Cawte chalani
Chcel by som sa spítať ako zapojím brzdove svetlo na skuter? spravil som si led brzove svetlo priam na mieru na kufrik skutrika. Brzdove led svetlo spočíva s 12 diod. Kedže napätie na svetle je rôzne tak som pridal ešte stabilizátor ktory služi aby sa led diody neprehriali a nezničili a aby tam bolo stále napätie ktore potrebujem na 100% funkčnosť. (som študentom elektrotechniky ) A teraz neviem ako to mám zapojiť . Vopred dakujem, uvítam aj nieake foto poprípade. diki
Zapojenie brzdoveho svetla
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 03, 2009 9:04 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Zapojenie brzdoveho svetla
podpis som si este nenastavil
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zapojenie brzdoveho svetla
Ja by som povedal,ze by bolo dobre sa paralelne pripojit na kable, ktore idu do zadneho brzdoveho svetla. Len neviem ci som ti takouto jednoduchou radou pomohol. 

- Yamaha_Aerox
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Aug 07, 2009 6:38 pm
- Skúter: Yamaha Aerox
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak ako ti poradil kolega je to najjednoduchsi sposob...tie kabre co ti idu na svetlo do zadu len prepoj...paralelne- to iste vies ako je 

- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Este by som to dal na konektor, aby si to mohol pohodlne odpojit a pripojit v pripade, ze chces ten kufrik zhodit, alebo nahodit. Aby si to nemusel vzdy rozoberat a pajkovat.
A este jedna vec. Mohol by si hodit do navodou ako si to svetlo vyrobil. Niekomu by sa to mohlo hodit. Ked raz budem mat kufrik, tiez nad niecim takym budem rozmyslat. A potom mi mozno prave tvoj navod ulahci rozmyslanie
A este jedna vec. Mohol by si hodit do navodou ako si to svetlo vyrobil. Niekomu by sa to mohlo hodit. Ked raz budem mat kufrik, tiez nad niecim takym budem rozmyslat. A potom mi mozno prave tvoj navod ulahci rozmyslanie