Keď mi zhrdzavie chitím čierny sprej a dám to na čierno a bude pokoj na celú sezónu a nebudem vyhadzovať peniaze za pochrómovanie a za neviem akú metalízu a lak !!
myslim si ze 15€ za metalizovanie to je to pokovanie co spominal delltoro ...nieje vela ked ti to predlzi zivotnost vyffuku......potom to streknes na cierno a mas pokoj ......... ne len na sezonu ....
myslim že 15 ečok za metalizaciu + 5 euro za farbu je slušna investicia na 5 rokov nemysliš??? podla mna to nie je vyhadzovanie penazi. vyzera to byť oproti tuningu asi jedine dobra investicia. už zase nebud tak šporovlivý.
Ved hej neni to až tak veľa .... porozmíšlam nad tým ... ale tak podla mňa túto sezónu to asi nechám tak dúfam že to nezhrdzavie rýchlo ... Keď tak tak nabudúci rok
Tu si pozri Petov fukes je to na šiestej strane jeho projektu je tam gianelli reverse pre peugeota a je tam odfoteny pred metalizaciou, po metalizacii a po naneseni teploodolnej čiernej farby: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=125
aha kukol som vobec to nevizera zle dufam ze ajja budem pridavat onedlho taketo fotky na forum ..len sponzoring mi chyba ...alebo brigada --no co uz snad to rychlo nasetrim lebo teraz davam aj dost penez do stareho pioniera chcem ho uz dorenovovat
metalizacia je nanasanie kovu , PeterZ daval Al vyslo ho to tusim 14 e , zinkovanie stoji 0,60e/kg
kolko kg ma fuk ? 5 ,6 kg
to sa do 10 e zmestis aj s farbou
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch