Ako že kde?duky5 napísal:
BTW kde v BA kupit motolekarnicku? pri akcii v lidli som zavahal, na pumpe nemaju...terajsia expiruje 05/2012
Však u Doktora, nééé.
Teda ja som tam kupoval pred mesiacom.
Moderátor: Moderators

Ako že kde?duky5 napísal:
BTW kde v BA kupit motolekarnicku? pri akcii v lidli som zavahal, na pumpe nemaju...terajsia expiruje 05/2012

tak sa zase zastavím
 tak sa zase zastavím 

tak za KUA som v zivote nikomu nedal upozornenie, ved to aj ja sam pouzivam...duky5 napísal:len som ti chcel vratit tvoje moderatorske upozornenie za moj vulgarizmus, ak sa dobre pamatam za "KUA"
 Upozornenie si dostal za vulgarizmus v tomto prispevku a isto tam neboli tri pismenka KUA, pretoze to tam ani nepasuje...
 Upozornenie si dostal za vulgarizmus v tomto prispevku a isto tam neboli tri pismenka KUA, pretoze to tam ani nepasuje...  Bolo tam zrejme nieco celoslovne...
 Bolo tam zrejme nieco celoslovne...  Ale je to tak ci tak jedno, upozornenie je uz davno vynulovane/vyexpirovane a ty rozhodne nepatris medzi ludi, co s vulgarizmami maju problem...
 Ale je to tak ci tak jedno, upozornenie je uz davno vynulovane/vyexpirovane a ty rozhodne nepatris medzi ludi, co s vulgarizmami maju problem...  

EDIT: a uz je podomnou, aj s funkcnym obrazkom...
 EDIT: a uz je podomnou, aj s funkcnym obrazkom... 

ale to je fuk
 ale to je fuk 

v zaznamoch fora je k tvojmu nicku naviazane toto jedine upozornenie...duky5 napísal:Bandit - zdá sa mi že to bol nejaký čerstvejší príspevokale to je fuk

Damo555 napísal:Wasi: videl si už niekedy slečnu na Roxikovi ?asi nie
Ja som videl a poviem ti tiekli my sliny
takže ja si Tinku kľudne viem predstaviť na Roxovi.
 a kto povedal, že som SLEČNA??
 a kto povedal, že som SLEČNA??   

juj, no po tvojej odpovedi uz som viac menej rozhodnuta
 juj, no po tvojej odpovedi uz som viac menej rozhodnuta  

To som myslel obrazneTinka napísal:a kto povedal, že som SLEČNA??

typujem, ze aj do Imperia, vsak?
 typujem, ze aj do Imperia, vsak? nezartuj!!!
 nezartuj!!!

)
)
 Je to asi tým že cez zimu tu malo chodí...
 Je to asi tým že cez zimu tu malo chodí... jeden príspevok lepši ako druhý
 jeden príspevok lepši ako druhý 

jj do školy tam chodím....Tinka napísal:damo, chodis do PO???typujem, ze aj do Imperia, vsak?
banditnezartuj!!!

som holka, to je isté
  som holka, to je isté   a uplne jedno ci slecna, ci pani, ci nezadana, ci zadana.. pri skutri je to total jedno
 a uplne jedno ci slecna, ci pani, ci nezadana, ci zadana.. pri skutri je to total jedno