1800....
a ešte trošku využijem debatu na temu predaja...predavam aj prilbu integralu MARUSHIN SHIVAN DRAGON...ak bude zaujem pošlem foto na PM. velkosť M, cena 100euro- nosena priležitostne vzhladom k tomu že som mal dve prilby. čierne + čire plexy..čire plexy ma ešte ochrannu foliu.
ahojte kúpim ríchlí skúter, v nitianskom krajy ,s TP a spz abi mala papiere na vodicák AM od 900do 1500eur ponuknite prosím moj mail : dzsodzso95@gmail.com
ahojte, kúpim rýchly skúter, v nitianskom kraji ,s TP a špz aby mala papiere na vodičák AM od 900do 1500eur ponúknite prosím môj mail : dzsodzso95@gmail.com
Ja ked som bol na zakladke mal som spoluziaka a ten ako sme zakaždým pisali diktat tak ucitelka pozrela len ze no je to nad 20 chyb mas to za 5 a dalej nepocitala Ale raz si tu namahu dala a naratala tam 152 chyb A to bol diktat na 1 stranu maleho zosita.Vies jak sme za smialy
pocujte viem ze uz je to mrtva tema ale novu som zajladat nechcel .. zvazujem kupu sr ditecha 2005 akoze ja nechcem robit extra tuningy ..maximalne tak vario a vyfuk .. ale fakt je to tak zla motorka ? je tu niekto kto ditecha ma? zaujmal by ma nazor cloveka co na nej presiel aspon tich 10 000 ..a nie kamarat hovoril