skúter s CZ ŠPZ-kou
Moderátor: Moderators
- pitlo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
- Skúter: plechovkar
- Kontaktovať užívateľa:
Re: skúter s CZ ŠPZ-kou
vedenie vozidla bez príslušného vodického opravnenia, tak to by som neriskoval dost velké postihy sú za to.
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
vy asi nechapete.. ja uz mam vsetky skusky spravene aj doklad o tom ze som spravil v autoskole skusku len cakam tyzden dokial mi spravia vodicsky preukaz lebo to dlho trva..
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
bezoadam prečítaj si našu konverzáciu medzi mnou a barmanom..Tam sa to riešilo je to len na jednu vec a to aby si si ten vodičsky vyzdvihol a bla bla..Tieto reči ti tu nepomôžu..Ja by som sa voziť išiel.. Zober papier a choď.. itak to vidím tak že by ta pustili ak im ukážeš papier ale radšej by som to tu neriešil lebo 99% fora nas bude mať za blaznu čo jazdia bez VP 

podpis som si este nenastavil
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
ale ja chcem jazdit po dedine ako damo ale s tym rozdielom ze s PRILBOV a takou kubaturou vhodnou na moj vek...
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Mne na rozdiel od teba netreba po dedine vodičak fizlom zdrhnem ani nevedia ako poznám take skratky,uličky a skriše po dedine že chlapci fízli nemajú šancu ,viete aky je to pocit zdrhať fizlom ten adrenalin ako z nieakeho akčneho filmu až kým po vás nestrieľaju
Mynule nas nahanali vozili sme sa s kamaratmi boli sme piati a chlapci nevedeli kam maju isť keď sme sa rozdelili a potom keď asme zdrhli a stretli sme sa hodili sme 5 minutovy smiech proste je to pecka každemu to doporučujem odskušať dajte dole tabuľky a idete nato prvy krat budete trocha posraty ale keď sa podari na druhykrat je to ako hovorim pecka
A k tej prilbe prilba sa už rieši....

Mynule nas nahanali vozili sme sa s kamaratmi boli sme piati a chlapci nevedeli kam maju isť keď sme sa rozdelili a potom keď asme zdrhli a stretli sme sa hodili sme 5 minutovy smiech proste je to pecka každemu to doporučujem odskušať dajte dole tabuľky a idete nato prvy krat budete trocha posraty ale keď sa podari na druhykrat je to ako hovorim pecka

A k tej prilbe prilba sa už rieši....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- 9393andy
- st. skútrista
No.. No..No.. Ako nehovorím že som nemal to "štastie"..Ja som po ocovi obaja nezastavujeme.Ale to neriešim tu..
To nie je zrovna téma takto na verejne fórum..Ale horšie to bude keď náhodou pojde okolo policajná motorka alebo pôjdeš po rovinke a tam ta ten policajt stretne..Ja poznam ludí čo sa nahanajú bezne takto..Ale tam sa im zdrhá bežne v 240.. Na skútri by som to neriskoval.Zbytočne po*** mladosť 

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Veď hej ale teraz toto som si iba tak vymislel ale nehovorim aj ja už som mal to štastie rozhodol som sa že im nezastavim ale bol som uplne posraty a keď som zdrhol tak pbol to vyborny pocit...
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Damo predstavujes si to troska lahko.keby policajti chceli 10 krat vas maju chytenych.A mate take problemy a pokuty ze sa z toho aj posrat možes.Dnes uz to neni tak ako niekde ze ta chytili policajti dali ti poušoch vypustili kolesa a isiel si spokojny domov.Damo neviem ci sa ti na skutry oplati zdrhat.Keby mam nejaky super sport a mam prečo zdrhat tak uz by som uvvazoval ale na skutri ??to neee
- 9393andy
- st. skútrista
Príklad:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kq3YJu60ugI[/youtube]
1:30cca
a druha varianta
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gx1CkPcICaY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kq3YJu60ugI[/youtube]
1:30cca
a druha varianta
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gx1CkPcICaY[/youtube]
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No k prvemu videu.Mas jasny priklad ako mozes skoncit
a k druhemu ze ghost rider je king a upozornujem ze ma GSX-R 1100 a 500PS hayabusu ten si to moze dovolit.On nema gileru DNA.A za jeho odvazne kusky nato doplatil.Dnes uz neni medzi nami ak by si chcel vediet

a k druhemu ze ghost rider je king a upozornujem ze ma GSX-R 1100 a 500PS hayabusu ten si to moze dovolit.On nema gileru DNA.A za jeho odvazne kusky nato doplatil.Dnes uz neni medzi nami ak by si chcel vediet

- 9393andy
- st. skútrista
Ten zoznam ale vôbec nekončí ..Ja mám jeden z jeho "filmu" a tam mu nie je problém sa nahánať s policiou na čiernom subaru impreza alebo na endure..
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
U nás sa stal prípad že baba spravila skúšky a ešte nemala vydaný vodičák. Bola s priateľom na nejakej zábave ten si vypil tak nechal šoférovať ju a zrovna ich zastavili policajti. Baba mala smolu, lebo vodičák ešte nemala v ruke. Skončilo to tak že dostala zákaz viesť motorové vozidlo na 2 roky. Navyše po tých 2 rokoch musela ísť znovu do autoškoly urobiť nové skúšky. Takže radšej sa oplatí vydržať tie 2 týždne ako čakať 2 roky.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Aky zoznam?ak myslis jeho videa na youtube ak ja ich mam uz vsetky milion krat pozrete.9393andy napísal:Ten zoznam ale vôbec nekončí ..Ja mám jeden z jeho "filmu" a tam mu nie je problém sa nahánať s policiou na čiernom subaru impreza alebo na endure..