No ja som sa prvý krát viezol na endure s mojím ujom a potom v nejakých 13 som sa s kamošom previezol na scoot a hneĎ som sa do moto zamiloval vždy som túžil mať nejakú moto a v 16 sa mi tento sen splnil
V koľkých rokoch ??
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
V koľkých rokoch ??
V koľkých rokoch ste sa začali zaujímať o motorky alebo kedy ste mali prvý krát motorku alebo kedy ste sa prý krát vozili na nejakej motorke ??
No ja som sa prvý krát viezol na endure s mojím ujom a potom v nejakých 13 som sa s kamošom previezol na scoot a hneĎ som sa do moto zamiloval vždy som túžil mať nejakú moto a v 16 sa mi tento sen splnil
podpis som si este nenastavil
- Speedfight
- cyklista

- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
.
ked som mal 13 tak otec kupil malaguti f12 a od vtedy jazdim na motorkach
-
scrat
sak hej, knižnice su pristupné komukolvek, na nete nájdeš všetko a ked máš dosť financii môžeš aj poznatky prakticky vyskušať. Všetko je to len o tom kolko času a penazí si ochotný do toho poznávania investovať. V robote sa vačšinou nudím, frajerka ma už moc nevzrušuje, tak všetok čas trávim na nete štúdiomJostobb napísal:hhh scrat to si nejako rýchlo nabral toľko skúseností čo sa týka motoriek
btw. do motoriek sa vôbec nevyznám, zaujímam sa iba o skutre a aj to iba 4T
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
moto ma zacali zaujmat v 14tich...dovtedy len auta asi od 8rokov...prva moto a prva jazda v 18ke 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
scrat
-
scrat
- kika
- skútrista

- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
ja som po motorkach poskulovala uz od malicka, vozila som sa na kolotococh na takych harleykach
a ked som si v 18.robila vodicak na auto, zistila som ze auto ma nebavi, kamarat ma parkrat previezol na jeho motorke a hned som vedela ze jazda ma bavi ale len na dvoch kolesach, tak a bolo rozhodnute 
-
G
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Jáj, jáj, nostalgia, prvkrát v 13-nástich na Babete, okolo 15-tky to bola Jawa 23-Mustang (ešte bez VP
) A plnú, cca 7l nádrž, som natankoval za 14,-Kč. Pokiaľ som si urobil vodičák, už stál benzín nehoráznych 4,50,-Kč. Potom som ešte skúsil Stadion S11, Jawa 90Cross, Jawa 350-634,... 
Tak už zasa nič.
- JohnyBenelli
- trojkolkár

- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
heh..
Moja prva jazda, 
Bol som tretiak na zakladnej, mal som 9 rokov, a v pajte u starkej som tajne startoval babetu na stojane..Potom som ju aj vytiahol a vozil sa po dedine..Hehe. Niekedy kaslala, vynechavala.Ale to bola jazda..Maximalka 40
, Nakoniec si ju zobral starky na zahumienku, a padol s nou do jarku heheh..Pokrivena vydlica tak mi uz oco nedovolil nist a predala sa..skoda preskoda.. Potom som kupil Peklo Mustanga za 2litre heheh..No poslal som ho kade lahsie...hajtru staru..nechcela posluchat ..No a potom dlho dlho prestavka az v lete tomu budu 2 roky co mam Benelku a jazdim opat
Bol som tretiak na zakladnej, mal som 9 rokov, a v pajte u starkej som tajne startoval babetu na stojane..Potom som ju aj vytiahol a vozil sa po dedine..Hehe. Niekedy kaslala, vynechavala.Ale to bola jazda..Maximalka 40
Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot
-
scrat
no pravdupovediac možno by som začal aj skôr ale rodičia boli vždy proti. U nás doma platila vždy zásada, pokial sa o teba starame my alebo budeš bývať pod našou strechou, budeš robiť čo ti povieme. Takže som si najprv musel začať zarabať sám na seba a potom si kúpiť byt, až teraz si môžem robiť čo ja chcem.
- Jostobb
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
he scrat takto to bolo aj u nás ale ja s brachom som si trochu už rodičov vycvičil
..aj oni boli najskôr proti motorke ale ja som povedal že si to budem platiť sám a bolo po probléme a teraz im to vôbec nevadí že mám scooter a že sa na ňom vozím
ale predtým bolá celá rodina proti
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja asi v 12-13tich na kamosovho tatka pionieri po dedine na tajnaka lebo tatkovia by nas zabili. ked som hodil trojku tak som sa bal ze odletim jak ideme rychlo
inak potom dlho nic az do 25 kedy som si kupil skutra a malo to taky spad jak u scrat-a no a po roku skutrovania som kupil velku moto ale skutra som nechal lebo je to super vec
inak potom dlho nic az do 25 kedy som si kupil skutra a malo to taky spad jak u scrat-a no a po roku skutrovania som kupil velku moto ale skutra som nechal lebo je to super vec
-
FastHaly
no ja som s tym asi zacal v 14 sme si s kamaratom kupili mustanga
ale viac sme opravovali ako sa vozili , no a ked som mal 15 spravil som si vodicak presviedcal rodicov nech mi kupia skuter a nakoniec som presvedcil A ku skutru ma dostala tato stranka ked som ju objavil po par precitanych clankov som chcel skuter inac dovtedy som len auta a tuning este teraz sa mi tu povaluje kopu tuning casopisov a zase ma zacinaju tahat auta 
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
auta su pretechnizovane kraksne...FastHaly napísal:no ja som s tym asi zacal v 14 sme si s kamaratom kupili mustangaale viac sme opravovali ako sa vozili , no a ked som mal 15 spravil som si vodicak presviedcal rodicov nech mi kupia skuter a nakoniec som presvedcil A ku skutru ma dostala tato stranka ked som ju objavil po par precitanych clankov som chcel skuter inac dovtedy som len auta a tuning este teraz sa mi tu povaluje kopu tuning casopisov a zase ma zacinaju tahat auta
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
dano
- Jostobb
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Tak akože mňa stále ešte bavia autá ....ale je iné sedieť v bedni ako sa viesť a ofukuje ťa vietor pekne si klopíš zákruty atď ..veď asi každý vie o čom rozprávam
....... no a teraz späť k autám
...ja jediné auto ktoré by som chcel je Peugeot 406 coupe 3.0 HDi 140 Kw
to je proste stroj s ktorým by som sa asi v semafórových závodoch nestratil
...kým som mladý tak by mi to stačilo ale keď už budem starší tak budem uvažovať asi inak
...
-
aumirek
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
[quote="mPershing"]Nuz ja si uz na rok nespominam
, ale bol to bratov Stadion 22, moped s dvojstupnovou manualnou prevodovkou (aj s pedalmi), rychlosti sa radili tusim pootocenim lavej rukovate, som bol malinky frajer, ked som prisiel na benzinku, vypytal som si kandlu s pumpou na rozmiesanie mixu a za krasnych 15 korun s 2 litrami v nadrzi som mopedoval...
[
/quote]
no na podobném mopedu jsem také začínal akorát za ty dva litříky jsem platil 4kč teda kčs
[/quote]
no na podobném mopedu jsem také začínal akorát za ty dva litříky jsem platil 4kč teda kčs