tak ja som hovoril za seba, preto to hned nemusi byt blbost a kazdemu vyhovovat. proste runner je prekracovaci skuter !!

zas sa mi tam ale pacia tie stupacky v predu, ze su aj sikmo, to zas aprilka nema.. taktiez tie vetraky su v pohode.
na druhej strane ten chladic tam dole za kolesom sa moze pekne zasvinit.. (isto na ukor chladenia)..
ale runnerove dve plus, ktore musim asi spomenut je to otvaranie sedacky, cez zapalovanie a mozno ten otackomer.. ale to je tiez zanedbatelne..
aprilka zas ma super odkladaci priestor hned pod gulami ako sedis, kde si mozes slahnut mobil a cigy, alebo cosi take..
ale ako tak pozeram na to hlasovanie.. ani by som necakal, ze za gileru tak malo ludi zahlasovalo, kedze je to taky popularny skuter tu na fore vo vseobecnosti..
co sa tyka jazdnych vlastnosti, aprilka je iste obratnejsia, kedze runner je dost velky.
ale ked sa naozaj nevies rozhodnut, tak si nie len sadni, ale skus sa aj previezt, ak ti to dovolia.. tak posudis najlepsie..
p.s.
k tomu sedeniu, mozno vo dvojici pocitis rozdiel co sa tyka runnerky..
ja nemam problem co sa tyka posedu ziaden, a to som jazdil aj dlhsie trasy..
a do Zvolena sme isli z Ba vo dvojici a nezdochli sme cestou.. (runner z Ba, nesiel ziaden, aj ked slubil, tak to neviem porovnat)