Theruck: tak pre tvoju informaciu moje auto ma na dlzku 4,5 metra na dlzku a 1,7 na sirku....a senzory nemam a viem parkovat bez problemov ( len vdaka tomu ze som pochopil logiku parkovania bez senzorou)aj s taznym zariadnym ktore ale podla vyhlasky mas mat odmontovane

takze radsej si nastuduj posledne vyhlasky o cestnej premavke

vytacanie motora??

a co myslis preco to je tak?? lebo ludia su hlupy a NEVEDIA na aute jazdit. posilovac je fajn vec uznavam. slaby motor?? co je slaby motor?? predbiehat mozes ked je to bezpecne a tam kde sa ma

nie ze chlapcek ma 2,5L motor sa ti predbieha kade tade....zasa zly priklad nedostatku. dalej, handset v radiu??? to je kriterium zlozvyku na ktore som sa pytal??? ja mam a vsetci moji znamy ktory maju auta a handsety, maju handset do ucha

takze nie...netelefonuju pri soferovany stareho aut. radsej sa pozri niekedy do luxusnych aut. co robia vodici??? telefonuju s mobilom v ruke alebo fajcia. a preco? lebo sa nevenuju riadenie auta ale spolihaju sa na senzori ktore auto zastavi v "bezpecnej vzdialenosti a podobne..zasa si netrafil. dalej: vzdau pasi?? tak co ja si pamatam...tak okrem tych FAKT starych aut su uz vsade...takze zasa hlupost. pasi na zadnych sedadlach ak sa teda bavime o favorite ako starom aute tak su uplne bezne...mozno v autach z 80 rokov nie su pasi

polovicu mototechny? povedz mi TY ako sofer starych aut ako uvadzas...vozil si zo sebou polovicu mototechny? a co si z toho realne vyuzil?? ja som na favorite z 95 okrem menenia defektu nic extra neopravoval... (samozrejme zalezi od stavu auta, to uznavam)
senzory: mas pravdu...ale kuzlo parkovania je v tom sa to naucit bez, a ze sa to vo viacerych autoskolach nerobi...tak to preto lebo je to u niektorych zdlhavy proces...tak im povedia..kupte si auto ktore ma senzory. okrem toho ze ked je rec o parkovani, tak senzor tak nezohrava rolu lebo to je pre vzdialenost. ide o presne nacasovanie tocenia kolies..takze asi senzory vypustime
cim menej musis spravit ako sofer, o to menej sa soferovaniu venujes, a o to to je pre okolie nebezpecnejsie aj ked ty alebo ten doticny mysli ze mam 27 airbagou okolo seba som v pohode...zene s kocarom na ostrovceku to nepomoze.
ps: ovladanie hlasitosti hudby pouzivas ako kriterium pri hodnoteny aut?? respect...