Náhradní klíčky - jak a kde sehnat?
Moderátor: Moderators
-
- Dátum registrácie: Št Júl 10, 2008 11:51 am
- Skúter: Hero Winner 50ccm a Peugeot SR 1986 s motorem Honda 80ccm
- Kontaktovať užívateľa:
Náhradní klíčky - jak a kde sehnat?
Zdravím všechny,
při mé smůle mi ukradli batoh se všema věcma i klíčkama k moto. Mám Hero winner 50 ccm. Po té co jsem neodborně zlomil jeden zámek, čímž jsem poškodil několik dalších částí, jsem zjistil na všech třech zámkách je uvedeno číslo (tuším 832 nebo tak nějak ) Nedá se podle něj objednat nový klíč? a kde? Google moc neporadil a měnit 3 zámky se mi fakt nechce. Máte někdo zkušenost? Dík moc všem.
při mé smůle mi ukradli batoh se všema věcma i klíčkama k moto. Mám Hero winner 50 ccm. Po té co jsem neodborně zlomil jeden zámek, čímž jsem poškodil několik dalších částí, jsem zjistil na všech třech zámkách je uvedeno číslo (tuším 832 nebo tak nějak ) Nedá se podle něj objednat nový klíč? a kde? Google moc neporadil a měnit 3 zámky se mi fakt nechce. Máte někdo zkušenost? Dík moc všem.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Náhradní klíčky - jak a kde sehnat?
vitam na fore, temu som ti presunul zo sekcie Navody sem do sekcie Volna diskusia, kedze to nie je navod... A k teme, moj osobny nazor je, ze bez povodneho kluca (nahradny kluc teda nemas?) ti kopiu neurobia... to cislo na zamku je volne viditelne? Potom by si zlodej mohol lahko takto zadovazit kluc a slohnut ti moto... Podla mna to cislo skor znamena len nejaky typ kluca (polotovaru), z ktoreho sa da zhotovit novy kluc (ak mas povodny), ale to je len moj odhad... Snad ti niekto iny povie viac...
- peeter
- cyklista
- Dátum registrácie: St Sep 30, 2009 12:15 am
- Skúter: Burgman 400 K9
Pokial viem malo by sa dat vyrobit este kluc podla zamku. Ale to ti len tak hocikde asi nespravia, a nebude to lacne.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
najjednoduchsia cesta...kupit vlozky zamok a kluce u importera... http://www.impexta.com
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
v nitre je chlapik co robi tieto veci podla spinacej skrinky ti spravi klucik na pockanie sam i zda musis mu ju doniest ale no kedze ty si z ciech tak som ti asi moc nepomohol
- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
ANO aj ja poznám toho chalana v NITRE ten ty to na 99% urobí
... Alebo kúp nové zámky ako višlo ma to okolo 10€ a mal som k tomu 2x zámky a 2x kľúč

Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
- meety1993
- chodec
- Dátum registrácie: St Sep 23, 2009 8:43 pm
- Skúter: Yamaha jog 50ccm
- Kontaktovať užívateľa:
zdraavim...takze ja som mal taky isty problem a ja som to riesil tak e som si kupil nove zamky..je to asi najlepsi sposob eby nahodou ta najdu a stymi klucikmi by ti slohli scoot
taknemyslim ze je to az tak drahe kup si nove