11erzo11 a plany dobuducna
Moderátor: Moderators
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 11erzo11 a plany dobuducna
keby chcem motorku na cestovanie urcite si kupujem superšport že?dobre kazdy mame na motorky svoje nazory.takisto keby chcem tak si kupim za 20 000 cisto novy skuter 4T nu debilinu a budem tam davat veci za par korun značky NARAKU..a pojdem 80 a budem frajer nie?
podpis som si este nenastavil
- LUBO123422
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jan 16, 2010 4:53 pm
- Skúter: yamaha neos 50 2t
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
presne toto je moja reč.Moj dade zase iba choopre a choopre.No mne sa to pači ako motorka ale tak zase nejde to rychlo 130 vieš a ked si mam predstavit ze to mam este umyvat no zbohom...kazdy chce ine kazdy ma inu predstavu a pojem a motorke..kazdy podla svojej chuti a ja viem ako to chodi mna nikdo nemusi poucovat...ja viem secky nasledky...
- Toso27
- skútrista
- Dátum registrácie: St Feb 24, 2010 10:47 pm
- Skúter: Keeway matrix 125
A to je na tom to najhorsie...ze vies vsetko,vsade si bol,vsetko si pocul videl a neviem co vsetko...a potom to aj tak dopadne...
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja som nikde nebol,nič som nepočul a nič som nevidel...toto bolo uplne od veci akože..ja netvrdim ze som neviem aky skuseny.ja jazdy prakticky nejake 4 roky a s toho rok legalne.ja si nedovoilm tvrdit ze som neviem aky skuseny a ani som netvrdil
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
Tak teda ja mám tažkú a keď jej v 20kmh pridám tak by si si mislel že podľa zvuku idem aspoň 120 .Vieš ono existujú tzv ladené výfuky a to potom meáš predstavu.Tak isto nemáš predstavu o rýchlosti ako sa ti vzdiaľuje moto v 100 a ako 200. Nie že by sa nejazdilo rýchlo ale k čomu je to dobré ? Ja jazdievam tých 80-120 a je to v pohode,ani sa nestresujem čo keby niečo a ani policajtou netýrim.Vieš nezarábam peniaze aby som ich dával policajtom za pokuty.Netvrdím že som neodskúšal maximálku ale len tam kďe to išlo.No nebola to taká zábava ako som si myslel.11erzo11 napísal:ako som uz spominal ja byvam na konci dediny a tie motorky dost pocuje ako jej pridava nie?Hovorim ze viem o tom svoje a nikdo ma nepresveci....Ale ako pozeram tak vsetko pisu starsi chalani a ktory nemaju cestne motorky ale endura alebo skutre.ale popytajte sa chalanov ktory maju cestne motorky..jasne ze s endure nevytriskas 240 ani zi skutra...
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ladeny vyfuk??? ale to čo je?? volaky novy vymysel doby..teraz si objavil ameriku ti poviem noooo...ale tak asi vidim z okna ako ti motorky v dialke idu.a som ten typ ze pocuj motorku a uz som pri okne..takze viem...neznasam ked ma niekdo presvieca ked viem ze mam na 100% pravdu
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
O zaujimavých a poučných vecach sa tak dobre píše 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
sak jasne ked su tu vsetci mudri a ja som ten najsprostejsi..tak co by nie..a setci ta budu poucovat ked viem a najlepsie je natom ze sa budu hadat ked viem niečo na 100% a nie oni maju pravdu...vieš
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
zamalo, ale toho the bandidka si odpust, ked som bol v tvojom veku, nevedel si si ani palec cmulat...11erzo11 napísal:Nuz the bandidko mi zalozil temu ... chcem sa mu podakovat.
napis na motoride.sk, kto je podla teba frajer... ze nie ten, kto da na okruhu 240km/h ci na prazdnej dialnici 300km/h, ale ten, kto jazdi 240km/h v meste, kde mu kedykolvek moze cokolvek vybehnut... pockaj si na reakcie... a potom sa cuduj.11erzo11 napísal:Ale ako pozeram tak vsetko pisu starsi chalani a ktory nemaju cestne motorky ale endura alebo skutre.ale popytajte sa chalanov ktory maju cestne motorky.
a teraz ta doma necakaju ludia, ktorym na tebe zalezi... ver tomu, ze ak by sa ti nieco stalo, ich by to stalo vela psychickeho zdravia na dlhe roky... a ak by si pri nehode vdaka svojmu stylu jazdy poskodil aj inu rodinu (kazdy je niekomu synom, bratom, dcerou, matkou...), tam na dlhe roky takisto... A ako tu uz bolo pisane, skus si predstavit, ze blaznivy motorkar zostreli tvojich blizkych iducich v aute ci po prechode pre chodcov. Odpustil by si mu? Dakoval by si mu? Co by si citil? Co by si si o nom myslel? Svet by sa ti otocil naruby...11erzo11 napísal:jasne ze ked budem mat zenu a 2 deti.tak budem mat vecsi rešpekt pred motorkou.keby sa zabijem alebo ostanem mrzak sa bude starat uz o 3 deti.
Tak, ako ty mozes byt presvedceny o svojej 100%-nej pravde, takisto mozeme byt my presvedceni o tej nasej. Rozumny clovek zvazi, ci ma pravdu on alebo zvysok diskutujucich (mnoho starsich a skusenejsich s realnejsim pohladom na svet).
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no sak ja sa nehandam .. v tomto mas pravdu.ale kazdy motorkar vie kde si co moze dovolit...nebudem letet tak kde su prechody pre chodcov jeden za druhym.nebudem letet tam kde su chodniky plne ludi...pojdem tam rychlo kde je to praznejšie...kde su auta teda alebo ja nwm us co...ale sak dobre uz ma tato tema fakt nebavii...
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
inak ani mna tato polemika a hypotezy , radsej mam pritomnost , tak co dal si nakoniec 17,5 ? zmenilo sa nieco ? pocuj a trysky nemas nejake ?
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
a ja tu nebude očuvat srostych ludi čo...MAJO:hej zhodil som ten karbec dole...to bolo podla mna moc...je tam 17,5 ka ten tam aj bol ked som to doniesol a henten karburator som nechal tomu co bol s nami na zrzae s klačian co ju tam zadrel.a ze ked tam budem davat 70 ku ze tak mi ho da...on ho ma zatial na svojej..vieš ma mi to doma stat radsej kamošovi pomozem.nemam zadne trysky ja som sa bol aj u nas pytat a povedal mi ze ak mam M5 ku tak kus stoji 2,5 € a ak mam M6 tak kusovo nepredava iba celu sadu za 17 € ale pojdem sa este opytat do NR do yamahy tam by mohli mat nieco dobreho.aj tak tam musim ist potrebujem kupit uš olej...Takze v bliskej buducnosti tam idem..a kolkatku potrebujes alebo naco su ti? hm?
- majo1357
- st. skútrista
objednal som si karb 17,5 , a na sklade maju len 102 a vyssie , objadnat nechcu nwm preco
teraz mam 98cku , tam je 90tka uvidim co to povie
teraz mam 98cku , tam je 90tka uvidim co to povie
- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
ERZO: a namiesto tej motorky by si nechcel radšej štvorkolku ?? Nejkakú Yamaha Raptor 700 ?? Alebo Kawasaki KFX 450R ako mám ja ??
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ako štovrkolka takisto neni zly stroj..frajerky ujo ma nwm aka too je
ale viem ze to je 700 ka a tak to ide nehorazne a este ako aj natom on jazdi fu ha
po dvoch po zadnych nno fakticky blazon..lubia sa mi štvorkolky ale tak su prestrasne drahe zobre si ze raptora stoj aj 220 000 a zato uz mam poriadne auto.Jasne ze by som prvital stvorkolku..ale tak ja radšej tie dvee kolesa...keby tak mozem mat obe
ale tak zase neni som milionar 

- kiko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Apr 04, 2009 10:07 pm
- Skúter: Honda PCX
- Kontaktovať užívateľa:
Necital som to tu cele, ale neda mi nereagovat hlavne na prvu stranu. Erzo akoze 200km/h jazdit? Ti garantujem, ze keby si isiel z BA tak uz v senci si obtoceny okolo stlpu. Alebo robit frajera a jazdit na zadnom? Keby si isiel napr po gagarinke 200m na zadnom a na zastavke by bolo 20bab tak 19 bab si povie ze aky -cenzura- a jedna si povie to je macher lebo je z velkych ulan a v zivote nevidela motorkara a zbytocne urobis na nu dojem ked uz ju neuvidis. Jedine ze bude prva ktora ta bude odliepat zo stlpa. Ked sa chces vyblaznit tak je lepsie ist na slovakia ring. Tam sa o ten asfalt staraju a mas zaruku ze ti oproti nepojde auto....Taketo reci nemam rad...
// sorry torsku mi to utieklo ked som si precital tu prvu stranu...
### za vulgarizmus (hoc' s hviezdickou) ti davam upozornenie, take su pravidla, ale inac z mojej strany suhlas - THeBaNDiT
// sorry torsku mi to utieklo ked som si precital tu prvu stranu...
### za vulgarizmus (hoc' s hviezdickou) ti davam upozornenie, take su pravidla, ale inac z mojej strany suhlas - THeBaNDiT
Naposledy upravil/-a kiko v Ut Apr 06, 2010 9:58 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
to ma dostalo, ze mas 100%, Lenze jednu 0 si dal navyse. OK, ja uz koncim s touto temou, lebo hlupak hlupakom zostane. Nechcem tym urazat, cize to nemyslim ako urazku, ale ako fakt.
Inak ja nemam skuter, mam nahaca, ide aj 200, raz som to skusil na 3 prudovej dialnici velmi skoro rano v nedelu, ked tam nebolo ziadne auto. Par sekund, andrenalin bol a stacilo, potom pekne podla predpisov, max 150 na tej dialnici. Bol som na nehodach aut, motoriek, cize viem, preco pisem, ze co sa moze stat. Preto mam asi o kus viac rozumu ako ty. Si mlady, neskuseny. Ak sa dozijes vyssieho veku, snad nebudes hlupy, ale inteligentny chalan. Do vtedy nech sa tvoji blizky za teba modlia. Cau
Inak ja nemam skuter, mam nahaca, ide aj 200, raz som to skusil na 3 prudovej dialnici velmi skoro rano v nedelu, ked tam nebolo ziadne auto. Par sekund, andrenalin bol a stacilo, potom pekne podla predpisov, max 150 na tej dialnici. Bol som na nehodach aut, motoriek, cize viem, preco pisem, ze co sa moze stat. Preto mam asi o kus viac rozumu ako ty. Si mlady, neskuseny. Ak sa dozijes vyssieho veku, snad nebudes hlupy, ale inteligentny chalan. Do vtedy nech sa tvoji blizky za teba modlia. Cau
- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
Ved hej je to drahé ale tak podla mňa je to zaujmavejšie na cestách ako motorka
.. a naučiť sa na štvorkolke po zadnom a na motorke tak to je dosť velký rozdiel .. na štvorkolke sa naučíš po zadnom chodiť za týždeň len sa treba naučiť rovnováhu udržať ... na motorke je to podla mňa ovela ťažšie ... 

Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sa nepotrebujem pred ziadnymi babami ukazovat ja tu svoju mam a takisto sa nepotrebujem pred nou ukazovat ja to tak chcem..A ked taketo reči nemas rad tak sa nezapajaj do tejto temy.A ozaj tvoj text obsahuje vulgarizmus už som ho aj nahlasil.Ake kolvek vybodvkovanie vyhviezdickovanie alebo skratka je zakazana.bol som zato 2 x trestany poardon 3...Takze chcem aby sa merialo jednym metrom na všetkychkiko napísal:Necital som to tu cele, ale neda mi nereagovat hlavne na prvu stranu. Erzo akoze 200km/h jazdit? Ti garantujem, ze keby si isiel z BA tak uz v senci si obtoceny okolo stlpu. Alebo robit frajera a jazdit na zadnom? Keby si isiel napr po gagarinke 200m na zadnom a na zastavke by bolo 20bab tak 19 bab si povie ze aky -cenzura- a jedna si povie to je macher lebo je z velkych ulan a v zivote nevidela motorkara a zbytocne urobis na nu dojem ked uz ju neuvidis. Jedine ze bude prva ktora ta bude odliepat zo stlpa. Ked sa chces vyblaznit tak je lepsie ist na slovakia ring. Tam sa o ten asfalt staraju a mas zaruku ze ti oproti nepojde auto....Taketo reci nemam rad...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
neboj, meria sa rovnakym metrom... kym si ho nahlasoval, ja som uz cenzuroval...
Ale kludne nahlasuj vulgarizmy ci ine nezelane konanie aj v buducnosti, kludne aj ostatni, nebojte sa, je to normalna funkcia (kto nahlasoval, to vie len vedenie fora), pravidla su od toho, aby sa dodrziavali... Pomahate nam tym v praci, pomahate udrziavaniu poriadku na fore...

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja ta chapem pravdaže si skusenejši a mudrejsi v tychto veciah ako ja.Aj ja som si uz prezil tych nehod ked ze otec jazdi na kamione a videl som uz par smrtelnych nehod aj motorkara.Ano som mlady pocas dostanem rozum.Ale nezrieknem sa toho ze motorku treba raz za čas prevetrat tam kde sa ma.Ako si skušal aj ty.TomasARN napísal:to ma dostalo, ze mas 100%, Lenze jednu 0 si dal navyse. OK, ja uz koncim s touto temou, lebo hlupak hlupakom zostane. Nechcem tym urazat, cize to nemyslim ako urazku, ale ako fakt.
- majo1357
- st. skútrista
aj moj velky sen je raptor 700 , najprv auto na jesen , raptor za dva roky a o desat rokov motorka potom maxik...
jaj ale ten raptor to bude , 170 kmh budem chodit , smykom do zakrut , do protismeru , ked sa zadari aj temu budem mat.....raptor700 a majo1357 v nemocnici....srandujem , tato teme cele sa inak zvrtla, kazdy si hovori o svojom ani ja uz radsej nebudem pisat
jaj ale ten raptor to bude , 170 kmh budem chodit , smykom do zakrut , do protismeru , ked sa zadari aj temu budem mat.....raptor700 a majo1357 v nemocnici....srandujem , tato teme cele sa inak zvrtla, kazdy si hovori o svojom ani ja uz radsej nebudem pisat