Ospravedlňujem sa keď tu tá téma už je ale nenašiel som ju
Moderátor: Moderators
deltoro5784 napísal:Ja na mojej 125 musím na 90 km až 100 km držať takmer plný plyn. Motorka má nejaký obmedzovač, lebo viac ako 110 nejde a pritom je evidentné že by kľudne išla. Takže ten motor zrejme ani nejde na plné otáčky, lebo to počujem podľa nízkych otáčok.
no ták to máš takú pohodovú jazdu a to ti žerie ešte pod 4 litre?THeBaNDiT napísal:tak pytal si sa na 50ccm a 125ccm, ale ked sa pytas aj mna, tak moja 250ccm ma cestovnu rychlost (i so spolujazdcom) pohodickovych 90-100km/h, take optimum pre motor z hladiska spotreby a dlhej zivotnosti...Trvalo sa da cestovat i 110km/h so spolujazdcom resp. 120km/h sam, ale to uz ide do spotreby (nad 4 litre). A maximalne sa da dlhodobejsie cestovat vo dvojici aj rychlostou 120km/h, resp. 125-130km/h sam, ale to uz je viacmenej zbytocne trapenie motora, casova uspora za to nestoji, a na to su pre dlhodobejsie cestovanie urcene vyssie kubatury...
Na dialnici chodim 115-125km/h, v pohode staci (nechodim po dialnici casto), po okreskach 100km/h balada...