pochvalte sa. ake darceky ste dostali tento rok pod strom?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

Re: pochvalte sa. ake darceky ste dostali tento rok pod stro

#26 Príspevok od užívateľa viper » St Dec 28, 2011 8:38 pm

theruck napísal:takze podla teba radsej havarovat vo favorite bez airbagov a bez modernych technologii zachranujucich zivot ako v novom aute? uvidime ci tak budes rozmyslat aj ked budes mat raz deti svoje dospele na vodicak (alebo uz mas? )
skuter cinsky nevlastnis z akych dovodov? ved si mohol zberat skusenosti na tom a naucit sa...
Ked sa niekto r.o.z.d.r.b.e vlastnou vinou na aute(v dobrom technickom stave) ktore nema elektroniku a airbagy zjavne nevie jazdit.
Bud neodhadol situaciu na ceste alebo sa precenil.Ked taky talent dostane auto vo fullke a airbagmi este aj v kufri je hrozbou pre svoje okolie.

Staci zbehnut do kazdeho mesta a pozret ako jazdi slepica v Hummri a clovek hned pride o vsetky iluziu o nasich autoskolach.
Ludia u nas nevedia poriadne jazdit(pri predbiehani nieje schopny si podradit, d.r.b.n.e sa Vam docesty ked vy predbiehate, vytlacanie z cesty - lebo spataky ma na okrasu, staci aby naprsalo a jazdia ako posraty atd.)
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

Martin_Atlantic
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
Skúter: Aprilia Atlantic

#27 Príspevok od užívateľa Martin_Atlantic » St Dec 28, 2011 8:58 pm

viper napísal:
theruck napísal: lebo spataky ma na okrasu, staci aby naprsalo a jazdia ako posraty atd.)
:good:

ja som to videl v utorok? alebo v stredu? ked nasnezilo...troska prasanu a vsetci boli z toho dosrany, padal jemny sniezik a skoro na kazdom 3tom aute stierace lietali ako sialene. hmlovky zapnute, hlasna muzika a idu...pani ciest :D 30km/H :D
!! a vies preco THERUCK ???
lebo sa spoliehaju na debilnu elekroniku...ty vravis ze senzory, a podobne...to su sra_cky ktore len zavadzaju...pipa ti to ako strelene pritom tam mas kopec miesta. neviem ako teda v trnave, ale v BA zvlast v starom meste sa mi nie raz stalo auticko plne elektriky a senzorou, a cuva a cuva snazi sa...pritom by tam vliezol kamion...ludia za nim trubia. a on nezaparkuje lebo mu pipaju senzory ktore nechavaju 20cm medzeru :D
favorit ze nie je auto??? :D tak ty si podla mna jeden z tych ktory dostali vodicak teply z tlaciarne a hupky do nadupanej tatkovej káry...
a povedz mi neaky zlozvyk ktory sa da naucit pri jazde na starom alebo teda na Favorite ?? hmm??
namiesto citu s plynom mas...nevie co si to napisal...to je coo??? :D :D potom vidis jak sa tety rozbiehaju pri 3otackach a stoja na spojke, alebo tak parkuju...vsak toto su zaklady pri jazde na aute...
spohodlneli ste/sme a neviem ci to je dobre....jedina vec ktoru z tychto elektrickych sragorin uznavam su ele.spatne,ele.okna,tempomat.

IdMud
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 08, 2011 8:51 pm
Skúter: Aprilia Area 51
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa IdMud » St Dec 28, 2011 10:54 pm

a ešte airbagy a veci na zvýšenie bezpečnosti osádky v aute :D
Aprilia Area 51 [70cm]

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa theruck » Št Dec 29, 2011 1:57 am

Martin_Atlantic napísal: a povedz mi neaky zlozvyk ktory sa da naucit pri jazde na starom alebo teda na Favorite ?? hmm??
namiesto citu s plynom mas...nevie co si to napisal...to je coo??? :D :D potom vidis jak sa tety rozbiehaju pri 3otackach a stoja na spojke, alebo tak parkuju...vsak toto su zaklady pri jazde na aute...
spohodlneli ste/sme a neviem ci to je dobre....jedina vec ktoru z tychto elektrickych sragorin uznavam su ele.spatne,ele.okna,tempomat.
no napriklad zbytocne vytacanie motora pri rozbiehani, celkovo prehnane reakcie ruk a noh na situaciu. mat bicepsy ako arnold aby som otocil volantom, byt posraty v zakrute kvoli zlemu podvozku, byt posraty predbiehat kvoli slabemu motoru. telefonovat za jazdy lebo nemas handsfree v autoradiu. zvyknut si zvysovat hlasitost rukou na stredovom paneli lebo nemas ovladac na volante. nebat sa tuknut pri parkovani lebo sak tvoje auto nema hodnotu. mat vo zvyku nosit polovicu mototechny v kufri. nemat zapnute pasy v zadu lebo tam niesu. podplatit uja na STK aby si presiel. atd. tohoto vsetkeho sa kupou noveho a moderneho auta dokazes zbavit. neviem kde by som ako zacinajuci sofer mohol najst priestor v doveru v tak zlozity stroj ako je auto ked by to mal byt favorit. inac ja som robil autoskolu an felicii a potom som jazdil skodu 105 a skodu 120 takze ver ze viem co je to "jazdecke umenie" ale videl som to na vlastnych rodicoch ako sa im zlepsilo soferovanie ked si kupili zanovne POLO.
ten kto nezaparkuje so senzormi tak nezaparkuje bez nich urcite lepsie. ci lepsie je ked do niekoho nacuva a potom tu budes plakat ze aky neskuseny v tom sedel co ti to odral? si skus zacuvat z nejakym sedanom vacsim bez senzorov a s taznym zariadenim ze ako ti to pojde bez a s..
cim menej toho musis robit ako sofer tym lepsie pre tvoje okolie a ostatnych na ceste.

IdMud
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa IdMud » Št Dec 29, 2011 3:10 am

Ty to beres jak strasne tragicky....to co sme ti napisali asi nechces nijako pochopit, skus to pochopit nikto tu nehovori ze je najhorsie na svete kupit si prve auto nove. Len hovorim ze je lepsie ked zacinajuci sofer nadobuda skusenosti na aute, ktore nie je vo fuuuul elektronickej vybave. Takisto nehovorime ze sa to tak MUSI robit, je na kazdom ako tozvazi a rozhodne sa. Takisto financie, niekto na to ma a niekto nie. Ja osobne preferujem nemcov a prve auto by som chcel passat alebo golf4. No nikde nie je napisane ze to dosiahnem, skusenosti naberam od 15 rokov, od kedy jazdim no sam osebe nepoviem ze som bezchybni no snazim sa byt co najviac opatrny. Clovek sa ucicely zivot, ako sahovori tazsie na cvicisku a lahsie na bojisku. Zatial som nemal nehodu, klop klop, a dufam ze sa jej vyhnem. Tak Truck mier, dobre ? :)

A tie tvoje reakcie, zo zakona vypliva ze sofer aby dostal vodicak to musi ovladat, preco asi v autoskolach sa jazdi na manualoch ? Chcu pre nas dobre, zober si ze nejaka blondynka napr spravi vodicak-bohaty frajer vybavy, kupi jej sedminu bmv, jazdi jak jazdi, nevie ani kde je lekarnicka a ze nejaka spojka existuje, a potom nadadne do priemerneho auta a stane sa to, minule to bolo v spravach, vodicka si myslela ze ma automat tak chodila po meste na jednotke a uvarila motor :D
Aprilia Area 51 [70cm]

Martin_Atlantic
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
Skúter: Aprilia Atlantic

#31 Príspevok od užívateľa Martin_Atlantic » Št Dec 29, 2011 4:03 am

Theruck: tak pre tvoju informaciu moje auto ma na dlzku 4,5 metra na dlzku a 1,7 na sirku....a senzory nemam a viem parkovat bez problemov ( len vdaka tomu ze som pochopil logiku parkovania bez senzorou)aj s taznym zariadnym ktore ale podla vyhlasky mas mat odmontovane ;) takze radsej si nastuduj posledne vyhlasky o cestnej premavke ;)
vytacanie motora?? :D a co myslis preco to je tak?? lebo ludia su hlupy a NEVEDIA na aute jazdit. posilovac je fajn vec uznavam. slaby motor?? co je slaby motor?? predbiehat mozes ked je to bezpecne a tam kde sa ma ;) nie ze chlapcek ma 2,5L motor sa ti predbieha kade tade....zasa zly priklad nedostatku. dalej, handset v radiu??? to je kriterium zlozvyku na ktore som sa pytal??? ja mam a vsetci moji znamy ktory maju auta a handsety, maju handset do ucha ;) takze nie...netelefonuju pri soferovany stareho aut. radsej sa pozri niekedy do luxusnych aut. co robia vodici??? telefonuju s mobilom v ruke alebo fajcia. a preco? lebo sa nevenuju riadenie auta ale spolihaju sa na senzori ktore auto zastavi v "bezpecnej vzdialenosti a podobne..zasa si netrafil. dalej: vzdau pasi?? tak co ja si pamatam...tak okrem tych FAKT starych aut su uz vsade...takze zasa hlupost. pasi na zadnych sedadlach ak sa teda bavime o favorite ako starom aute tak su uplne bezne...mozno v autach z 80 rokov nie su pasi :P
polovicu mototechny? povedz mi TY ako sofer starych aut ako uvadzas...vozil si zo sebou polovicu mototechny? a co si z toho realne vyuzil?? ja som na favorite z 95 okrem menenia defektu nic extra neopravoval... (samozrejme zalezi od stavu auta, to uznavam)
senzory: mas pravdu...ale kuzlo parkovania je v tom sa to naucit bez, a ze sa to vo viacerych autoskolach nerobi...tak to preto lebo je to u niektorych zdlhavy proces...tak im povedia..kupte si auto ktore ma senzory. okrem toho ze ked je rec o parkovani, tak senzor tak nezohrava rolu lebo to je pre vzdialenost. ide o presne nacasovanie tocenia kolies..takze asi senzory vypustime ;)
cim menej musis spravit ako sofer, o to menej sa soferovaniu venujes, a o to to je pre okolie nebezpecnejsie aj ked ty alebo ten doticny mysli ze mam 27 airbagou okolo seba som v pohode...zene s kocarom na ostrovceku to nepomoze.
ps: ovladanie hlasitosti hudby pouzivas ako kriterium pri hodnoteny aut?? respect...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Dec 29, 2011 10:03 am

nahodou favo/ felicia su idealne auta na ucenie sa jazdit...drobne kolizie az tak nebolia, auta su v porovnani s inymi malymi autami pomerne bezpecne (2x som s nim bural raz dost tvrdo...), posilovac riadenia? volant ide tak lahko ze posilovac nie je vobec treba...jediny raz kedy by som ho ocenil bolo pri davani plneho rejdu ked auto stalo...za jazdy ide volant lahsie ako na autach s posilovacom a hlavne mam odozvu od cesty, co je hlavne na snehu neskutocna vyhoda, podvozok je na benu jazdu uplne v pohode, hore dole sturcom nemal narok ani baworak, motor mal na hmotnost auta super vykon aj krutak, obcas bol problem aby nehrabali kola na dvojke...proste auto ako kazde ine nezabite zbytocnou elektronikou...teraz som presedlal do trosku inej ligy, 1.8t hmotnosti, 1000km kablov od elektroniky...kadejake udelatka rozptyluju ovela viac ako auto bez vybavy, adaptivny posilovac zarucuje cca vlastnosti ako favo bez posilovaca...a elektronika neelektronika, ked sa utrhlo favo na snehu plyn vyiesil 90% situacii...ked sa urve terajsie tak smola a len sa modlit...zotrvacnost neoblbne ziadna elektronika...
tak ako u moto aj u auta je zaklad poznat jeho limity a nesnazit sa oblbnut fyziku...takych strelcov su plne cintoriny co si myslia ze esp asr a podobne skratky su vsemocne a auto sa s tym neda dostat do koliznej situacie...svoju smrtelnost si clovek skor uvedomi ked ma na volante pred sebou hroty ako okolo seba vankusiky...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

mizu
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
Skúter: yamaha slider

#33 Príspevok od užívateľa mizu » Št Dec 29, 2011 10:40 am

majstrov tipu ASR ESP ABS poznám ked sa ide na chatu do hôr v zime ani jden sa nevie vydriapať hore to ani po tom čo nahodili retaze lebo v polovičke ich všetci potrhali ja som na chatu vyšiel na !!!!!! letných gumách a pol hodinu som pil kávu presne som vedel čo tá 120 robí ani raz sa my nestalo že by som sa ocitol mimo cesty naučil som sa na nej jazdiť a vedieť reagovať v kritických situáciach :roll:
podpis som si este nenastavil

mucow
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa mucow » Št Dec 29, 2011 11:19 am

Martin_Atlantic napísal:Theruck: tak pre tvoju informaciu moje auto ma na dlzku 4,5 metra na dlzku a 1,7 na sirku....a senzory nemam a viem parkovat bez problemov ( len vdaka tomu ze som pochopil logiku parkovania bez senzorou)aj s taznym zariadnym ktore ale podla vyhlasky mas mat odmontovane ;) takze radsej si nastuduj posledne vyhlasky o cestnej premavke ;)
V tomto nemáš úplnú pravdu, pokiaľ je ŤZ prichytené skrutkami a nezasahuje do výhľadu na EVČ nemusí byť na SK demontované. Takže študuj aj ty.

A prestaňte sa zase hádať jak malé deti na pieskovisku. Samozrejme zase na ftákovinách.
Spoiler: ukázať
Aprilia Leonardo150
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =42&t=9961
Suzuki DR 600 & Yamaha Neos 50.

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa Davidian » Št Dec 29, 2011 11:30 am

Stop OT!!

...Sent from my THC infected device running into Absolution...

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 30, 2011 12:12 am

Martin_Atlantic napísal:Theruck: tak pre tvoju informaciu moje auto ma na dlzku 4,5 metra na dlzku a 1,7 na sirku....a senzory nemam a viem parkovat bez problemov ( len vdaka tomu ze som pochopil logiku parkovania bez senzorou)aj s taznym zariadnym ktore ale podla vyhlasky mas mat odmontovane
ja mam vectru 1997 a vtedy o demontovacich taznych nebolo ani chyru takze ja ho tam mozem mat aj mam furt

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 30, 2011 12:15 am

Martin_Atlantic napísal:zene s kocarom na ostrovceku to nepomoze.
ps: ovladanie hlasitosti hudby pouzivas ako kriterium pri hodnoteny aut?? respect...
zene s kocarom na ostrovceku urcite nieje jedno ci ju prejde zigulak favorit alebo toyota yaris...
ovladanie hlasitosti hudby na volante berem ako super vec ktoru robim za jazdy podvedome a nemusim pritom pozerat inam ako na cestu

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 30, 2011 12:17 am

alcatelko napísal:nahodou favo/ felicia su idealne auta na ucenie sa jazdit...drobne kolizie az tak nebolia, auta su v porovnani s inymi malymi autami pomerne bezpecne (2x som s nim bural raz dost tvrdo...), posilovac riadenia? volant ide tak lahko ze posilovac nie je vobec treba...jediny raz kedy by som ho ocenil bolo pri davani plneho rejdu ked auto stalo...za jazdy ide volant lahsie ako na autach s posilovacom a hlavne mam odozvu od cesty, co je hlavne na snehu neskutocna vyhoda, podvozok je na benu jazdu uplne v pohode, hore dole sturcom nemal narok ani baworak, motor mal na hmotnost auta super vykon aj krutak, obcas bol problem aby nehrabali kola na dvojke...proste auto ako kazde ine nezabite zbytocnou elektronikou...teraz som presedlal do trosku inej ligy, 1.8t hmotnosti, 1000km kablov od elektroniky...kadejake udelatka rozptyluju ovela viac ako auto bez vybavy, adaptivny posilovac zarucuje cca vlastnosti ako favo bez posilovaca...a elektronika neelektronika, ked sa utrhlo favo na snehu plyn vyiesil 90% situacii...ked sa urve terajsie tak smola a len sa modlit...zotrvacnost neoblbne ziadna elektronika...
tak ako u moto aj u auta je zaklad poznat jeho limity a nesnazit sa oblbnut fyziku...takych strelcov su plne cintoriny co si myslia ze esp asr a podobne skratky su vsemocne a auto sa s tym neda dostat do koliznej situacie...svoju smrtelnost si clovek skor uvedomi ked ma na volante pred sebou hroty ako okolo seba vankusiky...
a mas pocit ze lepsie to bude vyzerat na cestach ked tie blbi teenageri dostanu do ruk favorita alebo nieco co im pomoze?

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 30, 2011 12:20 am

mizu napísal:majstrov tipu ASR ESP ABS poznám ked sa ide na chatu do hôr v zime ani jden sa nevie vydriapať hore to ani po tom čo nahodili retaze lebo v polovičke ich všetci potrhali ja som na chatu vyšiel na !!!!!! letných gumách a pol hodinu som pil kávu presne som vedel čo tá 120 robí ani raz sa my nestalo že by som sa ocitol mimo cesty naučil som sa na nej jazdiť a vedieť reagovať v kritických situáciach :roll:
porovnavat do kopca auto s prednym nahonom a skodu 120 co je pretazena na zadok ... btw vies o tom ze skoda 120 ma viac chladiacej vody jak avia ? :)
ver tomu ze keby si mal v tej dobe namiesto skody 120 audi 80 tak by si dneska chvalil audi 80 a na skodu 120 by si nadaval. skoda 120 je totiz objektivne uplne nahovno auto po vsetkych strankach.

IdMud
skútrista
skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa IdMud » Pi Dec 30, 2011 12:47 am

V čom je problém ? V ľudoch....každý si spraví mienku takú akú chce a vybere sa cestou ako chce. Tak nechajme to teda tak, lebo niektorý nevedia vypočuť druhých a stále len hladajú cestu ako vyvrátiť tvrdenie druhých, namiesto toho aby tam hladal pravdu.
Každý kto si toto prečíta sa rozhodne dobrovolne bez nátlaku....
Koniec prosím....:)
Aprilia Area 51 [70cm]

davtex
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
Skúter: Yamaha FZ6N

#41 Príspevok od užívateľa davtex » Pi Dec 30, 2011 7:18 am

Ja som mal podobny nazor na moju Vectru. Auto je dTi a okrem ABS nema v sebe nic a ja som si aj hovoril, ze tomu autu nic nechyba, az kym som pred nedavnom nezacal chodit na Peugeote 5008 vo full vybave. Ja nemam na aute nabehane dokopy nic no mozem povedat, ze oproti Vectre je to raj na zemi a to porovnavam velku tazku rodinnu kravu s dobrym sedanom! Prave take detaily ako parkovacie senzory/automat/ovladnie radia na volante/tempomat robia to auto autom. Zacinat na slabom srote je asi rovnaka kravina ako zacinat na slabej moto a postupne prechadzat. Povaha sloveka sa s tym nezmeni a ked je kar tak sa eventualne zabije tak ci tak.

PS
Poznam ludi ktori behaju starych skodovkach a nove auto by som im do ruky nikdy nedal. Nevedia hadzat rychlosti, spojku a plyn pouzivaju ako niekde na rally a vseobecne sa k autu spravaju ako ku kope srotu. Naopak to zvykne byt lepsie. Presne ako tu niekto pisal, ked mam nejaku staru kraksnu typu Skoda 100/120 za 100 eur od Fera z krcmy a kvalitnu PZP od Groupamy za 25eur tak mi je uplne jedno, ci to do niekoho napalim a potom to aj tak vyzera ked tu 18 rocni a aj niektori dochodcovia chodia uplne bohovo.
podpis som si este nenastavil

Petom
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Máj 06, 2009 1:58 pm
Skúter: BMW K1200 LT

#42 Príspevok od užívateľa Petom » Pi Dec 30, 2011 9:45 am

Ja som sa chcel pochvalit pletenym svetrikom, ale asi som v zlej teme, prepacte mi OT, ja sa polepsim, najdem pre ten svetrik vhodnejsiu temu, napr.:Kto je lepsi vodic auta (na skuterfore). :fool:
Mne sa stratil podpis, aj vám?

mucow
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa mucow » Pi Dec 30, 2011 9:52 am

Konečne rozumný príspevok. :good: (a ponožky neboli ? )
Aprilia Leonardo150

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
Skúter: Gilera runner sp50

#44 Príspevok od užívateľa bezoadam » Pi Dec 30, 2011 10:35 am

lyze, helmu, kozmetika a sveter :oops:

a prosim uz sa nehadajte :crazy:
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 30, 2011 12:22 pm

My sme nemali strom..

mucow
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa mucow » Pi Dec 30, 2011 1:08 pm

Čo ste ozdobili fikus ? :D
Aprilia Leonardo150

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 30, 2011 1:26 pm

Svokrine jazyky a rododendron!! :-D

mucow
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa mucow » Pi Dec 30, 2011 4:19 pm

:ROFL: I tak še da... :D
Aprilia Leonardo150

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#49 Príspevok od užívateľa rspeed » Pi Dec 30, 2011 6:43 pm

... aj ja som dostal svetriky- 2x ... aj ponozky a zimne topanky ...
PS:Theruck - S-120 bolo a aj ostane moja srdcovka,na 130 RS daval svojho casu otec dole aj BMW(samozrejme na rallye) ...

peeter
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: St Sep 30, 2009 12:15 am
Skúter: Burgman 400 K9

#50 Príspevok od užívateľa peeter » Pi Dec 30, 2011 10:00 pm

A svokra je snad nejaky sedem hlavy drak, ze tych jazykov ma viac ? :D

Ja som dostal poukazku na nakup v moto-obchode :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"