Leasing na skuter
Moderátor: Moderators
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
Leasing na skuter
chalani chcem sa spitat da sa vybavit leasing na skuter jeden chalan chce odomna kupit skuter a pita sa ma ci mu to dam na leasin povedal osm mu ze nech sa nato ide spitat do leasingovky mate niekto skusenosti alebo aspom mi poradit ze ci sa to vlastne da????diky 

podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Re: Leasing na skuter
ja čo viem ked som dakedy davnejšie chcel skuter na leasing tak mi povedali že vedia vybaviť len nad hodnotu moto 100 000sk vtedy ešte , že za menej velmi leasovať nechcela banka alebo teda leasingova spoločnosť.
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Nech si zoberu uver,je to lepsie.Je hned majitel,ak uverova spolocnost nebude pozadovat zalozne pravo moze to casom predat a kupit nieco ine.A pri leasingu myslim pozaduju havarijnu poistku.
Kawasaki Versys Touring Edition

- jurco
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 20, 2010 8:35 pm
- Skúter: Tauris Capri
uver ( z banky) je samozrejme lepsie riesenie , leasingovky robia "zbytocne" drahoty
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Moja skúsenosť - chcel som motku na splátky od súkromnej fin. spol. a za to, že posledný splátkový mesiac by som teoreticky nemusel mať platnú pracovnú zmluvu, chceli po mne, aby som sa poistil. Tá poistka by ma za ten jeden mesiac stála 350€, pričom splátka by bola 300€... Tak som ich slušným spôsobom poslal do riti a využil som debet na účte, ten ma nestál na úrokoch ani 10€.