Trika
Moderátor: Moderators
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Trika
Tak ako páči sa? prípadne dáke zlepšenia, pripomienky, nápady?
- Prílohy
-
- tricko1.jpg
- (185.9 KiB) 382 stiahnutí
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
ak mozem teda za seba..
mohlo by tam byt nieco slovenske.. lebo je tam len tak asi to .sk (no a mrakodrapy zatial nemame)..
aj ked zas ako tricko je to pekne, lenze zo skutrov tam je akurat zas to logo ST a ten piest mi pride ako z americkeho muscle car.. nie zrovna z poldecaku..
ale je oranzove, to sa mi paci
mohlo by tam byt nieco slovenske.. lebo je tam len tak asi to .sk (no a mrakodrapy zatial nemame)..
aj ked zas ako tricko je to pekne, lenze zo skutrov tam je akurat zas to logo ST a ten piest mi pride ako z americkeho muscle car.. nie zrovna z poldecaku..
ale je oranzove, to sa mi paci

- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no ide o siluetu mesta, tazko najst slovensku... no ak ide o nationalitu vzdy je priestor pre napis slovakia atd, tak isto aj skuter sa da umiestnit do zadu ako to bolo predtym, ale treba ratat stym ze to bude drahsie a za dalsie treba zohnat vector obrazok toho skutra z minula, kludne mozme dat do zadu scooter-tuning.sk the slovakia scooter scene trebars........k tomu piestu ojnica je taka aku som nasiel, a piest je robeny
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
No treba to skusit este obohatit, ako si vravel!! 
Ale tricko ako take je super, mozno este skusit pouzit celu jeho plochu, nie len oblast hrudniku.
A co znamena drahe? Ja by som +- 20€ za tricko kludne pacol, keby bolo oranzove, pekne a kvalitne
Mozno by bola dobra silueta nasho mostu SNP a na miesto restiky hore by bol Tvoj piest..

...Sent from my THC infected device running into Absolution...

Ale tricko ako take je super, mozno este skusit pouzit celu jeho plochu, nie len oblast hrudniku.
A co znamena drahe? Ja by som +- 20€ za tricko kludne pacol, keby bolo oranzove, pekne a kvalitne
Mozno by bola dobra silueta nasho mostu SNP a na miesto restiky hore by bol Tvoj piest..

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
ak sa budu dat objednat rad si jedno kupim 

Naposledy upravil/-a Martin_Atlantic v So Feb 11, 2012 4:15 pm, upravené celkom 1 krát.
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
pekne tricko.. avsak ja by som pristal keby bolo cierne.. kedze tam neni vidiet tak moc spina.. 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Skoda, ze to je taky naprd biznis s tymi trickami.
Bolo by super, keby nas nejak farebne lisili podla napriklad krajov, bolo by mozne mat na nom svoj Nick, pripadne typ svojho skutra, pripadne jeho siluetu alebo mesto z ktoreho pochadzame.
Len technicky sa to da tazko. Potom jedine zverejnit predlohu a kazdy nech si spravi sam. Ale nech mame rovnake na zraze potom..nech sme jak pioniersky tabor.
Vlastne som sa chcel spytat, ake naroky na produkciu mozme mat? Nech zbytocne nefabulujem..
Bolo by super, keby nas nejak farebne lisili podla napriklad krajov, bolo by mozne mat na nom svoj Nick, pripadne typ svojho skutra, pripadne jeho siluetu alebo mesto z ktoreho pochadzame.
Len technicky sa to da tazko. Potom jedine zverejnit predlohu a kazdy nech si spravi sam. Ale nech mame rovnake na zraze potom..nech sme jak pioniersky tabor.
Vlastne som sa chcel spytat, ake naroky na produkciu mozme mat? Nech zbytocne nefabulujem..

- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no kebyze das farby podla krajov tak uz tu vidim zabomysie vojny preco ma ten a ten taku farbu ked chce taku..Davidian napísal:Skoda, ze to je taky naprd biznis s tymi trickami.

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem ako ostatným ale mne sa nepáči
boli tu aj lepšie návrhy

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
- Jurixxx
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Jún 10, 2011 12:02 pm
- Skúter: Kymco Sniper 50DD Cagiva Prima Yuki Speedy 4T Motorro Desire
Ja som za Orange ..... ta verzia je najkrajšia ...ale podstate mi to je jedno jakej farby to je len nie Ružovej alebo Fialovej i ket sú to celkom poho farby ale na tričko sa mi nehodia ....
podpis som si ešte nenastavil lebo mi to scooter zakázal že ešte nevie aký setup bude mať ....
- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
- Jurixxx
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Jún 10, 2011 12:02 pm
- Skúter: Kymco Sniper 50DD Cagiva Prima Yuki Speedy 4T Motorro Desire
delaa
už naj to bude .... brúsim si zúbky 

podpis som si ešte nenastavil lebo mi to scooter zakázal že ešte nevie aký setup bude mať ....
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
Nechcem strasit ale pokial viem tak hentake farebne potlace sa robia nazehlovackou a ta prave moc kvalitna nieje. idealne je ked je to v jednej/dvoch farbach a bez tienovania aby sa to dalo tlacit sietotlacou. (ak sa mylim opravte ma)
- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
info o velkostiach a farbach cenach , prosim zahlasovat http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =6&t=11012