kopia TP

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
jurco
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Apr 20, 2010 8:35 pm
Skúter: Tauris Capri

kopia TP

#1 Príspevok od užívateľa jurco » Ut Apr 20, 2010 8:44 pm

Zdravim vas, tato tema tu uz bola viackrat preberana , len neviem ci aj konkretne moj pripad... pri kupe skutra v Taliansku ide o 50cc, mi pani na urade , pri odhlasovani tvrdila ze ku 50cc skutrom vydavaju iba kopiu talianskeho technickeho a potvrdenie o vyradeni z evidencie a ze povodny TP si ony zakladaju... takze mam , kopiu TAL. TP+ potvrdene odhlasenie z evidencie a KP zmluvu... ked som stym prisiel na KO tu na Slovensku tak mi povedali že je to nemožne , nakolko oni potrebuju naskenovat taliansky technicak, ze jeho overena kopia im nestači... chcem sa spytat ci sa niekto stymto uz stretol, pripadne by mi mohol dat nejaku uzitocnu radu , Diki
podpis som si este nenastavil

meety1993
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Sep 23, 2009 8:43 pm
Skúter: Yamaha jog 50ccm
Kontaktovať užívateľa:

Re: kopia TP

#2 Príspevok od užívateľa meety1993 » Pi Máj 14, 2010 10:53 pm

no takto nejak vyzera dohoda medzi krajinami v takychto veciach vsak ale naco potrebovali v taliansku ten original?tam im musela stacit kopia original by si mal mat vzdy ty teda ten kto vlastni skuter..:/..nie nadarmo sa vravi ked je niekto nechapavy a hlupy ze je "talian"..:).stymto ti tu nikto nepomoze to posrali v tom taliansku..:/

velvet
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Jún 06, 2009 10:04 pm
Skúter: benelli velvet 150

#3 Príspevok od užívateľa velvet » So Máj 15, 2010 6:49 am

ked som si ja doniesol z talianska skuter tak som tiez potreboval original technicky a odhlasku bez toho nespravis
nic.Cakal som minimalne hodinu kym to naskenovali.V tom original technicaku skumaju ci uz tam neboly nejake preklepy(prepisovanie cisel,pismen,zoskrabavanie znakov atd...)Ide to nejak cez Bratislavu a davaju na to velky pozor.Pomoze ti len jedno, sadni do auta a podme do talianska inak sa mozez vozit len po dvore.

meety1993
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Sep 23, 2009 8:43 pm
Skúter: Yamaha jog 50ccm
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa meety1993 » So Máj 15, 2010 11:25 am

no asi tak nejak velvet..;)

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 18, 2010 8:24 pm

jurco napísal:Zdravim vas, tato tema tu uz bola viackrat preberana , len neviem ci aj konkretne moj pripad... pri kupe skutra v Taliansku ide o 50cc, mi pani na urade , pri odhlasovani tvrdila ze ku 50cc skutrom vydavaju iba kopiu talianskeho technickeho a potvrdenie o vyradeni z evidencie a ze povodny TP si ony zakladaju... takze mam , kopiu TAL. TP+ potvrdene odhlasenie z evidencie a KP zmluvu... ked som stym prisiel na KO tu na Slovensku tak mi povedali že je to nemožne , nakolko oni potrebuju naskenovat taliansky technicak, ze jeho overena kopia im nestači... chcem sa spytat ci sa niekto stymto uz stretol, pripadne by mi mohol dat nejaku uzitocnu radu , Diki
oni to hlavne potrebuju prelozene

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"