poradte scooter novy do 27tisic Sk
Moderátor: Moderators
-
- Dátum registrácie: Pi Jan 08, 2010 10:16 am
- Skúter: Nemám
poradte scooter novy do 27tisic Sk
Nazdar všetci.
Potreboval by som poradiť.Chcel by som si kupiť skuter,može byť i čínsky do 27 000Sk sa musim zmesťiť.Jazdený nechcem.Len aby bol kvalitnejší a vykonnejší.Lebo vydel som skutre s vykonom 1.9kW no to je malo potreboval by som nieco od 2.5 .Idealne by bolo rovnych 3 i viac ak su vobec také.A aby to bol štvortakt.
Ďiky všetkym čo poradia.
### tema premenovana, povodny nazov bol "Help" - THeBaNDiT
Potreboval by som poradiť.Chcel by som si kupiť skuter,može byť i čínsky do 27 000Sk sa musim zmesťiť.Jazdený nechcem.Len aby bol kvalitnejší a vykonnejší.Lebo vydel som skutre s vykonom 1.9kW no to je malo potreboval by som nieco od 2.5 .Idealne by bolo rovnych 3 i viac ak su vobec také.A aby to bol štvortakt.
Ďiky všetkym čo poradia.
### tema premenovana, povodny nazov bol "Help" - THeBaNDiT
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Help
Hneď prvá chyba čo chceš je že chceš čínsky skúter a 4T. To je najhoršia možná kombinácia. Jediné čo môže ako tak zachrániť čínske skútre je ak je to 2T
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Neuviedol si aky obsah to ma byt. Podla textu zrejme 50 cm3,vsak?
Ked si precitas toto forum,tak sa dozvies, ze 4T v 50cm3 nie je priliz vhodne. A ako pise deltoro uz vobec nie cinske.
Neviem ti poradit konkretny tip a myslim si,ze taky, aky by si chcel ty ani neexistuje. Ale mozno sa mylim, v kazdom pripade zelam vela stastia pri kupe.
Ked si precitas toto forum,tak sa dozvies, ze 4T v 50cm3 nie je priliz vhodne. A ako pise deltoro uz vobec nie cinske.
Neviem ti poradit konkretny tip a myslim si,ze taky, aky by si chcel ty ani neexistuje. Ale mozno sa mylim, v kazdom pripade zelam vela stastia pri kupe.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
V prvom rade ta vitam na nasom fore. Spravaj sa tu uvazlivo, vela citaj a potom sa pytaj, i to rozumne. Nerozumne konanie moze byt totiz ohodnotene frflanim od niektorych jedincov (musim napisat, ze casto pravom).Michal_xXx_ napísal:Nazdar všetci.
Ďiky všetkym čo poradia.

K radam:
1. rada: pri zakladani topicu porozmyslaj nad vhodnym nazvom, Help nie je vhodny nazov...
2. rada: jazdena znacka je nezdriedka lepsia nez novy cinan (netvrdim, ze si ineho nazoru)
3. rada: u kubatury 50ccm plati, ze 2T je vykonnejsi nez 4T
4. rada: vykony v technicaku ci na strankach neber do uvahy, casto tam uvadzaju, co si ktory importer zmysli...
5. rada: cinan 4T je z pohladu vykonu najhorsia moznost
6. rada: ak cinan 50ccm, tak CPI alebo Keeway dvojtakty idealne na 12-palcovych kolesach, pripadne ich klony, ktore vsak mozu mat kvalitu vyhotovenia nizsiu...
7. rada: ak cinan 4T, tak KYMCO, ale vidi sa mi, ze to do 27tisic nie je...
8. rada: vypln si v profile kolonku BYDLISKO, staci okres...
Radit by sa este dalo, ale pohladaj si na fore nejake skusenosti sam, pripadne ti tu poradia i dalsi...

PS Necuduj sa, ak tvoja tema skonci v Kosi, nevhodny nazov a niekolkokrat preberana tema pre to vytvara predpoklady... ja ju nateraz necham tu vo Volnej disusii, ostatni moderatori nech sa rozhodnu sami.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: poradte scooter novy do 27tisic Sk
Vitaj na fore.
Ja som nazoru, ze novy s takym vykonom a do takej ceny nenajdes.
Co sa tyka temy, tak by som prispevky presunul uz do inej existujucej temy, je ich tu dost, ale cez mobil to robit teraz nebudem, jedine az v pondelok, pokial to nespravi niekto iny
Ja som nazoru, ze novy s takym vykonom a do takej ceny nenajdes.
Co sa tyka temy, tak by som prispevky presunul uz do inej existujucej temy, je ich tu dost, ale cez mobil to robit teraz nebudem, jedine az v pondelok, pokial to nespravi niekto iny

- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
strasne smiesne je ked vyrobca uvedie pri 50tke 4-takte vykon 3KW... chcel by som vidiet graf z brzdy... podla mna by to ani valcami nepotocilo 

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:

### klidek, Tomas to presunie do temy, ktoru uzna za vhodnu, dovtedy to tu kludne moze preckat, moj nazor...