu praskali nervy alebo co...Naghost15 napísal:od začiatku sledujem túto diskusiu ale strašne sa nedás presvedčiť a hádas sa tu s každím, ale počítaj s tím že ked na tie zrazi pojdes tak možno zopár ludí nebude rád že ta uvidia...ale toto je len moja poznámka...
ked nakamerujem ja tak nezaspisMitko napísal:škoda , že na tom videu čo si tam dal ide chlap zo sustavneho klesania a ledva sa mu to dostalo za 80km/h![]()
a ma to tak brutalne zrychlenie že som skoro zaspal pri tom videu kym mu to vyšlo na 80km/h
chalana asi "zabanovali" na pokeci tak sa regol sem , že teda "pokeca"