Honda lead - ak s nou mate skusenosti ?
Moderátor: Moderators
Honda lead - ak s nou mate skusenosti ?
uvazujem o kupe leada,bola by to výmena z Yamahy Neos 50ccm. tunit nechcem,len by som vas poprosil o nejake skusenosti s Leadom. Spotrebu, max rychlosť,cestovnu rýchlosť, a či by sa mi to oplatilo vymenit,pretože chodim dlhšie trasy vacsinou 20-40km...
díkes
díkes
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak ja čo som čítal na nete na rôznich fórach tak na to nikto nenadával... akurát mi to pripadá na dnešnú dobu trocha archaická konštrukcia tie malé kolečka a bubon aj v predu... ak máš papiere tak asi bude lepšie skorej nejaká 125ka dylan alebo pod. MIRO-SA predáva tuším @ ale on má tuším 150ku... ono Honda je Honda .tak či tak a čím starší model tým je asi na ňom menej ušetrené a tým je kvalitneší a viac toho vydrží....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Honda lead
skús toto http://www.motoride.sk/?ID=1352vargabee napísal:uvazujem o kupe leada,bola by to výmena z Yamahy Neos 50ccm. tunit nechcem,len by som vas poprosil o nejake skusenosti s Leadom. Spotrebu, max rychlosť,cestovnu rýchlosť, a či by sa mi to oplatilo vymenit,pretože chodim dlhšie trasy vacsinou 20-40km...
díkes
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Asi to tu nai nikto nemá čo sem chodí na toto forum takže Ti asi sotva poradí. ja som videl v BA LEADA asi len 4-5 krát za celý čas čo jazdím a to bol modrý takže asi to bol furt ten istý. ale na českom fore to dakto mal skús mu napísať SS. Tu je LINK:http://www.adventure-biker.cz/forum/ind ... pic&t=1383 ale čo som čítal jeho príspevky tak sa nesťažoval.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Daj si inzerat do Avíza a určite nájdeš takmer nejazdeného LEADA za lacný peniaz. Pred dvoma rokmi, keď si si kupil v Honde nejakú ( neviem presne akú, ale tuším CRV) káru, tak v akcii bol k tomu LEAD zadarmo. A zopár majiteľov dodnes nevie čo s tým, lebo na 100ccm sa z AM vodičákom nedá... 

Tak už zasa nič.