Dobry obal na CD by z toho bol!! A k tym foto pred tym, skuste ved aspon skuter dat cely na fotku, ako tak pozeram, vsetky maju kusok urezany..
Ale tak toto nie je kalendarova tema, takze poho!!
Len tak dalej, fotimeee!!
fakt pekna fotka mizu doslova povedane ze jesenna
Ja som nasiel u nas taku halu zburanu da sa povedat a fakt vazne to tam vyzera pojdem tam pofotit nieco piatok asi...ok to vyzera ta hala ...Strasidelne tam plachty vysia bar čo.lenze uz sikovny obcania stihly pollovicu konstrkucie ukradnut tak neviem ci ked pridem piatok tam bude nieco
Fotka sa mi páči ale nepasuje mi tam ten skútr.. je Biely a ma drsny vzhlad..Úplne si ho viem predstaviť v nejakej opustenej fabrike alebo v nejakom priestore(servis,pneuservis)..Proste by mi pasoval do tehelnej stavby a nie do prírody
Tiež sa mi páči..Len čo by som asi upravil je že by som odstránil tu "barabiznu" v pozadí.. A neskúšal si fotiť z druhej strany? Ten filtr zbytočne skováva zadné koleso a krajšie by bolo vidieť dve biele kolesá ako jedno
nadherne fotky a este lepsi skutrik
btw: tie machy na zemi fuuj to by som tam nemhol ani stupit ale to sa este ako tak dá ale tie chaluhy v rieke Nitre no hrozné