Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
Moderátor: Moderators
- Tinka
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Máj 24, 2012 1:51 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
taky isty mozem mat zo stropkova
a to je blizsie.. zajtra tam budem volat aky je stary ten krasavec

- Tinka
- st. trojkolkár
chlapci, mam jednu otazku.. ak byvate v byte, kde si odkladate skutrik?? 

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
ja som ho mal chvilku pred domom a casom som mu nasiel aj strechu nad hlavou. kamos, co byva v panelaku ho ma v kocikarni, iny vo vchode, tak aby nezavadzal. zavisi od miery vandalizmu a zlodejstva v tvojom okoli. zaklad je dobry zamok.
..odoslané, odosladké..
..odoslané, odosladké..
- Tinka
- st. trojkolkár
viem, ze od kocikarne mame kluce len my a este dve rodiny.. sused tam nechava motorku, ale neviem ci by som sa odvazila nechat tam svoje zlaticko.. vo februari nam zmyzli uplne nove elektrony na auto..
rozmyslame akurat ako to vyriesime ale nic mi nenapada.. k autu do garaze nevojde..
musim to rychlo vyriesit, nechcem aby moj plan padol na niecom takom..
volala som o tu yamahu aerox.. je to rocnik 2005
je to este tolerantne /pre mna/.. ma novy valec na ktorom je najazdenych 2500
km a k tomu mi da este nahradny uplne novy valec original od yamahy.. vraj 

musim to rychlo vyriesit, nechcem aby moj plan padol na niecom takom..
volala som o tu yamahu aerox.. je to rocnik 2005

- IdMud
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 08, 2011 8:51 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
- Kontaktovať užívateľa:
Keby si ju náhodou išla pozreť, zober si zo sebou odborníka....určite sa tu nejaký pobijú, ti poradiť 

Aprilia Area 51 [70cm]
- Tinka
- st. trojkolkár

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Podla mna Porkyyy by Ti mohol vramci Stropkova pomoct. Skus mu napisat PM, on je odbornik.
..odoslané, odosladké..
..odoslané, odosladké..
- Tinka
- st. trojkolkár

Zivotnosť skutra zn. Keeway
Dobry den. Som tu nový a tak sa vas chcem opytat. Chcem si kupit skuter znacky keeway (matrix alebo f-act evo) a chcem vediet aka je zivotnost tyhto skutrov. Viem ze je to cina a odporucate znacky europske ale zvazil som vsetky moznosti a chcem keeway. Takze kolko kilometrov cca odjazdi bez nejakych zasahov do motora. Chcem to vediet kvoli tomu ze neviem ci sa mi oplati kupit novy alebo ojazdeny. Dakujem.
▀▄▀▄█▓▒░*Prispevok presunuty, skus sa pozriet ci uz neexistuje podobna tema, skor nez zalozis novu. Dik a vitaj na Fore - Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀
▀▄▀▄█▓▒░*Prispevok presunuty, skus sa pozriet ci uz neexistuje podobna tema, skor nez zalozis novu. Dik a vitaj na Fore - Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
5234231 krat zodpovedana otazka.. nie kup si radsej za tych 1200 euro ojazdeny piaggio motor..Odjazdit to moze kolko chcce (ani nemusi) ale budes sa vliect ako slimak..
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
Tohto som sa obaval. Sme sa nepochopili. Tak inak. Dam do toho max 1000 eur a viem ze za to apriliu nekupim. A zase nechcem kupovat nieco co je sice do tych 1000 eur ale ma to najazdene okolo tych 10 000 km. Preto sa pytam kolko taky skuter znacky keeway vydrzi bez vymeny dielov. Ci si mam kupit racej novy alebo nejaky co ma uz nejakych 5-6 000 km odjazdenych a uz je mimo zaruky.
- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
ked nehuci v gulach nie je co riesit
... stale lepsie ako keby to bolo bez reakcie

Hail to the king baby !

Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
- m_i_ss_k_o
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 08, 2007 1:26 pm
- Skúter: Vespa GTS 250
Re: Zivotnosť skutra zn. Keeway
mickeeey napísal:Viem ze je to cina a odporucate znacky europske ale zvazil som vsetky moznosti a chcem keeway.
Rád by som vedel čo ta presvedčilo kúpiť keeway. V živote som nemal čínsky skúter, ale po prečítaní XY tém na tomto fóre som pochopil, že si ju kúpi len ten kto si nedá silou mocou poradiť alebo nejaký macochistický opravár ktorý túži opravovať a doťahovať skrutky víkend čo víkend. Môj skromný názor.
Vespič.
Ale vazne reakcia nulova
. Teraz k veci no neviem skor sa bojim toho ze ked kupim nieco jazdene tak tam budu nejke skryte vady a ja ako uplny amater v tychto veciach potom co stym urobim. S tym keewayom no takto docital som sa ze je to jeden stych kvalitnejsich cinskych srotov. Mne ako 17 rocnemu to asi aj staci nepotrebujem nejake extra vykony. Hlavne nech sa na trening odvezem a do skoly to mi staci. Jasne ze by som chcel neco lepsie ale co som pozeral na taku apriliu sr 50 to dokopy tolko penazi nedam. A te starsie modeli sa mi zase dizajnovo vobec nepacia.

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
Makičko: suhlasim.... 

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Rada pre zacinajuceho:
Vydavaj sa za dievca!! Potom sa pytaj!!
(Alebo sa ozen!!)
..odoslané, odosladké..
(Alebo sa ozen!!)
..odoslané, odosladké..
- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
neviem co tolko nadavate na cinu... ja som mala keeway a ani jedno krive slovo na neho povedat nemozem... kym bol v serii alebo s minimalnymi upravami, tak slapal jak hodinky... problemy zacali s tunningom a pri tunningu uz je jedno ci to je cina alebo cokolvek ine... bude sa to kakat tak ci tak...
ako samozrejme taka napr. aprilia SR50 a tomu podobne skutre uz v serii jazdia ovela lepsie ako keeway, ale pekne si za to aj zaplatis, a pokial mas obmedzeny rozpocet a nechces jazdenku tak nieje co riesit... ale rozhodnut sa musis sam...
ako samozrejme taka napr. aprilia SR50 a tomu podobne skutre uz v serii jazdia ovela lepsie ako keeway, ale pekne si za to aj zaplatis, a pokial mas obmedzeny rozpocet a nechces jazdenku tak nieje co riesit... ale rozhodnut sa musis sam...
Kawasaki ER-6f

- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
Ak si chces vytvorit nejaku hrubu predstavu, kolko ti to odjazdi skus si stiahnut uzivatelsky alebo servisny manual k scootru.
Ja tam mam servisne intervaly do 16000km cize tolko ruci vyrobca ze urcite vydrzi
.
Ja tam mam servisne intervaly do 16000km cize tolko ruci vyrobca ze urcite vydrzi

- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
Este by ma zaujimalo ze odkial si 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Tohto sa boj aj pri kúpe novej číny. Skryté vady tam určite nejaké budú, a pri reklamácii sa predajca určite vykecá vo svoj prospech.mickeeey napísal: bojim toho ze ked kupim nieco jazdene tak tam budu nejke skryte vady a ja ako uplny amater v tychto veciach potom co stym urobim.
Osobne nemám nič proti čínam, všetko je to vecou trochy šťastia, a hlavne pravidelnej údržby.
Spoiler: ukázať
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
ale kupis... len hladaj... teraz bol na predaj aj yamaha aerox za 1000€ ... preco prave apriliu?... pozri yamahu, malaguti, piaggio, gileru...mickeeey napísal:...Dam do toho max 1000 eur a viem ze za to apriliu nekupim...
ja som mal apriliu s 32tis km a jazdila bez problemov... a pokial viem tak terajsiemu majitelovi sluzi dodnesmickeeey napísal:...ale ma to najazdene okolo tych 10 000 km. Preto sa pytam kolko taky skuter znacky keeway vydrzi bez vymeny dielov...

ale kludne si kup cinu... len sa potom neprevez na znackovom skutri lebo si hlavu rozbijes o mur...
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
raplik napísal:ale kludne si kup cinu... len sa potom neprevez na znackovom skutri lebo si hlavu rozbijes o mur...

- Tinka
- st. trojkolkár
Davidian napísal:Rada pre zacinajuceho:
(Alebo sa ozen!!)
..odoslané, odosladké..

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
Ja osobne by som tiez nemal nic proti cine (mal som 50tku od Adamoto, a jazdila bez problemov). Ak sa chce clovek len vozit a nemachrovat na krizovatkach pri rozjazdoch alebo do toho vrazat prachy na tuning tak cina je podla mna idealne riesenie...
A tie skryte vady...to mas aj u znackovych jazdenkach,zalezi to od toho kto to predava a ak nieco chce utajit tak to nezistis.a potom co?hadat sa s nim? Novu cinu mas 2roky v zaruke a ak sa nieco prejavy sup na reklam.a ak za2roky nic tak aj tak uspech myslim.
A tie skryte vady...to mas aj u znackovych jazdenkach,zalezi to od toho kto to predava a ak nieco chce utajit tak to nezistis.a potom co?hadat sa s nim? Novu cinu mas 2roky v zaruke a ak sa nieco prejavy sup na reklam.a ak za2roky nic tak aj tak uspech myslim.
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
Tiez som mal kedysi davno nejaky skuter Rieju myslim, 125ka a sezonu som na nom odjazdil uplne bez problemov a potom som ho predal. Ci jazdi dodnes, neviem.