Scooter 50ccm ktory je oka ?
Moderátor: Moderators
Re: Scooter 50ccm ktory je oka ?
to hej, aj mne sa motoricky zdá byť yamaha zdatnejšia, ale peugeot zase toho viac ponúka, napr. aj vpredu odkladací priestor, bočný stojan, pod sedlom viac miesta aj s 12V zásuvkou, nosič,hmmm...
podpis som si este nenastavil
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
nasiel som taky maly popis Peugeotu Vivacity. mozno si to uu videl, ak nie tak ti to mozno pomoze. v kazdom pripade ma Peugeot bohatu vybavu. 2x odkladaci priestor, bocny stojan, ukazovatel vonkajsej teploty, ma vacsiu nadrz= vacsi dojazd. myslim ze v tvojom pripade bude dobre aj jedno aj druhe, nakolko nejdes cestou tuningu. uz sa len rozhodnut. dufam ze ak nieco kupis tak sa pochvalis a urobis nejake fotky a recenziu.
http://www.altona.sk/funscooter/index.p ... egory_id=6
http://www.altona.sk/funscooter/index.p ... egory_id=6

presne tak ako píšeš, výbava peugeota je ozaj suprová, nemá chybu, len trocha tie hranaté tvary mi až tak nesedia a neos presne opačne, sympaťák , len výbava troška menšia, ale zase ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása a asi aj motoricky je viac 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Tie doplnky ako nosič,12V zásuvku či bočný stojan nieje problém dorobiť na akýkoľvek skúter. Tak vyberaj čo sa ti viac páči.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
ok, ďakujem za info a ešte posledný dotaz, detail, na ktorý som zabudol, koľko je maximálna nosnosť neosa? Díky.
- gianmarco1
- st. skútrista
poradte mi prosim nejaky kvalitny skuter ktory nebude stat majland.? dakujem
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2012 5:21 pm
- Skúter: Motorro Sonny 50 2T
PROSIM O RADU
Dobry den som tu novy a neviem asi mi tuto temu zrusite lebo ani neviem kde ju zakladat.
Chcel by som sa spytat a dufam ze mi poradite.
Mam 15 rokov a vodičak skupiny AM na 50 cm3.
Rozhodujem sa medzi skutrami: Kingway Martinelli 50 4t
Kingway Touran 50 4t
Kingway Baracuda 50
Keeway 50 Huricane
Keeway 50 Matrix
Poradte mi prosim ktory z tychto pripadne mi poradte nejaky iny, necham si poradit, moc sa nevyznam zatial som mal len jawa 50
Moje kriteria: aby bol novy do 1200 eur maximalne, a budem s nim denne robit 20 km, a cez vikendy by som chcel chodit na dlhsie vylety (okolo 200 km, ide sa aj do kopca), a semtam aj dvaja na kratsiu vzdialenost cca 20 km. Dakujem Velmi pekne.

Chcel by som sa spytat a dufam ze mi poradite.
Mam 15 rokov a vodičak skupiny AM na 50 cm3.
Rozhodujem sa medzi skutrami: Kingway Martinelli 50 4t
Kingway Touran 50 4t
Kingway Baracuda 50
Keeway 50 Huricane
Keeway 50 Matrix
Poradte mi prosim ktory z tychto pripadne mi poradte nejaky iny, necham si poradit, moc sa nevyznam zatial som mal len jawa 50

Moje kriteria: aby bol novy do 1200 eur maximalne, a budem s nim denne robit 20 km, a cez vikendy by som chcel chodit na dlhsie vylety (okolo 200 km, ide sa aj do kopca), a semtam aj dvaja na kratsiu vzdialenost cca 20 km. Dakujem Velmi pekne.
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Ak chces jazdit s dvomi alebo dlhsie rovno zabudni na 4takt !je to najvecsia hlupost ...
ostali nam 2takty ... ak musi ten skuter byt uplne novy tak mas na vyber akurat od znaciek ako je keeway atd
na ten Kingway tiez zabudni to je ryza .... keeway huricane je moc malinky a dvaja by ste sa tam tazko tlacili
z tyhto skutrov urcite keeway matrix vyhrava aj ked ja by som sa pozrel aj po cpi ckach tie su moc krasne
http://www.moped-slovakia.sk/sortiment_ ... ATRE%20CPI
tu na fore aj najdes o cpi cku clanky prednedavnom tusim alcatelko pisal skusenosti
ostali nam 2takty ... ak musi ten skuter byt uplne novy tak mas na vyber akurat od znaciek ako je keeway atd
na ten Kingway tiez zabudni to je ryza .... keeway huricane je moc malinky a dvaja by ste sa tam tazko tlacili
z tyhto skutrov urcite keeway matrix vyhrava aj ked ja by som sa pozrel aj po cpi ckach tie su moc krasne
http://www.moped-slovakia.sk/sortiment_ ... ATRE%20CPI
tu na fore aj najdes o cpi cku clanky prednedavnom tusim alcatelko pisal skusenosti
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
ja byť tebou sa vykašlem na nejaký nový čínsky skúter (raz som tu chybu spravil) ale pokiaľ sa doma nudíš
za 1200e sa dá pekne kúpiť talian,japonec...
a ver tomu že keď kúpiš značku tak nebudeš banovať...
(škoda že som to ja nespravil dávno)

za 1200e sa dá pekne kúpiť talian,japonec...
a ver tomu že keď kúpiš značku tak nebudeš banovať...
(škoda že som to ja nespravil dávno)

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
kup si ojazdeny neos a na tvoje vyuzitie idealny skuter...alebo gileru runner...zabudni na vsetko co zapacha cinou...najlacnejsi kvalitny novy skuter stoji 1400e
*highlight by Davidian
*highlight by Davidian
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Zdravim skutristov. Nechcem zakladať novu temu ohladom vyberu skutra, tak to pisem sem. Pred par rokmi som si spolu s ladvinkou presiel Grecky ostrov Thassos na skutri zn. Kymco - nejaky 2T. Najazdili sme za tri dni po cca 3x150 km a dost ma to bavilo, bol som spokojny aj so skutrikom. A teraz k veci: cosi som si uz o skutroch precital, no chcel by som poradit pri kupe noveho skutra. Rozhodujem sa medzi Yamahou Neos 50 2T a Hondou Vision 50 4T, nakolko mam vodicak iba na auto. Ak mate tip na inu znacku - nebranim sa, no chcem novy skuter do 2000eur. Chcel by som aby mi to jazdilo po odbloku cca 60km / hod, do kopca aspon 45 km/hod. 90 percent chcem na tom jazdit sam + batozina - dlhsie vylety 2-3 dnove po kempoch. Mam cca 180 cm vysku, vahu cca 75kg. Okrem odblokovania neplanujem ine zasahy do skutrov, som uplny laik, takze ak sa napr. 4takty menej kazia alebo tak uprednostnoval by som ich. Dakujem.
Ooopko
- Peter 218
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 14, 2010 11:19 pm
- Skúter: Aprilia SR 50
Ked hovoriš že maš rozpočeť do 2000 e , to sa dá kupiť celkom slušni novy skuter-Yamaha Neos,Yamaha Aerox( po zlave) a vela ineho,skus sa isť pozreť na vystavu motocykel budu tam určite dobre zlavy.
Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som radsej isiel do Zipa..
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
na 50cc 4t zabudni to radsej bicykel
jedine 50cc 2t taliansky skuter, do zipa by som nesiel na toho si ledva sadnes sam a nie to dvaja elebo batozinu ako pises
ak chces mam napredaj svoj skuter je to skuter ktory nema ani rok a pol a je v stave noveho stroja bez investicii http://motocykle.bazos.sk/inzerat/13691 ... STREET.php
na cene sa vieme este dohodnut, a vedel by som ti k tomu pridat origo nosic na kufor, tak ak by ta to zaujalo tak mi kludne napis alebo zavolaj a mozes sa nan prist pozriet
jedine 50cc 2t taliansky skuter, do zipa by som nesiel na toho si ledva sadnes sam a nie to dvaja elebo batozinu ako pises
ak chces mam napredaj svoj skuter je to skuter ktory nema ani rok a pol a je v stave noveho stroja bez investicii http://motocykle.bazos.sk/inzerat/13691 ... STREET.php
na cene sa vieme este dohodnut, a vedel by som ti k tomu pridat origo nosic na kufor, tak ak by ta to zaujalo tak mi kludne napis alebo zavolaj a mozes sa nan prist pozriet

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
no mne dako uslo to s tou batozinou a spolujazdcom.. tak berem zipa spat..
neostava mi nic ine, len s Lutharom suhlasit.. povedal by som, ze tento rok uz vyhodnejsia kupa nebude...
aj ked, je to zas len moj nazor..
neostava mi nic ine, len s Lutharom suhlasit.. povedal by som, ze tento rok uz vyhodnejsia kupa nebude...
aj ked, je to zas len moj nazor..
- 11lero11
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 22, 2012 8:40 pm
- Skúter: Malaguti F12
boli sme asi pred 2 týždnami v BB v motoshope zubor a maly tam nových neosov za 1650 €. Skús pohľadať alebo chod pozreť lutharové "žíhadlo"

Dakujem za Vase reakcie aj za Lutharovu ponuku. Aprilia je pekne porobena a cena je myslim primerana, no sorry, ale mne sa nejako tie aprilky nepacia. Este Mojito v retro dizajne, to by som bral. A chcel by som novy ako som napisal. Motosop Zubor sledujem a preto ma to aj trosku nakoplo tu napisat - oni vlastne maju v ponuke aj tu Hondu Vision aj Neosa. Chcel by som este vediet nejake postrehy niekoho kto tu ma 2t neosa, ako mu to ide, na aku vzdialenost by si s nim trufol a ci odvezie aj nejaky naklad / spolujazdca do kopca bez nejakych problemov. Diky.
Ooopko
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
radsej neos. kazdy den co budes mat neosa mi das za pravdu 

- ujopato
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Jan 20, 2011 5:04 pm
- Skúter: Yamaha Neos
Ja mám Neosa,cca 2 roky,poruchy žiadne,nikde mi nepostál,takže poruchy za tie dva rokyžiadne,spotreba originál motora aj s origo variatorom a výfukom cca 2,6-2,8 l na 100km.Rýchlosť serioveho po odpílení slepého kolena cca 74km/h.Teraz tam mám variator multivar a výfuk streetový Giannelli smile a rýchlost cca 80km/h.,spotreba cca 2,6-2,8,tá istá ako s origo výfukom.Zrýchlenie s výfukom Giannelli je oproti sériovému neporovnatelné,aj čo sa týky jazdy do kopcov a záberom od spodu,jazda s dvomi osobami,dá sa ale???Uložný priestor to má slušný,integrála tam vojde v pohode,žiadny problém ako u niektorých skútrov.Pýtaš sa na akú vzdialenosť sa dá ísť,ja sa idem len tak povoziť na cca 40-50km v kuse a bez najmenšieho problému.Záver,keby som mal znovu kúpiť skúter znovu si vyberiem na 90% neosa.Takže tak v skratke moje postrehy.
Gilera Runner SP 50
- gianmarco1
- st. skútrista
Ahoj.Ooopko napísal:Dakujem za Vase reakcie aj za Lutharovu ponuku. Aprilia je pekne porobena a cena je myslim primerana, no sorry, ale mne sa nejako tie aprilky nepacia. Este Mojito v retro dizajne, to by som bral. A chcel by som novy ako som napisal. Motosop Zubor sledujem a preto ma to aj trosku nakoplo tu napisat - oni vlastne maju v ponuke aj tu Hondu Vision aj Neosa. Chcel by som este vediet nejake postrehy niekoho kto tu ma 2t neosa, ako mu to ide, na aku vzdialenost by si s nim trufol a ci odvezie aj nejaky naklad / spolujazdca do kopca bez nejakych problemov. Diky.
Mam neosa 2takt, upraveny variator+ ladeny vyfuk. maximalna rychlost 80km/h. mam na nom najazdenych 22tisic km bez poruchy. teraz zacal trochu hnevat podtlakovy ventil ale nie je to nic vazne. na aku vzdialenost som si s nim trufol? ked bol este blokovany, absolvoval som s nim cestu z Košic do Trenčina. cca 700km. zvladol to v pohode aj skuter aj ja. mimo to chodievam minimalne raz rocne na Zázrivu. cca 500km. jehou velkou vyhodou je velke pohodlne sedadlo. pohodlne sa odvezu dvaja, ma velky odkladaci priestor do ktoreho das integralnu prilbu. je to fajn skuter, jeho kupou chybu nespravis, ale ak ti mozem poradit, kupil by som Lutharovu Apriliu. mozno to vyznie tak ze sa snazim pomoc predat kamosovi skuter, ale viem co hovorim a urcite nie som sam. zaruku ako taku na skuter vlastne ani nepotrebujes. servis? neviem kolko palnujes rocne najazdit km, ale ver mi ze pokial skonci zaruka, nebudes nuteny ist do servisu (za predpokladu ze sa nevyskytne skryta vada.) na 2 takte len dolievas olej, menis sviecku a vzduchovy filter. sem tam vymenis brzdove dosky. ak som na nieco zabudol, urcite ma chalani doplnia.

- 11lero11
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 22, 2012 8:40 pm
- Skúter: Malaguti F12
NEOS = pomer výkonu/ceny/kvality !. nebudeš lutovať!
- Erikos
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 16, 2009 8:08 am
- Skúter: niiiiiiiiiiiiiiiic
- Kontaktovať užívateľa:
naco chces novy skuter z obchodu? aby si mal zaruku, ktora ti plati len ked chodis na garancky 2x rocne a zaplatis tam v podstate za nic 50€... + budes si dokupovat doplnky a preplatis to.
Lutharova aprilia je model 2010, kupil ju co ja viem do troch tisic a tuning za dalsiu tisicku... pekny, zanovny skuter s vynikajucim vykonom a dobrou spotrebou...
keby ti to dal za nejakych 1600 € aj s drziakom na kufor a kufrikom a vsetkymi doplnkami, tak tam neni fakt o com rozmyslat
Lutharova aprilia je model 2010, kupil ju co ja viem do troch tisic a tuning za dalsiu tisicku... pekny, zanovny skuter s vynikajucim vykonom a dobrou spotrebou...
keby ti to dal za nejakych 1600 € aj s drziakom na kufor a kufrikom a vsetkymi doplnkami, tak tam neni fakt o com rozmyslat