Určite viete čo myslím má s tým niekto skúsenosti? Ak tomu niekto rozumie tak prosím dajte nejaký príklad.
  Určite viete čo myslím má s tým niekto skúsenosti? Ak tomu niekto rozumie tak prosím dajte nejaký príklad.  
Moderátor: Moderators

Nuda a spať sa mi nechce. S ebay nemám vôbec žiadne skúenosti ako funguje?
 Nuda a spať sa mi nechce. S ebay nemám vôbec žiadne skúenosti ako funguje?

predal som bike a mam zarobene
 predal som bike a mam zarobene  este sa dobre ucit a na buduci rok je roxik môj
 este sa dobre ucit a na buduci rok je roxik môj  

ale vážne aj na www.aukro.sk sú aukcie od jedného centa a tovar može mať hodnotu aj niekoľko 100€
 ale vážne aj na www.aukro.sk sú aukcie od jedného centa a tovar može mať hodnotu aj niekoľko 100€  včera som dal vydražiť nejaké nemecké hodinky tak som zvedavý
 včera som dal vydražiť nejaké nemecké hodinky tak som zvedavý 

Trochu OT: Bezoadam ty chceš ten Kevinov aerox keď Kevin kúpi 600-vku? (Ak si ten človek čo si myslím že si!)bezoadam napísal:ja si nijak neprirabavam.. mal som predavat bavlnene ponozky cez telefon ale to padlo
predal som bike a mam zarobene
este sa dobre ucit a na buduci rok je roxik môj

pre toto sem chodim rad
 pre toto sem chodim rad  50 ccm + dialnica + navigacia...keby ten skuter aspon uz mas
 50 ccm + dialnica + navigacia...keby ten skuter aspon uz mas 

a nič poriadne na robotu, tak sa píše o blbinách
 a nič poriadne na robotu, tak sa píše o blbinách