Aprilia sr 50 r
Moderátor: Moderators
- Barancok
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 1:01 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 R rv.2009
Aprilia sr 50 r
nazdar ludia nemate nahodou niekto skusenosti s tymto skutrom uvazujem nad kupou karburatorovej verzie
### presunute zo sekcie Maxi skútre do sekcie Voľná diskusia, Aprilia SR50 R nie je maxiscooter - THeBaNDiT
### presunute zo sekcie Maxi skútre do sekcie Voľná diskusia, Aprilia SR50 R nie je maxiscooter - THeBaNDiT
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia sr 50 r
Myslím že je to jeden z najlepších skútrov aké sa predávajú aj keď tieto nové kusy už niesú tak výkoné ako to bolo pred pár rokmi.Je to spôsobené kôli prísnym emisným normám. Inak jeden chlapík má o tom pekný web tak si to pekne prečítaj stojí to zato : www.kouril.cz/aprilia.htm sú tam jeho skúsenosti on má síce verziu so vstrekovaním ale ako skúter je ten istý.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
- Skúter: neuvedený
ako vidim - ten chlapik zo stranky sa vybral na aprilke 50ke do afriky - no to ma gule, ale zasa to svedci o vykonnosti a spolahlivosti stroja. Co sa tyka dizajnovej s stranky - urcite top3, ak nie rovno najkrajsia 50ka na trhu. Ale aj novy runner je nadherny.
- Barancok
- st. trojkolkár
diky moc no aj ten runner som pozeral ale je nedorieseny kvoli nastupovaniu ho treba dost prekracovat a vztrekovanie nexcem bo nejak sa mi nedari zohnat niekoho na precipovanie predsa len karburator sa odblokovava lahsie tak teda je to fajna masinka? Bo zajtra byx to xcel zacat vybavovat
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Jazdil som na runnerovi a nepostrehol som nejaké problematické nastupovanie. Runner je vyslovene komfortný skúter aj pre dvoch zatial čo aprilia je čisto športový skúter s tvrdým pružením. Ty musíš vedieť čo chceš. Motoricky je to to isté. Vstrekovačku novú už asi ani nezoženieš lebo to prestali vyrábať jedine nejaké skladové zásoby keby boli. Karburátor sa dá navyše tuniť. Ale či kúpiš jedno alebo druhé určite nestúpiš vedľa sú to top skútre.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- Barancok
- st. trojkolkár
ludia poradte pls ako to mam zabehavat a naco si pripadne mam davat pozor
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
davaj si v prvom rade pozor na odklopene kanale..hlavne v tme ich clovek zvykne prehliadnut..aaaaaa co sa tyka zabehavania, tak je tu tiez vela ohladom toho, len treba hladat..ale tak da sa neporadit?? snaz sa chodit tak aby si absolutne zo zaciatku netrapil motor, do tych300km, len tak volne okolo40km/h, potom obcas mu mozes aj TROSKU pridat a po1000km mozes chodit aj dole hlavou..ale vsetko to je o tom ako si rozumies s tou motorkou, proste zo zaciatku je motor surovy, tak treba na neho ako na zenu:) inac na zaciatok by som velmi nedoporucoval chodit vo dvojici.. to je len tak v strucnosti, ak budes hladat tak najdes VSETKO coho sa este obavas..
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
- Barancok
- st. trojkolkár
diky skusim si ztoho vziat nejake poucenie len mam naplanovanyx vela vyletov vo dvojici tak pomenim plany draha bude smutna ale co uz D este sa navozime spolu
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
vsak najazdi300km, sak to mas za chvilicku a potom mozes aj dvaja, len ako pisem jemne na ten plyn jemne..
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ja som tiež dnes začal jazdiť na tej mojej aprilii streetke. ako neviem sa vynačudovať čo je to za strojovna oproti Tajfunu.....ozaj ako ked zo škody sadneš na Ferari...už len posed ako je premakany sedi si na tom človek ako keby mu to na mieru robili...spravil som dnes 35km a ani som nepocitil že na niečom sedim....krasa....som šiel tak 30-40km/h som tak sa pohraval s plynom a bol som tak nadšený zo skutra že sa mi zdalo ako keby som šiel 80kou....ked som došiel domov dal som ho na stojan a len tak pol hodku som sa na neho pozeral skumal ako je čo porobene uchytene a tak. som bol idiot že som kupoval ten činak a nekupil hned Aprilku...a k tomu zabehavaniu je dobre nedržať konštantny plyn celu dobu co ja viem 40kou ale sem tam ubrat, pridať, zastaviť skusiť zopar rozbehov a tak poskušať motor nech neostane lenivý a ako Filo hovori s citom a jemne....
- Barancok
- st. trojkolkár
diky moc chalani som rad ze ste mi poradili popravde uz len cakam kedy ho vyzdvihnem a mozem zacat davat prve kilometre a zistovat coje to zac neviem sa dockat a snad ma to nesklame
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
ja ked som kupil fightera tak hned j.. ho na kopec,takze zabeh som vobec nemal na pol plynu,samozrejme restrikciu sla prec az ked som mal 1300 alebo tak nejak
- Barancok
- st. trojkolkár

- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
- Barancok
- st. trojkolkár
jasan dam aj foto len sa musim dostat na komp a ne cez mobil ale ako fakt zatial len nadsenie a uzasne pocity uz sa tesim ak ju prevetram niekde dalej
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam aprilku doma a tak mam ju zhruba mesiac..mam tam davany sportovy vyfuk valceky vo variatore šišku malossi a vacsiu trisku..115 som z nej vytlacil.to je celkom slusne ..iba ze mala nabehanych uz 20 000 a tak kruzky mi to nevydrzali..tak si troska odhryzla:D a tak pomali opravujem.ale ako budes spokojny ked si to kupiš.
- Barancok
- st. trojkolkár
takze uz mam najazdenych 3000km mam ju plne odblokovanu vratane aj tej blbosti na emisie
ma perfektnu akceleraciu hned od spodu a maximalka presahuje 80km/h jazdil som na nom trasy prievidza piestany trencin nitra stiavnica a tak vyborne sedi na ceste ma dobry trosku tvrdsi podvozok ale do zakrut nema chybu bez problemov sa da polozit na koleno a drzi stopu dam sem aj nejake foto a rozmyslam nad nejakym visualnym tuningom

to si moc nenabehal ze 3000 ja som nabehal 4000 a to som mal mesiac ten scooter.
- Barancok
- st. trojkolkár
no sak ja ho mam od konca augusta a nejak som moc nejazdil ale tak treba pekne pomaly bo sa to muselo aj zabehavat
ved aj ja som to zabehaval prvich 500 km bola katastrofa fakt tie 30tky ma zabijaly.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
30-kov? zabehavnie znamena normalne ludske jazdenie...a nie chodenie 30-kov
a kolko soms tim mal chodit ked to malo maximalku 47 nevies? je pravda ze miestami som chodieval 35-40
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ked to mas obmedzene tak nemusis to vobec setrit lebo to ani na plnom plyne dobre nezabehnes
aha mne to po 500 km servisak ciastocne odblokoval,kruzok vo variu a potom som na tom chodieval tak 55.a teraz uz co to da

- Barancok
- st. trojkolkár
ja som to po 500 kilakoch odblokoval ze som odstranil prebytocne slepe rury z kolena vyfuku a restriklcny kruzok vo variatore a ostalo mi blokovanie sania vzduchu v karburatore ktore som asi po 1000scke dal prec a taraz ked som mal asi 2800 km tak som dal prec aj tu blbost na emisie a slape to uuplne krasne zabehaval som to tak striedavo niekedy do 30km/h potom aj plny plyn nieco kolo 50km/h a tak proste hral som sa s plynom a zatial ziadny problem ide ako hodinky