Vypustit benzin alebo nie??
Moderátor: Moderators
Vypustit benzin alebo nie??
ahojte,chcel by som sa opytat..treba vypustit benzin z palivovej nadrze a zo systemu pred zazimovanim Keeway Focusa 50???....ak ano,tak odkial sa to vypusta???..diki
Naposledy upravil/-a Tom v Ut Nov 21, 2006 10:52 pm, upravené celkom 1 krát.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
bud vypustit alebo doliat doplna...a ked vypustit tak tam ako je podtlak ventil.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
nebude to tak strašné s tým hrdzavením zvnútra pretože ak je scooter odstavený pri teplote ktorá sa prudko nemení garage, pivnica a pod. tak sa aj tak v tej nádrži žiadny kondenzát tvoriť nebude lebo nemá prečo. Jedine že je tam na dne nádrže nejaký bordel, kal, voda a pod už od leta ale stačí tam naliať buď velfobin alebo čistý denaturák ten to na seba naviaže. A okrem toho ten plech a teda nádrž zvnútra býva ošetrená fosfátovaním , samozrejme na číne by som sa na to nespoliehal .... mne síce prehrzdavela volakedy nádrž na š100 ale to bolo po vyše 20ročnom používaní ....kto chcete mať takú starú rárohu scooter???Takže ja osobne to neriešim. A takisto som počul že taký dlhšie odstáty benzín tiež môže robiť problémy pri štartovaní na jar na začiatku sezóny...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
presne tak... je blbosť zazimovávať hlavne tu na dolniakoch pretože dakedy sa dá vybehnúť aj uprostred zimy, buď je pekné počasko dva tri dni a nejaké krátkodobé oteplenie alebo je velmi velký absťák z dlhého nejazdenia a vtedy sa dá spraviť pár kilákov aj ak je zima a sucho..... ja sa riadim pionierskym heslom: buď pripravený-Vždy Pripravený!!! a nielen na jazdenie na scootri...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!