máš tam chybu ! správne je mladých , je to sice plurál ale Genitív nie Nominatívfifais napísal:Inak vačšina mladích si myslím
a presne tak najviac mýlia tí , čo nevedia správne gramaticky písať
Moderátor: Moderators
máš tam chybu ! správne je mladých , je to sice plurál ale Genitív nie Nominatívfifais napísal:Inak vačšina mladích si myslím
....a tu tvrdku Tomas si tam dal schvalne???TomasARN napísal:Len taka jednoducha otazka. Pribudaju tu 15 - 16 rocny, tak sa chcem opytat, co teraz ucia v skole na slovenskom jazyku ?
Skuste hadat, preco sa to pytam.
OT:TomasARN napísal:heh, tema sa ujala
počúvaj ma sem zmrzlina,trochu sa uvedom. to už môžeš rovno konkretizovať kto tu nevie písať a nie napísať tu že východniari nevedia svoj rodný jazyk. Môžem rovnako tak sa obuť do "Slovákov" žijúcich na juhu Slovenska (a že ich tu nie je málo) a vyvolať tu tretiu svetovú vojnu. Nevedia ani základné veci čo sa učia v prvom ročníku na ZŠ. A to nehovorím o prízvuku. Mne Maďar nevadí tak sa nabudúce zdrž sprostého komentára na východ Slovenska, lebo aj tak polovica z Vás Braislavčanov čo vypravate jak pripečený ste pôvodom východniari jak repa.ice_cream71 napísal:ja si myslim ze to robia tie osoby ktore su z vychodu a okolia KE vsimni si taky mlady z ba su napriklad m4rko sacook ja a nikdy vzivote by ma to nenapadlo tak napisat lebo sa to tak neda zdravi rozum ti to nedovoli nehovorim obcas sa aj ja pomylim mylit sa je ludske