aky mate nazor na cigarety? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky mate nazor na cigarety? (hlasovanie)
up, a davam na vedomie, ze kto uz zahlasoval, moze svoj hlas zmenit, ak medzitym zacal/prestal fajcit... 

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Tak trocha obnovím tuto tému.
Keďže cigarety idú stále hore tak ma to už trochu štvalo že na deň dám toľko peňazí na cigarety tak som sa pokúšal prestať, ale ako vždy skončil som neúspešne.... Snažil som sa to aspoň obmedzovať lebo na deň jedna krabička je dosť.... V Campe som dokonca vyfajčil 2 na deň
Nedávno som si kúpil elektronickú cigaretu za 10€ a čudoval som sa, pomáhalo to, ale bol to čínsky šmejd a baterka vydržala ani nie hoďku fajčenia, a keď sa vybila baterka tak som si zapálil klasicku cigaretu.
Keď som zistil že to pomáha tak som investoval 40€ za 2ks kvalitnejších elektronických cigariet s batériou o kapacite 1100mAh...
Prišli mi asi pred týždňom a od vtedy som s klasickej cigarety ani nepotiahol.... Neľutujem že som do toho zainvestoval, lebo na rozdiel od klasickej cigarety nesmrdím, neškodí mi to, zafajčím si kde chcem aj npr. teraz pri písaní tohto príspevku si poťahujem, elektronické fajčenie ma vyjde oveľa lacnejšie ako fajčenie klasických cigariet (cca 40centov na deň keďže spotrebujem 2ml e-LIQUID (naplňe) a 30ml stoji 6.5€)......
Sú dostupne náplne s rôznou príchuťou a s rôznym obsahom nikotínu.....
Neľutujem že som to kúpil lebo batéria vydrží v pohode 1 deň fajčenia takže nemám dôvod si pripáliť klasickú cigaretu...
Elektronickú cigaretu môžem odporučiť každému kto chce prestať s fajčením, alebo che ušporiť na fajčení.
Akurát tie lacne e-cigarety sa neoplatia kupovať lebo ako som spomínal batéria nevydrží ani hoďku fajčenia....
Keďže cigarety idú stále hore tak ma to už trochu štvalo že na deň dám toľko peňazí na cigarety tak som sa pokúšal prestať, ale ako vždy skončil som neúspešne.... Snažil som sa to aspoň obmedzovať lebo na deň jedna krabička je dosť.... V Campe som dokonca vyfajčil 2 na deň

Keď som zistil že to pomáha tak som investoval 40€ za 2ks kvalitnejších elektronických cigariet s batériou o kapacite 1100mAh...
Prišli mi asi pred týždňom a od vtedy som s klasickej cigarety ani nepotiahol.... Neľutujem že som do toho zainvestoval, lebo na rozdiel od klasickej cigarety nesmrdím, neškodí mi to, zafajčím si kde chcem aj npr. teraz pri písaní tohto príspevku si poťahujem, elektronické fajčenie ma vyjde oveľa lacnejšie ako fajčenie klasických cigariet (cca 40centov na deň keďže spotrebujem 2ml e-LIQUID (naplňe) a 30ml stoji 6.5€)......
Sú dostupne náplne s rôznou príchuťou a s rôznym obsahom nikotínu.....
Neľutujem že som to kúpil lebo batéria vydrží v pohode 1 deň fajčenia takže nemám dôvod si pripáliť klasickú cigaretu...
Elektronickú cigaretu môžem odporučiť každému kto chce prestať s fajčením, alebo che ušporiť na fajčení.
Akurát tie lacne e-cigarety sa neoplatia kupovať lebo ako som spomínal batéria nevydrží ani hoďku fajčenia....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Mam aj elektronicku, lacnu, baterka vydrzi strasne dlho. Objednaval som to z HK /cina/ viac sad, pricom dve baterky sa pokazili, tak obratom poslali nove ako reklamaciu a tie su uz dobre. Kamarat vdaka tomu prestal s cigaretami a potom aj s elektronickou. Ale ja si aj tak doprajem normalnu
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som zas pred dvoma mesiacmi v Chorvátsku začal...síce len tak rekreačne že krabička pomali na týždeň a slimky a že ešte mentolové ... len aby dačo dýmilo....uvidíme do kedy ma to bude držať....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Len aby si nedopadol ako kamarát... Pol roka nefajčil, potom sme trocha oslavovali, niečo sme popili a že si dá po pol roku jednu čo to s nim urobí
Na druhy deň prídem do neho, pripálim si, a pýta si odo mňa cigu že iba jedna raz za čas
Nakoniec si kúpil balík aby nemusel od každého pýtať cigaretu, a teraz fajči ešte viacej ako pred tým čo prestal 

- ujopato
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Jan 20, 2011 5:04 pm
- Skúter: Yamaha Neos
Tak vitaj v klube e fajčiarov ja fajčím-zlý výraz-inhalujem el.cigaretu už 5 mesiacov a v pohode,normálnu som si nezapálil odkedy som si kúpil e cígo,ako začínajúcemu e -fajčiarovi ti odporúčam kombináciu baterky 900mh a clearomizér CE4,to je relatívne optimálna kombinácia na začiatok e-inhalovania.Odporúčam ti prečítat si fóra o el.cigaretách,je toho dost popísané aj ohladom hardware(batérie,gripy,atomizéry).Ozaj aby som nezabudol predtým som fajčil cca 25 rokov skoro škatulku cigariet a teraz ako som napísal vyššie nefajčím nič,okrem e-cíga. 

Gilera Runner SP 50
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som si teraz kupil eGo-T 1100mAh
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Cize ked je forum, vychadzam z toho, ze existuje aj tuning e-cigariet.. 
Točí ma telka..

Točí ma telka..
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Minimálne tuning vodných fajok je 

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Heh no tomu som sa v po maturite obcas venoval.. to boli zariadenia .. 
Točí ma telka..

Točí ma telka..
- ujopato
- kolobežkár
tak tuning e cigariet je a riadny,doma robené gripy a batérie človek len žasne aké sú to výtvory a vypadajú super a aj fungujú.Pre Damo 555 ak ti možem poradit z toho Ega T daj dole ten tankový atomizér a kúp si clearomizer CE4 je to omnoho lepšie aj na plnenie aj na životnost atomizera.inak odporúčam prečítať CZ fo rum e cigareta fans a tam možeš čítat celý týžden o el-cígu a veciach okolo toho 

Gilera Runner SP 50
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
dik za radu, kamarát každú chvíľu bude objednávať tiež T-čko tak mi hneď vezme clearomizer CE4, zatiaľ vydržím tankovým atomizérom 

- ujopato
- kolobežkár
Pre kamaráta odporúčam objednat toto http://www.cigareta-elektronicka.sk/ele ... eGo-E-Sada
Gilera Runner SP 50
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes mi došiel a je to fakt rozdielujopato napísal:ak ti možem poradit z toho Ega T daj dole ten tankový atomizér a kúp si clearomizer CE4 je to omnoho lepšie aj na plnenie aj na životnost atomizera...