kupa skutra
Moderátor: Moderators
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
Re: kupa skutra
tak ja urcite by som ten posledný....ditech urcite nie 

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
-
- Dátum registrácie: Št Júl 15, 2010 7:22 pm
- Skúter: Gilera Runner
Síce som sa ešte len zaregistroval,no so skútrami mám už nejaké tie skúsenosti. Mal som Malaguti f12 ale tento skúter mi vôbec nesadol a mal som ho stále pokazený,aj keď som dovtedy počúval a čítal samé chvály na týchto talianov, vtedy som si povedal že Malaguti nikdy viac! Po pol roku som ho predal. Teraz mám Gileru Runner a som maximálne spokojný,v sérii mi vytiahne cca 85 km/h. AK máš záujem tak si choď pozrieť tento skúter, môj kamarát si ho bol pozrieť a nevedel si ho vynachváliť avšak on potrebuje 2miestny takže ho nekúpil,lebo tento má v papieroch,že je iba 1dno miestny! Určite sa naň behni pozriet to je moja rada: http://www.scooter-tuning.sk/?page_id=13&id=139
podpis som si este nenastavil
heeeeej ty si s trnavy? tato runner mi sadla do oka,chcel by som skusit toho starsieho runnera ze ako to ide.
miso sk8 --- pozri si tento skúter, predáva ho kamarát viezol som sa na ňom a myslím že je dosť porobený! http://motorky.hyperinzercia.sk/skutre/ ... vsky-kraj/ Dá ti ho za 800 ečok bez problémov.
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
miso hlada skor necinu
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
mam na predaj piaggio 2t 70ccm polini a to co mam v podpise za 1100
Mozem oŠtat cely podpis 

- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
nebodaj boris ma aj gileru 

Naposledy upravil/-a nigdais02 v Št Júl 15, 2010 8:49 pm, upravené celkom 1 krát.
....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 16, 2010 9:58 pm
- Skúter: Piaggio NRG mc2
diki hosi, tolko rad som necakal, no ako povedal marko, hladam skorej necinu, aj ked som na to cpi-cko dost pozeral (presne tento inzerat), ale druhy krat sa nechcem popalit, sezonu si chcem uzit, tim nehcem povedat ze tvoj kamarat tam dava kazovi skuter, ale vsetko je mozne (a to aj pri malaguti), no ak by ste si mali vybrat medzi hoc akou cinou, apriliou sr50(Ale ditech) a malaguti f12 tak si vyberiete? Asi je to viacmenej jasne, malaguti pripada v uvahu, ale to iba v tomto inzerate:
[url]
http://malaguti-f12-phantom.autobazar.e ... 0.html/url , no zase niekto tu napise ze malaguti nikdy viac, hmmmmmm, tak teraz si vyberte, asi mi nic ine nezostava, risk je zisk
sme sa o tom s markom rozpravali, a radi mi malaguti, kedze to je talian, kvalita, a tento inzerat, no neviem ci to mala zena (kedze to zena predava), ale je v paradnom stave, ako novy, zajtra sa zrejme na neho idem pozriet, previezt uvidime, lak je krasny, dokonca povodny, je to servisovane, novy remen, no gumi nic moc, uz dost osuchane, nejaka ta tuningova vlozka v airboxe (od malossi) a hlavne ma vsetky papiere, takze ziadne vybavovacky.
A teraz porovnavanie, ak by som to zjednal na 850€, co asi sa mi nepodari, no uvidim...vs. cpi aragon za 800€, povedzme si na rovinu, a este taky maly detail, radsej by som kupil skuter bez nejakeho vacsieho zasahu do motora, toho sa tiez celkom obavam, takze ak mate este nejake inzeraty a rady, sem s nimi kym mam este cas rozmyslat, a dik!
a este k tomu runeru, je super tento runer, ale ta farba, no ta je druhorada, ale ta cena ma skorej odradza, mne teraz pomoze kazdych 50€dole, a ak by sa mi to podarilo (malaguti) zobrat za 800-850€, pri velkom stasti, by bolo akurat, 1000€ je uz maximum, vlastne ani neviem ci by som bol schopny tolko dat dokopy (aj tak si pozicavam) takze tak...
DIK!
[url]
http://malaguti-f12-phantom.autobazar.e ... 0.html/url , no zase niekto tu napise ze malaguti nikdy viac, hmmmmmm, tak teraz si vyberte, asi mi nic ine nezostava, risk je zisk

sme sa o tom s markom rozpravali, a radi mi malaguti, kedze to je talian, kvalita, a tento inzerat, no neviem ci to mala zena (kedze to zena predava), ale je v paradnom stave, ako novy, zajtra sa zrejme na neho idem pozriet, previezt uvidime, lak je krasny, dokonca povodny, je to servisovane, novy remen, no gumi nic moc, uz dost osuchane, nejaka ta tuningova vlozka v airboxe (od malossi) a hlavne ma vsetky papiere, takze ziadne vybavovacky.
A teraz porovnavanie, ak by som to zjednal na 850€, co asi sa mi nepodari, no uvidim...vs. cpi aragon za 800€, povedzme si na rovinu, a este taky maly detail, radsej by som kupil skuter bez nejakeho vacsieho zasahu do motora, toho sa tiez celkom obavam, takze ak mate este nejake inzeraty a rady, sem s nimi kym mam este cas rozmyslat, a dik!
a este k tomu runeru, je super tento runer, ale ta farba, no ta je druhorada, ale ta cena ma skorej odradza, mne teraz pomoze kazdych 50€dole, a ak by sa mi to podarilo (malaguti) zobrat za 800-850€, pri velkom stasti, by bolo akurat, 1000€ je uz maximum, vlastne ani neviem ci by som bol schopny tolko dat dokopy (aj tak si pozicavam) takze tak...
DIK!
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no miso pozrel som si lepsie inzerat na tu malaguti je to AC ale ak nechces moc tunit nevadi....
Tie gumy vizeraju este ok predsa len ta maxxis tvrda zmes je neznicitelna .....
inak vizera byt zachovali a v super stave uvidis nazivo
Tie gumy vizeraju este ok predsa len ta maxxis tvrda zmes je neznicitelna .....
inak vizera byt zachovali a v super stave uvidis nazivo
-
- kolobežkár
Hm AC
co uz, ved ako si povedal, ja to tunit nepotrebujem, mozno tam dam neskor nejaky ladak,mozno to vario malossi, ale do takych ze karbec a valec iny, to urcite nie, proste len tak lajt... Tak snad to AC nebude vadit, lebo jazdit budem dost, tak aby sa nieco nestalo :/
Zajtra teda ideme sa pozriet (mozno ze uz aj pre neho, len sa bojim, ze inzerat uz nebude aktualny
)

Zajtra teda ideme sa pozriet (mozno ze uz aj pre neho, len sa bojim, ze inzerat uz nebude aktualny

- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
neboj nemalo by sa prehrievat dokonca ani patovi sa 70 neprehrieva ...
malaguti sa kazi
urcite nie ma to fajne talianske motory a ja len tolko taky skuter ktory sa vobec nekazi este nevymyslely a kazdy len rozprava cina to sa rozpadne a hento a toto.blbost ja nehovorim mal som uz nejaky ten problem ale to len teraz a tak isto mi toto mohla spravit aj nejaka aprilia alebo gilera alebo co skratka je to jedno v prvom rade sa musis vediet oto aj starat.

miso sk8 napísal:Hm ACco uz, ved ako si povedal, ja to tunit nepotrebujem, mozno tam dam neskor nejaky ladak,mozno to vario malossi, ale do takych ze karbec a valec iny, to urcite nie, proste len tak lajt... Tak snad to AC nebude vadit, lebo jazdit budem dost, tak aby sa nieco nestalo :/
Zajtra teda ideme sa pozriet (mozno ze uz aj pre neho, len sa bojim, ze inzerat uz nebude aktualny)
Ved si tam zavolaj a uvidiš a určite je to aktualne ved keby nie tak to stiahnut z netu! takže sa nemaš čoho bat!
-
- kolobežkár
kubbo-Tak tak skusim to, no zatial som len sms, pretoze uz je neskoro, ziadna odpoved, ved uvidim zajtra.
matrixko- jj pravda, to ja nehovorim ze cina to a to, ja by som aj do cinskeho skutra siel, ale tato ponuka sa mi zda velmi dobra tiez, a nejsom ziadny prasak, moja jazda je pohodickova (kavickarska:D), skuter by som pravidelne cistil, servisoval, takze, ak bolo o neho dobre postarane do teraz (co si myslim ze urcite ano, ved aj tak vyzera), tak potom by tam problemy velke nemuseli byt:))
Dik za rady, zajtra dam mozno vediet ako to dopadlo:)
matrixko- jj pravda, to ja nehovorim ze cina to a to, ja by som aj do cinskeho skutra siel, ale tato ponuka sa mi zda velmi dobra tiez, a nejsom ziadny prasak, moja jazda je pohodickova (kavickarska:D), skuter by som pravidelne cistil, servisoval, takze, ak bolo o neho dobre postarane do teraz (co si myslim ze urcite ano, ved aj tak vyzera), tak potom by tam problemy velke nemuseli byt:))
Dik za rady, zajtra dam mozno vediet ako to dopadlo:)
- Erikos
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 16, 2009 8:08 am
- Skúter: niiiiiiiiiiiiiiiic
- Kontaktovať užívateľa:
Miso ak si z BA, tak dobehni pozret moj Peugeot Trekker. Mozme sa stretnut na troch miestach.
1. Dlhe diely
2. Nove Mesto (oproti Mc´Donaldu, vedla Mladej Gardy)
3. Dunajska Luzna
setup na mojom scoote: Giannelli Extra vyfuk, variator Stage6, CDI Stage6, spojkove pruzinky Malossi medium, kontrastna pruzina Stage6 medium, valceky Malossi 6g .... nove brzdove platnicky, sviecka atd...
TP + SPZ, STK do 2014 ...100% stav...
maximalka podla GPS 90 km/h + rychle zrychlenie
rocnik 2005, najazednych 10 tisic km
PEVNA CENA: 1000 €
moje tel. cislo: 0902 646 864
1. Dlhe diely
2. Nove Mesto (oproti Mc´Donaldu, vedla Mladej Gardy)
3. Dunajska Luzna
setup na mojom scoote: Giannelli Extra vyfuk, variator Stage6, CDI Stage6, spojkove pruzinky Malossi medium, kontrastna pruzina Stage6 medium, valceky Malossi 6g .... nove brzdove platnicky, sviecka atd...
TP + SPZ, STK do 2014 ...100% stav...
maximalka podla GPS 90 km/h + rychle zrychlenie
rocnik 2005, najazednych 10 tisic km
PEVNA CENA: 1000 €
moje tel. cislo: 0902 646 864
-
- kolobežkár
dnes som si ho chcel ist obhliadnut/zobrat ho (malaguti f12), no uz je predany
....idem hladat dalej, ak by ste mali nejake velmi dobre inzeraty (chcel by som skorej taliana, nie cinu), sup sem s nimi, budem vam vdacny!
a este jeden f12 som nasiel:
http://malaguti-f12-phantom.autobazar.e ... 31898.html
za predpokladu ze by som ho zjednal na 550-600€+200€ cca prihlasenie (sam si ho budem), tak by sa to oplatilo nie? Teda ak by bol v poriadku.
a je to tu, dalsi vyhodny inzerat som nasiel:
http://www.duefratelli.sk/index.php?opt ... &Itemid=32...prescrollujte trosku dole, pod tou gilerou je Aprilia SR 50 STREET(tam street nepisu, no na motoride.sk kde som nasiel odkaz ano), ale este ta kus starsia, vo velmi dobrom, az vynikajucom stave podla fotiek, fakt pekna, za 1000€, papiere musi mat kedze je z takehoto bazaru, no ak by sa to vsetko zmestilo (po dohode) do 1000€, co by bolo sice dost, no asi to pojdem vyskusat cez tyzden

a este jeden f12 som nasiel:
http://malaguti-f12-phantom.autobazar.e ... 31898.html
za predpokladu ze by som ho zjednal na 550-600€+200€ cca prihlasenie (sam si ho budem), tak by sa to oplatilo nie? Teda ak by bol v poriadku.
a je to tu, dalsi vyhodny inzerat som nasiel:
http://www.duefratelli.sk/index.php?opt ... &Itemid=32...prescrollujte trosku dole, pod tou gilerou je Aprilia SR 50 STREET(tam street nepisu, no na motoride.sk kde som nasiel odkaz ano), ale este ta kus starsia, vo velmi dobrom, az vynikajucom stave podla fotiek, fakt pekna, za 1000€, papiere musi mat kedze je z takehoto bazaru, no ak by sa to vsetko zmestilo (po dohode) do 1000€, co by bolo sice dost, no asi to pojdem vyskusat cez tyzden