Poraďte aký skutrik 125ccm kupit
Moderátor: Moderators
Poraďte aký skutrik 125ccm kupit
Rozmyslam, že by som si kúpil teraz nejaký skuter, len neviem akú značku a na čo všetko mám pozerať pri výbere... Neviem či si mám kúpiť nový alebo nejakú jazdenku... Poraďte... Dik
podpis som si este nenastavil
Re: Poraďte aký skutrik 125ccm kupit
To je tiež dosť dôležité, ale zalezi na tom, či by to bola nová alebo jazdenka - a po ďalšie, rozmyslam, či by som nebral aj niečo do 200ccm a tá cena, neviem niečo okolo 1000€
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ak nechces kupovat znacky ako yuki a adamoto tak na novy stroj si pridaj aspon dalsich 1000.
Jazdenku za 1000 euro aj najdes.Tusim Had predava skuter tu: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 4&start=25
Jazdenku za 1000 euro aj najdes.Tusim Had predava skuter tu: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 4&start=25
Naposledy upravil/-a viper v Po Mar 01, 2010 7:27 pm, upravené celkom 1 krát.
Kawasaki Versys Touring Edition

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
viper presne to som pisal v tej istej minute ako ty a mi to necelo hodit si ma obehol 

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Quiksilver : Myslim,ze nebudeme len my dvaja kto ma nato rovnaky nazor.
Kawasaki Versys Touring Edition

nooo, nevyzera, zle, ale!!! vzdy tam je ale... kua vzhladovo mi nesedi...
inak, o tych adamoto--- to su činania, že? teraz som pozeral, ze maju v akcii nove stroje 125tky po 990€ ale moc tu čínu nemusím, nemate s tým skúsenosti?
Predajca mi vravel, že s tým za 4 roky predaja (125ccm) nemali probléém...
inak, o tych adamoto--- to su činania, že? teraz som pozeral, ze maju v akcii nove stroje 125tky po 990€ ale moc tu čínu nemusím, nemate s tým skúsenosti?
Predajca mi vravel, že s tým za 4 roky predaja (125ccm) nemali probléém...
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
predajca ti povie vsetko len aby to predal ,adamoto je cina a jedna z najhorsich a dostupnost ND je skoro ziadna
to mi stačííí.. xexe len som sa pýtal...
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
adamoto neber!!!! možem potvrdit dedo ma adamsa 125tku ale oproti mojej 150tke tiež čine ved to sa vlecie ako slimak pridaš plny prin a ono to ide akoby to vynechavalo ked na mojej 150tke prydam plny plyn tak ta to opre do sedadla. najprv som si myslel źe to je tym rozdielom 25ccm oproti mojej ale mylil som sa kamaratova cina tiež 125 ide o trocha slabšie ako moja 150 ale oproti dedovemu adamsu neporovnatelne ASAMS NEBER!!! radšej ked už lowe tlači tak kup si inu jazdenu činu ako ja nova stala 40 000 ešte bločok mam a ja som ju kupil ked mala 1200KM za 700Eur o polovicu menej
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
hlavne ze tie cinske skutre co su, maju jeden a ten isty motor.
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No tak toto nieje pravda matrixko
tekže teraz musim najst nieco co mi bude pasovat...
m4rko:neni to pravda? adamoto ma ten isty motor jako napr ako motorro poly ako priklad udavam 125tky a povedz ze to tak nieje.
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
hej mozno dva modely ale nie vsetky cinske 125ky nemaju rovnaky motor ...najdu sa aj nake rovnake ako CPI-KEEWAY hej ale neznamena ze vsetko je rovnake to potom by si asi ludia medzi cinnou ani nemuseli vyberat podla znacky nie ?
ok, tak čo by som mal kupit, niečo čo ma aj nejaký výkon a aj dobre vyzerááá... neviete o niečom??
tak ked chces nejaky vykon od 125tky tak urcite nie cinsku 125tku 4t popozeraj nejake inzeraty za 1000 eur sa da nieco zohnat.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
[quote=\\\"m4rk0\\\"]hej mozno dva modely ale nie vsetky cinske 125ky nemaju rovnaky motor ...najdu sa aj nake rovnake ako CPI-KEEWAY hej ale neznamena ze vsetko je rovnake to potom by si asi ludia medzi cinnou ani nemuseli vyberat podla znacky nie ?[/quote]
ved si nemusia vyberat podla znacky...vecsina vyrobcov pluje jeden a ten isty motor a v poslednej tovarni len lepia nalepky (to ze na slovensku je viac znaciek cinanov ako v cine fabrik je uz druha vec...to su OEM vyrobky kde si mozes nalepit vlastnu znacku)...ale rozdiely tam su...niektore maju karburator na ktorom je napis skopirovane mikuni z japonska ine sa nehraju na napisy...inac vlastne motory maju napr sym,kymco...(vecsinou taiwan)...ak cinana tak len lc...
ved si nemusia vyberat podla znacky...vecsina vyrobcov pluje jeden a ten isty motor a v poslednej tovarni len lepia nalepky (to ze na slovensku je viac znaciek cinanov ako v cine fabrik je uz druha vec...to su OEM vyrobky kde si mozes nalepit vlastnu znacku)...ale rozdiely tam su...niektore maju karburator na ktorom je napis skopirovane mikuni z japonska ine sa nehraju na napisy...inac vlastne motory maju napr sym,kymco...(vecsinou taiwan)...ak cinana tak len lc...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Tak tak a ja mám jeden Keeway Outlook 125 na predaj. Je to vodník, 10 mesiacov záruka. Vario J-Costa v hodnote 150 e a kufrík GIvi v hodnote 130-140 e. 2x kotuč, najazdené 2300 km.
Honda PS 150i
mino2, vies mi poslat foto a aka je tam cena a nejake info ???