yuki matrix - moc papka
Moderátor: Moderators
- Crusher
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Mar 15, 2009 11:40 pm
- Skúter: Yuki Matrix 50
yuki matrix - moc papka
tak zdravim.......pred mesiacom som po najazdeni 6000km vymenil olej, tak ako pisu v manualy........zrazu dneska som kontroloval a pozeram ze olej dajak mizne
podla mierky bol stav na minime...dolial som asi 1dcl a rozmyslam cim to je....inak uz dlhsiu dobu pozorujem aj zvysenu spotrebu benzinu....inak skuter ide ako hodinky, nedymi, vobec ziadne chyby nepreukazuje.....co to ma znamenat podla vas?

podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: yuki matrix - moc papka
Aka spotreba ? Podla mna si len prvy krat nalial malo oleja. Inak 6000 sa mi zda moc vela. Menil by som po 4000 km
- Crusher
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Mar 15, 2009 11:40 pm
- Skúter: Yuki Matrix 50
no je sice pravda ze je to len moj subjektivny nazor ze mam velku spotrebu...ale tak viem jak papala kedysi a jak papa teraz a nezda sa mi....som na pumpe kazdy druhy den
....a ku tomu oleju, no stary olej som vypustal, a vyslo s nej 0,6 litra...a noveho som vylial asi 0,9 litra...a to deco co mi zvysilo s litrovej nadobky som dolial dnes

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
no to mi je ale fest relevantny udaj spotreby...Crusher napísal:...ale tak viem jak papala kedysi a jak papa teraz a nezda sa mi....som na pumpe kazdy druhy den

(pre istotu: priemerna spotreba = pocet natankovanych litrov doplna x 100 / pocet prejdenych kilometrov od predosleho tankovania doplna)
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak to nemá prietokový papierový filter oleja ...čo istotne nemá ,tak aj 4000 je veľa ak je to ešte aj vzduchom chladené....max 3000km by som tomu dával....Ale zas, ak ho chceš predať časom tak nemeň vôbec ....viď: Deltoro a jeho Honda CBF 125....TomasARN napísal:Aka spotreba ? Podla mna si len prvy krat nalial malo oleja. Inak 6000 sa mi zda moc vela. Menil by som po 4000 km
No ale každý motor niečo oleja zožerie....JA som raz tiež zabudol kontrolovať na GD olej nejak

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.