Inak som trocha prekvapeny z tvojho pristupu k vyberu - ze ides hlavne po maximalke. Predsa len vychodniarske cesty -

Moderátor: Moderators
lol čítaj som to napísal 3 príspevky nad tebouRips. napísal:125ccm budu škrtené kvôli A1 ktori je do 11Kw
na yamahu existuje chip-tuning...zvysi ti to kw a malo by to tahat asi jak ta aprilia, ale musis myslet na to ze secko stoji peniaze...A ta Yamaha sa neda potom nejako otvorit na 25KW ci ako to je da sa daco s nou spravit ?
malo by to tahat tak ako aprilia?len to ze das akoze nejaky chip a ide to ako aprilia chlapce ty si asi spadol na hlavu aleboco.dido napísal:na yamahu existuje chip-tuning...zvysi ti to kw a malo by to tahat asi jak ta aprilia, ale musis myslet na to ze secko stoji peniaze...
No tak ja si mislim že vstrekovanie je lepšie ako karburator vyhody maš napr. menšia spotreba , bezproblemove štartovanie.... a k tym 4T a 2T jednoznačne vezmi 4T lebo 2T to je žroch hovorim z vlastnej skusenosti 50ccm 2T mi žrala viacej ako 150ccm 4T a Ešte aj ten olej ved za tyžden som mal prazdnu nadržku a 2l oleja 2.50,-E 2T sa ti oplati iba na zavody a takRips. napísal:Pokial mas 18 co predpokladam , že máš tak nie nieje iba ak chceš jazdiť na spotrebumal som možnosť ísť na tej aprilke a je to neporovnatelne trebars z CBRkou alebo moj scoot je 4takt viem že je to scoot ale aj tak 2-takt je lepšii na týchto malich obsahoch a maš tam karbec a nei blbu striekačku
ked si kupuješ scooter kôli spotrebe tak si kúpiš sériu a s karburátotrom to má minimálnu spotrebu 1 l oleja približne 700 km ov...a ked ta prestane bavit že chodis pomali tak 2 takt kludne môžeš vytunovať takže si mislím že ked kupujes scooter tak radsej 2 takt ..ten kto si schuti chce zajazdit ked sa mu zachce tak nebude prvoradá spotreba si mislím....a Damo 2T neni iba na závodi lebo potom každí starký a dôchodca by stál na štarteDamo555 napísal:No tak ja si mislim že vstrekovanie je lepšie ako karburator vyhody maš napr. menšia spotreba , bezproblemove štartovanie.... a k tym 4T a 2T jednoznačne vezmi 4T lebo 2T to je žroch hovorim z vlastnej skusenosti 50ccm 2T mi žrala viacej ako 150ccm 4T a Ešte aj ten olej ved za tyžden som mal prazdnu nadržku a 2l oleja 2.50,-E 2T sa ti oplati iba na zavody a takRips. napísal:Pokial mas 18 co predpokladam , že máš tak nie nieje iba ak chceš jazdiť na spotrebumal som možnosť ísť na tej aprilke a je to neporovnatelne trebars z CBRkou alebo moj scoot je 4takt viem že je to scoot ale aj tak 2-takt je lepšii na týchto malich obsahoch a maš tam karbec a nei blbu striekačku
The engine in the Derbi is sourced from Yamaha. This engine was used in the Yamaha DTR125 Dual Sport and TZR125 sport bike.matrixko napísal:inak chalani ked niekto viete potreboval by som radu ze ci je v ten novej aprilii rs r.v 2007 tej isty motor co aj v novej derbi gpr 125 2007.