to si pisal mne do sukromnej spravy, preto to tu nevidisfocus napísal:uz som raz pisal, ale asi som nesikovny, lebo to tu nevidim.takze,natankoval som plnu,pražil 100km okolo presova 70kou a potom som zabudol dotankovat !haha,ale ostalo mi v nadrzi necela polovica,do nadrze natlacim 4,7 vac tam nevleze.som teda spokojny aj ked presne cislo neviem,sorry. keby som jazdil adekvatne mojmu veku/pooomaly/tak to zere 2liters nabeton !

ako vies, ze mas v nadrzi necelu polovicu? Moj ukazovatel stavu paliva je velmi nespolahlivy... ukazuje plnu, plnu a potom v priebehu 20-30km zbehne na prazdnu... a ked otvorim veko nadrze, pohladom dovnutra nic nezistim, lebo moja nadrz ma tvar, z ktoreho sa neda odcitat... ba ani odhadnut poriadne.
Hadam je taky problem natakovat plnu, poznacit si kilometre, po istom case (co ja viem napr. po 100-150 km) dotankovat, odcitat kilometre a trojclenkou vyratat spotrebu? Ak by si dotankoval doplna presne po 100km, ani Ti nic ratat netreba

Mne to momentalne zerie 3.5litra, v predajni CPI tuna v Bardejove mi povedali, ze ich CPIcka zeru 2 litre (no to by som chcel vidiet