chytám nervy s toho facebooku
Účet dočasne nedostupný
Váš účet momentálne nie je z dôvodu problému na stránke k dispozícii. Očakávame, že to čoskoro vyriešime, skúste znova o niekoľko minút.
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
Troška som do Neliazky podolieval, troška som ju premazal, trošku naložil,
a ráno po oddýchnutí v nočnej, smer Svätý Jur.
Ide ma šľak trafiť s toho nášho mýtneho systému, zase sa tam neviem prihlásiť
Práve som prišiel domov od kamaráta ktorému som bol zapojiť do auta cúvaciu kameru... Hovoril som si robota na hoďku a nakoniec som to robil 3 a pol hodiny .. A najlepšie bolo na tom to že všetko poskladané zardím spiatočku a nefunguje Nakoniec to bola zla kostra...
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
Dávam si povinnú 45 minútovú prestávku po 3,5 hod. jazde niekde pred ZM (je to také nové pumpoparkovisko, ani srnka netuší kde ). Máme nové dialnice, ale všetky dobré motoresty ostali bokom , niet čo poriadne do huby vložiť.
David: staci ze si tu ty...ty to tu vsetko drzis nad vodou...koniec koncou ty ako moderator si tu od toho...nie ja kto je iba obyčajní spinavy uzivatel
Fuu, praveze neviem.. som ju zavolal a dosla takato a krvava.. ale uz ho ma dole ten pazur.. teraz treba cakat, nez narastie novy.. vo stvrtok kontrola..
Zlaty bajvet!! Najlepsia veterina v Ba. Mozem tvrdit po tych rokoch..
Hentie vlčie pazúre je asi dobré dať preč už hneď po vyliahnutí....Aj náš dvojkilový trhač si pred pár rokmi vyšklbol...krvi bolo jak z veľkého psa....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Si myslím, že veľký pes a aj majiteľ to už inak vníma ako malé vyliahnuté párdňové čudo.To je jak s kupírovaním uší a skracovaním ocasu....Asi budeš mať pocit že mu ubližuješ ak mu to dáš urobiť až teraz.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.