jinlun jl 50qt 5 obmedzovac
Moderátor: Moderators
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Re: jinlun jl 50qt 5 obmedzovac
Ladeny vyfuk na jinlun 4-takt? Zbytocne, nic to nespravi. Nekupuj. Ladaky sa kupuju najma na 2T.
Kymco Xciting 300i
- MoMo46
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 28, 2009 9:50 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2 AC
- Kontaktovať užívateľa:
Nie nie ja sa pytam na ten skuter co mam v popise len som to dal do starsej temy niekoho ineho
podpis som si este nenastavil
chcem sa spytat ze ked dam na cinskom skutri dole obmedzovac nepokazi sa skor skuter?
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Nepokazi, ak je zabehnuty, ale obmedzovac ? Co mas na mysli pod pojmom obmedzovac ?
mam zabehnutych okolo 2200 km...obmedzovac myslim toto ze mi brani ist rychlejsie je niecim blokovany teraz mi ide 55km/h na rovinke aj s kopca
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
mas na mysli restrikcie, tak opet to dam aj sem http://www.scootland.sk/scooter-tuning-jaknato/
hej myslim toto
ale ja chcem dat dole http://www.youtube.com/watch?v=doKe3iGKxFs&feature=fvw .....preto sa pytam ci sa to oplati na cinskych skutroch lebo som pocul ze ked to das dole tak sa skor skuter pokazi

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jasné že ten motor potom menej vydrží lebo ho budeš honiť plný kotol a v podstate vo vyšších otáčkach ako keď ich má obmedzené zapalovaním.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
le zas nerob paniku.... neznamená to že skape za dva roky vozenia.... 

aha a kolko km by stacilo na zabeh?.....teraz mam 2200km staci to ?
tak potom ho dam dole podla navodu na youtube
-
- Dátum registrácie: Ne Jún 03, 2012 12:22 am
- Skúter: Honda CBR 600 RR
Zdravím,
potreboval by som radu.Nie som skútrista ani prispievatel na tomto fore,som tu nový.Vlastním Hondu CBR 600RR.Ale strýko vlastní skuter ADAMS JINLUN JL 50 QT 4 . Na skútri je maximálna rýchlosť 45km/h .Je tam nejaký obmedzovač ? Ak áno tak prosím poradte mi kde ho mám hladať a ako to odstránim. Fotodokumentácia by výrazne potešila a pomohla
potreboval by som radu.Nie som skútrista ani prispievatel na tomto fore,som tu nový.Vlastním Hondu CBR 600RR.Ale strýko vlastní skuter ADAMS JINLUN JL 50 QT 4 . Na skútri je maximálna rýchlosť 45km/h .Je tam nejaký obmedzovač ? Ak áno tak prosím poradte mi kde ho mám hladať a ako to odstránim. Fotodokumentácia by výrazne potešila a pomohla

- VLADY
- spammer
A hľadal si a nenašiel si....ani tu na fóre ani napríklad na Scootlande...
hmmm 
Ono tam tá blokácia je zväčša už len samotný motor...čínsky poldecový a štvortaktový
...A môže byť ešte krúžok na variátore a obmedzenie zdvihu šúpatka v karburátore....po odbloku to reálne aj tak o moc rýchlejšie nechodí...cca asi tak o 10...aspoň čo mám skúsenosť ja.
Takže dať dole vario a vybrať krúžok ktorý je medzi remenicami...ak tam je.A dať dole dekel na karbeci čo zakrýva membránu nad šúpatkom a tam je nejaký tiež obmedzovací šroub na tom dekli tuším ..ten slúži ako doraz aby to nechodilo celkom hore , ten sa tiež zvykne vybrať vonka. ale môže tam byť aj nejaký inakší systém nejaký náliatok a pod... a to ho treba asi potom obrúsiť alebo inak odstrániť.

Ono tam tá blokácia je zväčša už len samotný motor...čínsky poldecový a štvortaktový

Takže dať dole vario a vybrať krúžok ktorý je medzi remenicami...ak tam je.A dať dole dekel na karbeci čo zakrýva membránu nad šúpatkom a tam je nejaký tiež obmedzovací šroub na tom dekli tuším ..ten slúži ako doraz aby to nechodilo celkom hore , ten sa tiež zvykne vybrať vonka. ale môže tam byť aj nejaký inakší systém nejaký náliatok a pod... a to ho treba asi potom obrúsiť alebo inak odstrániť.
Naposledy upravil/-a VLADY v Ne Jún 03, 2012 6:12 pm, upravené celkom 1 krát.

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- Dátum registrácie: Ne Jún 03, 2012 12:22 am
- Skúter: Honda CBR 600 RR
Dakujem. áno študoval som fora aj som niečo našiel o tom šupatku,že ho treba skrátiť zhruba o 5mm. Niekto písal že je aj bloknuté CDI cez modrý kabel ktorý ide vonku a dnu.O variatore som tiež čital že treba 5.5 g ale že treba potom meniť aj spružine a najlepšie je kupiť cely športovy variator. Hlavne nikde som to nenasiel po kope, všade to boli len nejake domienky ako by to malo byť. S takouto čínskou pomstou nemám skúsenosť tak radšej sa pýtam a najradšej by som to mal podané od dakoho kto si tento typ skútra oblokoval.Najlepšie FOTODOKUMENTáCIOU ale to už chcem asi veľa, ale aj tak dakujem za info:).
P.S. VLADY keby som nehladal,tak neprispejem do už otvorenej diskusii o obmedzeni toho skútra.Netreba hned každého sprdnúť
P.S. VLADY keby som nehladal,tak neprispejem do už otvorenej diskusii o obmedzeni toho skútra.Netreba hned každého sprdnúť
- 31potkan31
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 20, 2010 9:44 pm
- Skúter: Yuki Rex 70
Ja som tak experimentoval stale mi šiel 45km/h kupil som športovy variator,kontrasnu pružinu, valčeky aj CDI športove a hadaj co 100€ v kybli
Teraz som kupil 70ccm valec aj z hlavou za 100 €a hadaj co SCOOTER mi ide 48km/h !!! waaau
o 200€ lahši a scooter stale prekažka na cestnej premavke takže ti radim nerob nič
sám sa vybabreš zo sebou ako JA
Teraz som kupil 70ccm valec aj z hlavou za 100 €a hadaj co SCOOTER mi ide 48km/h !!! waaau

o 200€ lahši a scooter stale prekažka na cestnej premavke takže ti radim nerob nič

sám sa vybabreš zo sebou ako JA
Čierna ovca fora
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Apr 14, 2011 9:17 pm
- Skúter: Adamoto jl 50qt-4
- Kontaktovať užívateľa:
nemáš to zablokované alebo čo ? aj keď je to čína ale aby to šlo tak pomaly ? mne ide bez uprav 65 tachometrovych
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
potkan a kto ti robil tie upravy ? ty sam ? iny potkan alebo aspon aky taky odbornik ?
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
inak potkan keď ti tu každý písal že sú to zbytočne vyhodené peniaze tak si nikoho nepočúval... Mohol si to predať a tých 200€ doložiť do nejakého poriadneho skútra...
A inak raz som opravoval jeden Adams Jinlun 50 4T a potom som to bol otestovať no rozjazdy sú na bicykli lepšie ale maximalku mal okolo 60 taho
A inak raz som opravoval jeden Adams Jinlun 50 4T a potom som to bol otestovať no rozjazdy sú na bicykli lepšie ale maximalku mal okolo 60 taho
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- 31potkan31
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 20, 2010 9:44 pm
- Skúter: Yuki Rex 70
Ja aj s kamaratom podla navodu 
ehm ked som bol uplny LAJK jak sa hovori na začiatku šiel som za mechanikom nech mi ho odblokuje a ten KAR zobral 35€
ale furt siel takisto len dole kopcom siel lepšie
Ja viem pamatam ale nech si aspon zo mna beru príklad ostatni

ehm ked som bol uplny LAJK jak sa hovori na začiatku šiel som za mechanikom nech mi ho odblokuje a ten KAR zobral 35€
ale furt siel takisto len dole kopcom siel lepšie
Ja viem pamatam ale nech si aspon zo mna beru príklad ostatni

Čierna ovca fora