Aprilia RS 125

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aprilia RS 125

#26 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Jún 21, 2010 11:10 pm

rs250 s ladacikmi nechala na sprintoch cbr 600 f v prachu...a 2t dvojvalce su narocnejsie na udrzbu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Yamaha_Aerox
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Aug 07, 2009 6:38 pm
Skúter: Yamaha Aerox
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa Yamaha_Aerox » Ne Máj 01, 2011 9:46 pm

Tak aj mne sa podarilo kupit RS-ku je to rocnk 97 zere mi to strasne vela okolo 7-8L ked mu nakladam a od spodu mi netaha ako ma.. tak neviem ci privera nie je v tahu musim to kuk.. tu je foto..chcem sa Vas spytat kto uz mal cest s RS... ked otocite klucit pocut nieco ze spravi ?? myslim na take zvuky ze privera sa vytiahne a take nieco.. na Cagiva MITO to pekne pocut ako otvory a nasledne zatvori..
Prílohy
100_2242.JPG
(688.61 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
podpis som si este nenastavil

9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

#28 Príspevok od užívateľa 9393andy » Ne Máj 01, 2011 9:51 pm

K otazkam ti teda neodpoviem ale rs je to krásna.. Ovela krajšia ako tie nové.. a tieto staršie maju brutalny zvuk.. vôbec nie ako 2t ale dost hlboky :) a ak je zachovana 150-60 neni problem :)

matrixko

#29 Príspevok od užívateľa matrixko » Ne Máj 01, 2011 10:11 pm

Yamaha_Aerox napísal:Tak aj mne sa podarilo kupit RS-ku je to rocnk 97 zere mi to strasne vela okolo 7-8L ked mu nakladam a od spodu mi netaha ako ma.. tak neviem ci privera nie je v tahu musim to kuk.. tu je foto..chcem sa Vas spytat kto uz mal cest s RS... ked otocite klucit pocut nieco ze spravi ?? myslim na take zvuky ze privera sa vytiahne a take nieco.. na Cagiva MITO to pekne pocut ako otvory a nasledne zatvori..
gratulujem k rs je pekna.to natu otazku s klucikom kamos ma novu rs a nemalo by nic pri otoceni kluciky cukat ani nic podobne na tej novej kamos pocuje len na 2400 otackach ako sa zatvara a pri 8000 ako sa otvara. inak to ze nema tach moze byt aj to ze niektore rs ky maly taku blokaciu ze privera bola odstavena a nemalo to tach cize noz privery bol v jednej polohe. ci to nebude aj tvoj pripad.

Yamaha_Aerox
kolobežkár
kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa Yamaha_Aerox » Ne Máj 01, 2011 10:19 pm

Aj ja si myslim ze tam bude z priverou problem.. cez vykend dam dole plasty a kuknem sa na to.. :)

shadow_j
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Po Máj 31, 2010 10:19 pm
Skúter: Peugeot Vivacity silversport
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa shadow_j » Ne Máj 01, 2011 10:31 pm

Yamaha_Aerox napísal:Tak aj mne sa podarilo kupit RS-ku je to rocnk 97 zere mi to strasne vela okolo 7-8L ked mu nakladam a od spodu mi netaha ako ma.. tak neviem ci privera nie je v tahu musim to kuk.. tu je foto..chcem sa Vas spytat kto uz mal cest s RS... ked otocite klucit pocut nieco ze spravi ?? myslim na take zvuky ze privera sa vytiahne a take nieco.. na Cagiva MITO to pekne pocut ako otvory a nasledne zatvori..
Kamarat ma Yamahu 125ccm 2t a ked zapne klucik tak tiez mu to vydava take zvuky ale vsetko ide ako ma a dalsi co ma Hondu Nsr 125ccm tak tomu to tiez zere okolo 8litrov ale taky zvuk nepocut .

Yamaha_Aerox
kolobežkár
kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa Yamaha_Aerox » Ne Máj 01, 2011 10:37 pm

ano zistil som na nete ze RSka taky zvuk nerobi..

matrixko

#33 Príspevok od užívateľa matrixko » Ne Máj 01, 2011 10:44 pm

inac potom keby treba novu priveru tak rataj tak 500 evri. tiez idem teraz kupovat rs ku tak trosku som studoval
a este jedna vec ked budes nanej jazdit tie biele tenisky si radsej nehaj doma.preco? no to zistis po prvej jazde :D

Yamaha_Aerox
kolobežkár
kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa Yamaha_Aerox » Po Máj 02, 2011 10:16 am

O teniskach ani nehovor :beer: z NZ som si ju doviezol presiel som na nej 240km skoro bez prestavky :DD a tenisky spinave jak drak :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"