11erzo11 a plany dobuducna
Moderátor: Moderators
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 11erzo11 a plany dobuducna
majo moja reč...uz tu nebudem ani pisat len si pozriem nazory MUDRYCH ludi na moju osobu a zasmejem sa ..aky je ten dnešnyy svet..Len mi je luto ze mi motorkari ktorych som vzdy pokladal ako jedna velika rodina sa takto hadame vlastne za nic.zober si ze s coho to cele vzniklo..to ze som povedal ze si kupim motorku silnu a ze jej tresknem 200km/h...nic viacej.Nuž co kolkoo krat su aj vo velkej rodine hadky no nie?
podpis som si este nenastavil
- kiko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Apr 04, 2009 10:07 pm
- Skúter: Honda PCX
- Kontaktovať užívateľa:
Sak prave preto sem piseme ze sme "velka rodina" a chceme Ti len dobre... 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
nie ze hadka za nic, ale za zachranu tvojho ako aj inych zivotov.
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
no je to tvoj Svet len nezaby niekoho kto do tvojho sveta v tej rychlostí nezapadá toť len môj názor
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
inak na zraze zelo (honda 600) po ceste s Piestan ked sme isli prvy nesiel viac ako sto , som sa ho drzal zubami nechtami za nim na skutri , a tiez sa mohol ukazat pred vsetkymi a ako isiel pomaly - piánko
mne sa na tej rychlosti len to , ze nedokazes predvidat ci su kamienky na ceste alebo vybehne zver...
kamaratov striko dostal smyk na kamienkoch zabil sa , a teraz kamarat nemoze ist ani na bicykli do dediny ked pobede chodi vela aut , boja sa o neho
mne sa na tej rychlosti len to , ze nedokazes predvidat ci su kamienky na ceste alebo vybehne zver...
kamaratov striko dostal smyk na kamienkoch zabil sa , a teraz kamarat nemoze ist ani na bicykli do dediny ked pobede chodi vela aut , boja sa o neho
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ja ked som chcel aby ma ludia obdivovali ked som mal tolko ako tytak som robil toto: http://www.facebook.com/home.php?#!/alb ... 0135180750 a tlieskali mi hordy ludi a nepotreboval som ani po zadnom chodiť..
### opravil som link...
- THeBaNDiT

### opravil som link...

- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider

- Prílohy
-
- 509463.jpg
- (71.72 KiB) 154 stiahnutí
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
prečo porovnávaš rozdielne veci?TomasARN napísal:vlastne ist 200 je v poriadku, ved to robia aj iny, mozes opakovat a je to ok. Teraz zena skocila z 11 poschodia. Ked to spravila, tak mozes to opakovat po nej, ze? Ides skocit? Nie? Preco?

ked si toto myslel na tomasa sam povedal ze sem tam to okusi a to je jasne kazdy raz trochu rychlost prekroci.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
andy, ano, neda sa to porovnat, ale zaroven sa aj da, ide len o to, ze ked nieco robi jeden, musi aj druhy ? Pisal, ze som aj skusal 200, nie ze to aj skusam dalej alebo tak jazdim, na prazdnej dialnici som to par sekund podrzal aby som zistil ake to je a potom som uz isiel 130 az 150, viac nie. Motorku som si kupil na cestovanie, normalne jazdenie a nie zavody
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
majo on išiel zarovno na nas.a preto išiel tak pomaly.ja sa snim chodim pravidelne vozit a ti poviem ty si z okolia a do klačan 220 pod klačanskym mostom sme uz mal 220 ked a slinu inak ide tych 150 -170 viacej niea to ked sme dvaja.a zelo je VEEEEEELMI ale VEEEEEEEEELMI pozorrny vodic.aj na aute co sa tyka.To sa oopytaj kazdeho risnovana.a ten chalan co bol snim tak on sa važne bal.ked ho uz viezol do NR tak uz mu daval cez krvave šenky 180.ten chalan co bol snim bol moj spoluzak a sral kocky...majo1357 napísal:inak na zraze zelo (honda 600) po ceste s Piestan ked sme isli prvy nesiel viac ako sto , som sa ho drzal zubami nechtami za nim na skutri , a tiez sa mohol ukazat pred vsetkymi a ako isiel pomaly - piánko
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no jo, dalsi vrah-samovrah na moto. Ale skoro kazdeho to raz prejde.
- MoMo46
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 28, 2009 9:50 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2 AC
- Kontaktovať užívateľa:
Keď zomrie motorkár zarmúti ma to, keď zomrie taký ako eržo vôbec ma to netrápi. Motorky nie sú na frajerinu.
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Momo: ale ano
, ale struhat frajera mozes aj bez riskovania zivota...

- MoMo46
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 28, 2009 9:50 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2 AC
- Kontaktovať užívateľa:
Ja viem ale podľa takých ľudí hádžu všetci motorkárov do jedného vrecia.Čo iné si zaslúži keď si neváži život?
- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
Preeesne tak
Každý človek potrebuje mať ten pocit že ho obdivujú ostatní a že prenich čosi je. A erzo neber to ako hádku ale práveže že nám natebe záleží inak by sme sa na to vykašlali a povedali si lietaj si kolko chceš .... a k tej pozornosti by som cel povedať že reakcia veľmi pozorného vodiča je cca 6 desatín sekundy (opravte ma ak sa mýlim už si to presne nepamatám). Vieš kde si keď ti vybehne dáka srnka za tých 6 desatín sekundy pri velkej rýchlosti? Pár metrov pred ňou....v lepšom prípade...v horšom už robíš taxikára a berieš ju na palubu
Iná vec je na dialnici keď ide človek v noci a že žiadne auto nikde nič tak vyskúša každý z nás čo to jeho vozidlo má v sebe si myslím...
Ale nechcem zo seba robiť mudrlanta to nie...ja všetko zo skúseností...zabili sa tak už dvaja ludia ktorých som poznal. A tiež sa o jednom hovorilo že super vodič. Hold, tie rýchlostné obmedzenia čo dávajú niesú len tak že nám tam v politike nedoprajú dostať sa kamsi rýchlejšie

Iná vec je na dialnici keď ide človek v noci a že žiadne auto nikde nič tak vyskúša každý z nás čo to jeho vozidlo má v sebe si myslím...
Ale nechcem zo seba robiť mudrlanta to nie...ja všetko zo skúseností...zabili sa tak už dvaja ludia ktorých som poznal. A tiež sa o jednom hovorilo že super vodič. Hold, tie rýchlostné obmedzenia čo dávajú niesú len tak že nám tam v politike nedoprajú dostať sa kamsi rýchlejšie

- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
trosku sa zamiesam do debaty ak mozem aj ja som mal cest ist na hornete 900 kolko som chcel isiel som z malaciek aj ked som nemal vodicak nanho po dialnici domov a poviem ti ze 220 sa neda ist pol hodinu ja som vyskusal cotoda isiel som 220 a to som len sa dotkol 220 lahol som is na motorku a pustil plyn lebo ma skoro odtrhlo od motorky , ale zase je aj pravda ze po mesta ma brat viezol 150 cez rusnu premavku a na motorke sa ti nezda ze ides tych 150 sice na pristavnom som skoro uletel ale potom v petrzalke a raca dubravka tam sa ti ani nezda ze ides 150 do tyvh kopcov atd. tot moj nazor ale urcite sa neoplati chodit 200 zbytocne to je ale zase aspon vies na co umres kamarat si vysperkoval italjet millenium 125 dal tam valec 177ccm a isiel 20 po samorine po kruhovom objazde ked donho ... passat v 100vke a bol na mieste mrtvy nech mu je zem lachka
Mozem oŠtat cely podpis 

- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
Eržo ! nejdz tie bobule !11erzo11 napísal:pod klačanskym mostom sme uz mal 220 ked a slinu inak ide tych 150 -170 viacej niea ... daval cez krvave šenky 180....

nechce sa mi verit ze by zelo chodil pravidelne nad 150 , maximalne tak dva krat do roka vyskusa...
dnes mi to nedalo a pytal som sa jednoho majitela supersportu kolko chodi medzi dedinami , povedal ze podla okolnosti ale vacsinou 90-100....

a ked stale viac rozmyslam , uz ani nieje vidiet takych co chodia 200 medzi dedinami , zmizli niekde

mne je to uplne jedno akoze kolko budes chodit alebo mas v plane....
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
sak aj mne to je absolutne jedno.sak opytaj sa zela ked mi neveriš..
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
AKo tu spomenul niekto, po meste 50-60, ak je rovinka(NR-Tr. Andreja Hlinku) a pradna cesta tak pre mna za mna aj cez 100. Na dialnici to mas jedno, hlavne bacha na fizlov. Cez dedinu klasika 70, treba ale poznat kde meraju
. Na Slovensku by som aj tak asi rychlo nejazdil, vzhladom na kvalitu ciest
.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
spravny frajer fizlom nezastavuje...idealne mat spz v ruksaku...a ked zacnu po tebe strielat tak potom zacina ten spravny adrenalin
vedeli by rozpravat ti co mali tu smolu ze ich nahanal policajny passat co kupili na motorkarov...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
tuto na zapade co pozeram nekerych tak tam spz maju ale maju na nich pekne ruzove tangace a tak:D:D a passat na motorkarov? ved tie silnejsie motorky co idu 290 ba niektore este aj viac taky passat ma s takou rychlostou problem to uz musela byt fakt nejaka silna uprava.o akceleracii ani nehovorim.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
By si sa velmi čudoval, čo dokažu tie auta....teda tie čo su určene na určite špecialne veci....

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Tak tak, na niečo tam tá policajná úprava je...obmedzovač na 250km/h to má odstránený, taktiež výkonovo je to načipované viac ako bežná R32
A by som ťa chcel vidieť kľučkovať pomedzi autá v 290...
Na to čo si ten motorkár môže na tej plnej ceste dovoliť ten passat úplne stačí...
Neraz som na diaľnici videl superšport 180 prefrčal a za pol minúty už blikajúca R32 passat za ním...predbehol, rozsvietil "panel" zastavte vozidlo a keď nezastavil tak mu dupol na brzdu...
A potom už zastavil... 

A by som ťa chcel vidieť kľučkovať pomedzi autá v 290...

Neraz som na diaľnici videl superšport 180 prefrčal a za pol minúty už blikajúca R32 passat za ním...predbehol, rozsvietil "panel" zastavte vozidlo a keď nezastavil tak mu dupol na brzdu...

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked to auto predstavovali tak ze 280+ maximalka 4kolka...v krupine mu nezdrhol na rsv mille co ma maximalku 295...moto tak rychlo zakrutu nevyberie ako 4kolka...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............