250tka je postacujuca kubatura pre toho, kto jazdi mesto a mimomesto, a najma ak jazdi vacsinou sam (teda bez spolujazdca). Ak jazdi casto so spolujazdcom, tak to uz ta 250-tka pociti a prejavi sa to znizenou pruznostou pri rychlostiach 80km/h a vyssie - takze pri pripadnom predbiehacom manevri uz treba premyslat, ci to clovek stihne. Cestovna rychlost je aj vo dvojici v pohode 100-110. V pohode sa s mojou Aprilkou vyberiem aj na dialnicu, no treba mat na pamati, ze konstrukcna maximalka 250ccm maxikov je cca 130km/h real (nehovorim o tom, ze XC pri tejto rychlosti ukazuju na tachometri 150km/h

), viac tieto maxiky nedaju ani dole kopcom, akurat by vam mohol piest vyskocit a utiect kade lahsie, o ventiloch ani nehovoriac...

Jednoducho, maximalne otazky a najtazsi prevod = cca 130km/h real. Kto chce jazdit rychlejsie, na to su 400ccm a vyssie...
Co sa tyka pohodlia, su maxiky niekde uplne inde nez mensie scootre. Co sa tyka prechodu, po presadnuti z Keewaya Matrix na Apriliu Atlantic som bol ihned ako ryba vo vode, bez najmensieho problemu. Pohnes sa a vsetka hmotnost je prec. Predpokladam, ze u 500ccm je to takisto. No ked potom sadnes na maleho scootra, je to ako maly dreveny konik...
Inac, uz po nejakom mesiaci som vedel, ze by som si vedel predstavit pod zadkom aj 500ccm motor, no napriek tomu som s mojou 250-tkou velmi spokojny a nemenim. Silnejsi motor by ma akurat drazdil jazdit rychlejsie a nahanat sa s plechovymi pretekarmi, takto im len v duchu zakyvam a idem si pohodovych 100km/h dalej.

Pri vyske dnesnych pokut mi viac ani netreba.
Takze ak to zhrniem:
- ak chces jazdit dialnice, alebo si typ pretekara, alebo chces jazdit casto vo dvojici bez toho, aby si sa musel obmedzovat, ber 400 a vyssie
- ak budes jazdit hlavne mesto a mimomesto, na pretekanie 100+ si nepotrpis, tak 250tka si svoju ulohu splni bez problemov... a neodmietne ani dlhsi vylet (na cestu do a z Kovacovej sa tesim cely rok, 250km zbehne ako nic, siel by som aj dalej - no inac sa sedi na Aprilii Atlantic a inac na Kymcu Xciting)