Prievidza ul. Kútovská daj tam obycajny moj nick  moses dat skype(mc_k....)
 Prievidza ul. Kútovská daj tam obycajny moj nick  moses dat skype(mc_k....)mam Cpi Popcorn 50
 aa daj tam obrazok co mam na profile ..diky
### hotovo - THeBaNDiT
Moderátor: Moderators
 Re: virtualna mapa clenov fora - pridajte sa :)
 Re: virtualna mapa clenov fora - pridajte sa :) Prievidza ul. Kútovská daj tam obycajny moj nick  moses dat skype(mc_k....)
 Prievidza ul. Kútovská daj tam obycajny moj nick  moses dat skype(mc_k....) aa daj tam obrazok co mam na profile ..diky

24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ 

uz cez mobil mam hadam viac, heh
 uz cez mobil mam hadam viac, heh
 Ale jedna vyhoda: nema to viazanost, a tak to mam iba na tych par mesiacov, co byvam v lete na dedine.
 Ale jedna vyhoda: nema to viazanost, a tak to mam iba na tych par mesiacov, co byvam v lete na dedine.  Vzdy lepsie nez nic.
 Vzdy lepsie nez nic.  Na bezne surfovanie staci, ale na youtube skor nie, treba cakat, kym sa to nacita (tak to vyzera, ked je clovek zhyckany optikou
 Na bezne surfovanie staci, ale na youtube skor nie, treba cakat, kym sa to nacita (tak to vyzera, ked je clovek zhyckany optikou  ).
).

Drenai napísal:nick:Drenai
mesto:Nova Bana
ulica:dlha luka 31
suradnice +48° 26' 45.42", +18° 37' 59.36"
tel.0907216728
scooter:piaggio zip50 4T

a zaroven by som chcel poprosit ak by sa dalo vymazat moj stary nick z mapy(ondrejko87)a dat tam tento novy dakujeem
 a zaroven by som chcel poprosit ak by sa dalo vymazat moj stary nick z mapy(ondrejko87)a dat tam tento novy dakujeem 

prepáč
  prepáč
 A co sa tyka upravenia informacii, teraz to nie je mozne, ale hned, ako to bude mozne, upravim ti to, ziaden problem... (len aby som nezabudol
 A co sa tyka upravenia informacii, teraz to nie je mozne, ale hned, ako to bude mozne, upravim ti to, ziaden problem... (len aby som nezabudol  )
)