kopia TP
Moderátor: Moderators
- jurco
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 20, 2010 8:35 pm
- Skúter: Tauris Capri
kopia TP
Zdravim vas, tato tema tu uz bola viackrat preberana , len neviem ci aj konkretne moj pripad... pri kupe skutra v Taliansku ide o 50cc, mi pani na urade , pri odhlasovani tvrdila ze ku 50cc skutrom vydavaju iba kopiu talianskeho technickeho a potvrdenie o vyradeni z evidencie a ze povodny TP si ony zakladaju... takze mam , kopiu TAL. TP+ potvrdene odhlasenie z evidencie a KP zmluvu... ked som stym prisiel na KO tu na Slovensku tak mi povedali že je to nemožne , nakolko oni potrebuju naskenovat taliansky technicak, ze jeho overena kopia im nestači... chcem sa spytat ci sa niekto stymto uz stretol, pripadne by mi mohol dat nejaku uzitocnu radu , Diki
podpis som si este nenastavil
- meety1993
- chodec
- Dátum registrácie: St Sep 23, 2009 8:43 pm
- Skúter: Yamaha jog 50ccm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: kopia TP
no takto nejak vyzera dohoda medzi krajinami v takychto veciach vsak ale naco potrebovali v taliansku ten original?tam im musela stacit kopia original by si mal mat vzdy ty teda ten kto vlastni skuter..:/..nie nadarmo sa vravi ked je niekto nechapavy a hlupy ze je "talian"..
.stymto ti tu nikto nepomoze to posrali v tom taliansku..:/

- velvet
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jún 06, 2009 10:04 pm
- Skúter: benelli velvet 150
ked som si ja doniesol z talianska skuter tak som tiez potreboval original technicky a odhlasku bez toho nespravis
nic.Cakal som minimalne hodinu kym to naskenovali.V tom original technicaku skumaju ci uz tam neboly nejake preklepy(prepisovanie cisel,pismen,zoskrabavanie znakov atd...)Ide to nejak cez Bratislavu a davaju na to velky pozor.Pomoze ti len jedno, sadni do auta a podme do talianska inak sa mozez vozit len po dvore.
nic.Cakal som minimalne hodinu kym to naskenovali.V tom original technicaku skumaju ci uz tam neboly nejake preklepy(prepisovanie cisel,pismen,zoskrabavanie znakov atd...)Ide to nejak cez Bratislavu a davaju na to velky pozor.Pomoze ti len jedno, sadni do auta a podme do talianska inak sa mozez vozit len po dvore.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
oni to hlavne potrebuju prelozenejurco napísal:Zdravim vas, tato tema tu uz bola viackrat preberana , len neviem ci aj konkretne moj pripad... pri kupe skutra v Taliansku ide o 50cc, mi pani na urade , pri odhlasovani tvrdila ze ku 50cc skutrom vydavaju iba kopiu talianskeho technickeho a potvrdenie o vyradeni z evidencie a ze povodny TP si ony zakladaju... takze mam , kopiu TAL. TP+ potvrdene odhlasenie z evidencie a KP zmluvu... ked som stym prisiel na KO tu na Slovensku tak mi povedali že je to nemožne , nakolko oni potrebuju naskenovat taliansky technicak, ze jeho overena kopia im nestači... chcem sa spytat ci sa niekto stymto uz stretol, pripadne by mi mohol dat nejaku uzitocnu radu , Diki