Speedy751 R.I.P. - česť jeho pamiatke!!

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
ice_cream71
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
Skúter: Malagutti f15 firefox :P
Kontaktovať užívateľa:

Re: Speedy751 R.I.P. - česť jeho pamiatke!!

#26 Príspevok od užívateľa ice_cream71 » St Júl 20, 2011 10:57 pm

je mi ho luto chalana a zabit sa da aj na 45 konovej fabii a ne na 100 konovej tigre :( mali by sme niaku jazdu na jeho pocest urobit :(
Mozem oŠtat cely podpis :)

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Júl 21, 2011 12:37 pm

ja som len rad ze nikoho svojou hlupostou neohrozil a uz neohrozi, nemam rad ludi kvoli ktorych hluposti trpia iny
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

Re: Speedy751 R.I.P

#28 Príspevok od užívateľa Damo555 » Št Júl 21, 2011 10:01 pm

THeBaNDiT napísal:Nech odpočíva v pokoji.

Na rovinke a suchej ceste dostať auto takto do stĺpa, buď išiel fest rýchlo a kľučkoval, alebo mu niečo vybehlo pred auto...
že vraj išiel rýchlo a chcel na tej rovinke ubrzdiť a ako pribrzdil tak dostal šmyk tak hovorili v spravach :pardon:
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

Makic
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Dec 27, 2010 12:22 am
Skúter: Peugeot Elystar 50

#29 Príspevok od užívateľa Makic » Št Júl 21, 2011 10:12 pm

ro vyzerá že mu brzdili 2 kolesa do kríža slabšie alebo sa mu mohol niejako zaseknúť brzdový strmeň alebo sa odtrhol
podpis som si este nenastavil

hruzamil5
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Feb 08, 2011 2:14 pm
Skúter: derbi atlantis
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa hruzamil5 » Št Júl 21, 2011 10:35 pm

R.I.P. speedy ...... :/ jen mě zaráží že opravdu nepřežil ... asi nebyl připoutaný ... zdá se mi že ta strana řidiče není až tak zdeformovaná :( :(
Aerox - MidRox project .....

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Júl 22, 2011 9:59 pm

to som tiez najprv napisal, ale potom som to odeditoval, pretoze strana spolujazdca je silno dovnutra preborena a tam ak si udrel hlavu, tak to mu asi bolo osudne... (pasy v tomto smere vela nepomozu, tam skor bocne airbagy, ktore vsak tato Tigra zrejme nemala)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa optik » So Júl 23, 2011 10:12 am

Tak som si hovoril ze do tejto smutnej temy neprispejem, lebo som v podstate Speedyho nepoznal, ale neda mi to. Uz po niekolky krat pozeram tie fotky z nehody a emocie uz opadli si viac a viac uvedomujem ze v tej obci isiel jak hovado, povedzme si na rovinu v 50km rychlosti by sa mu nieco taketo nestalo - respektive aj keby sa niecomu /niekomu vyhybal a aj keby dostal smyk a nabural tak by to na 100% prezil. Myslim ze v tomto pripade - cize pri bocnom naraze pri velkej rychlosti by moc ani bocny airbag nepomohol, lebo bocny naraz je vzdy problematicky a to nie len pri beznych autach, ale aj pri zavodnych specialoch. Deformacne zony v aute su a pomahaju ludom prezit, ale z boku tam moc priestoru na deformaciu nezostava. Ked pozriete na tie fotky a odhliadneme ten velky stlp co zostal stat tak najviac bordelu zrejme urobil ten "tensi" stlp ktory je zarazeny v kabine... ten sa mu zrejme stal osudnym, ale stale netusim z ktorej strany cesty si ho tam "dovliekol"...
Nechcem tu teraz moralizovat, ale myslim ze som dost stary na to aby som to mohol urobit. Chalani zvlast mladsie rocniky uvedomte si ze ulica hlavne obec nie je miesto kde by sme si mali dokazovat aky sme strasne rychly, ked uz chceme ist rychlo a co to poskusat je na to dialnica ci cesta mimo mesta. Pokial ale v sebe citime ze ta rychlost nam robi dobre, je treba sa prihlasit na nejake organizovane preteky ci uz v tom sporte alebo onom a tam sa porovnavajme, tam sa naburajme a polamme si kosti... jednoducho tam kde je to bezpecnejsie, ale hlavne tam kde neohrozime nikoho cudzieho, ktory ide len tak po ulici.
To co sa stalo je strasna tragedia a nastastie na to doplatil len on, neviem si predstavit co by bolo keby po tom chodniku isli decka domov zo skoly...
By som moju uvahu ukoncil snad len ludovym porekadlom :
Dovtedy sa chodi z dzbanom po vodu kym sa nerozbije...

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#33 Príspevok od užívateľa VLADY » So Júl 23, 2011 10:39 am

Plný súhlas s Optikovým názorom.....Toto v tejto krajine už ozaj nieje normálne, že pomali aby sa človek bál ísť aj po chodníku lebo ho dakto zostrelí....čo keby tam išiel dakto s kočíkom .To mi pripadá ako ten prípad pred cca pol rokom ,keď mladý pazúr zostrelil tie dve školáčky, ako vyšli z autobusu a auto bol to dajaký Citroen nasračky motor odtrhnutý ...to sa dá ozaj spraviť že len ak dement za volantom letí jak bez rozumu....To nieje že idem o 5 viac alebo aj o 10 na začiatku dediny hneď za tabulou , tam kde zvyknú naši strážcovia zákona najviac merávať, lebo tam je tá nebezpečnosť najvyššia!!!! všakže. Lebo aj ak idem občas rýchlejšie ale všímam a sledujem okolie a vidím autobus stáť na zastávke alebo decká lietať po chodníku alebo cyklistov alebo pod tak oči na stopkách a noha na brzdu a sledujem a obchádzam čo najviac ako sa dá, a nechávam si priestor a odstup na prípadný vyhýbací manéver...Ale škoda to sem písať, je to zbytočné a ľudia nepoučiteľný...A že ešte dakto navrhne že pazúri budú môcť jazdiť už od 17 aj keď v sprievode....dal by som ozaj prísne psychotesty pre každého a nie že od 18 ale kľudne aj od 21...VP a auto nieje nevyhnutnosť...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

#34 Príspevok od užívateľa 9393andy » So Júl 23, 2011 10:46 am

V tom má vlady pravdu.. Načo im je vodičský v 17-ke.. majú školu a cez víkend chodi mládež len slopať.. tak načo.ja už mam 18 skončenú strednp školu tak teraz to auto potrebujem do práce. ale treba si vstúpiť do svedomia.. ja mam vodičák už pol roka a v meste som viac ako 80Km/h nešiel.Aj to bolo po moste.Ešte máám hlboký rešpekt pred autom,len bohužial macherstvo u mladých prevažne vyhráva.Ja mám kamoša čo má 18 a kúpil si audi s6 2.2turbo.. čakám kedy bude takato tragedia v MA.. :roll:

michal159
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
Skúter: Aprilia SR LC
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa michal159 » So Júl 23, 2011 10:31 pm

S tym vodičakom do 17r suhlasím, podla mna je to zbytočnost, nech si všetci počkaju na 18r a potom si robia vodičaky. Niesom najstarší, mam len 19r ale podla mna jejendo aké máš auto, zabit sa da na všetkom a tak isto aj rychlost v mesta.taktiež som už šiel v meste 80-90 na aute, ale viem, kde si to možem dovolit, viem kde tym nikoho neohrozím, nie 80 íst popred pežiu zonu . A ku andrejovi, bola to práve 160km/h a hlavne jeho NEzručnost v šoferovani, lebo od kupi auta mal zlu geometriu a tak sa to asi aj preukázalo, lebo ževraj v tej rychlosti sa dačo začalo diat s kolesami , on sa naplašil a dupol na brzdu....a prave to, Neviem či ma Tigra ABS ale v takej rychlosti dupnut plne na brzdu nie je zrovna vyhra a ešte nedavno mi vravel že dačo robil z brzdami, že vymienal doštičky a striekal brzdy .......
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon

9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

#36 Príspevok od užívateľa 9393andy » So Júl 23, 2011 10:44 pm

On išiel na tej ceste 160Km/h? :O
Astra si nemyslím že ma abs. ale aj keď má.. raz som skúsil prutko šliapnuť na brzdy na našom staršiom aute 93 ročnik.. bolo to dole kopcom asi 50Km/h nič važne.. auto sa mi začalo stačať dolava.. žiadna sranda na tychto starších autach robiť frajerinky .. :/

miso sk8
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Apr 16, 2010 9:58 pm
Skúter: Piaggio NRG mc2

#37 Príspevok od užívateľa miso sk8 » Ne Júl 24, 2011 12:16 am

9393andy napísal: Astra si nemyslím že ma abs
tigra.....

a inac toto je tema Speedy751 R.I.P. - česť jeho pamiatke!!, a vy tu riesite preco by 17rocny nemali dostat vodicak (to iste moze spravit aj 21 rocny)

uprimnu sustrast rodine a najblizsim

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#38 Príspevok od užívateľa Mitko » Ne Júl 24, 2011 7:48 am

...je jedno či tigra, astra, mercedes, bmw či škodovka.....si nepochopil podstatu čo tu riešime...
ked už niekoho stalo toto život , tak aspon nech to ma taký význam, že si z toho vezmime ponaučenie, že treba davať pozor a rozmýšlať...aby som neohrozil seba a ludi na okolo.
to že Ty napišeš česť jeho pamiatke to je pekne ale už mu to nepomože.
tak si vezmime z toho ponaučenie. o to ide v tejto diskusii.

miso sk8
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Apr 16, 2010 9:58 pm
Skúter: Piaggio NRG mc2

#39 Príspevok od užívateľa miso sk8 » Ne Júl 24, 2011 3:15 pm

Mitko napísal: to že Ty napišeš česť jeho pamiatke to je pekne ale už mu to nepomože.
:fool: ...
Ja som okopiroval nazov temy, a poukazal na to, nenapisal som to. Neviem ci si si cital (cely)nazov temy ked si ju otvaral. A to ze ty a dalsi 3-4ja tu napisete ako vsetci ostatny si mame davat pozor na cestach, to ma aky vyznam? Si myslis ze vsetci teraz budu chodit predpisovo nie? Podla mna to nepomoze,zbytocne tu pisat, ved kazdy videl co sa stalo, a SNAD si z toho zobral ponaucenie. Nehovorim za seba, ja rozum mam(aspon v tomto). Akoze tvoj umysel dobry...hej, ved ja nic nehovorim, len nemusis hned pisat ze ja som nieco nepochopil. Ja len tolko k tomu... :good:

PS: a to s tou tigrou, tiez malo znamenat ze som ho len opravil, nenarazal som na nic ine...

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Júl 25, 2011 6:56 am

Videl som to v spravach, ale necakal som, ze to je on.

Nech odpočíva v pokoji.

engineer
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:21 pm
Skúter: Yuki CSR 250 Naháč

#41 Príspevok od užívateľa engineer » Po Júl 25, 2011 2:08 pm

miso sk8 napísal: a vy tu riesite preco by 17rocny nemali dostat vodicak (to iste moze spravit aj 21 rocny)
Nič v zlom, ale 21 ročný chalan s poriadnou autoškolou si 2x rozmyslí či pôjde ako blázon a nie skôr ako 17 ročný chlapec čo má skúsenosti iba z Need For Speedu a vie ako funguje plyn a nevie čo môže spraviť brzda... :good:

Netýka sa to len chlapca ktrm. je venovaná táto téma! Prajem úprinú sústrasť, nie jemu, ale jeho rodine a blízkym!!!

Viem čo to je, zabil sa mi v januári kamarát ktr. bol "pán šofér", profesionálny vodič a v 22 mal odjazdené to čo 30 ročný nemajp odjazdené! Spravil chybu za ktorú hlboko zaplatil!!! :( Našťastie, taktiež, nezobral nikoho zo sebou.

Chcem iba jedno povedať!!! Zabíjajte sa na motorkách, autách a iných prostriedkoch, to že ste egoisti je v poriadku lebo myslíte iba na seba! Ale skúste myslieť aj na tých čo Vás budú zoškrabávať zo zeme, na rodinu a priateľov... Lebo tí trpia najviac!!!

R.I.P.

PS: Médiam neverte. Polovicu pravdy zamlčia a druhp prekrútia... ;)
Actual: Often rider Kawa ER- 6n 2012
Passed: Yuki CSR 250
China scooter 125 4T
Scooter Kentoya Zoom 50 4T

Lycan
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Po Júl 04, 2011 1:06 am
Skúter: Aprilia Atlantic 500 Sprint

#42 Príspevok od užívateľa Lycan » Ut Júl 26, 2011 12:40 am

Je to smutne :( . Tak aspon nech tam hore na nas dava bacha.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"