Moderátor: Moderators
zase supa odpoved :gt1:lil_B napísal:myslim že na ditecha sa robia iba sport kity a to od malossi a od polini.
ani k jednemu nepotrebuješ meniť kluku.
závodna plno kovová kluka je o tom že je stabilná do vysokých otáčok a má ovela lepšie vlastnosti čo sa týka prúdenia zmesi v kártri.
Čiže na sport válec kluku nemusíš meniť, ale ak sa na ditech nejaká závodna robí, tak ju tam daj... pôjde to ovela lepšie....
tak hlavne vykon sa nemeria v km/h...Spiskin napísal:Pod dostatocnym vykonom som myslel aspon takych 105-110 km/h ?? s 50 cc sport ??? môze to taq byt ??![]()
ja som mal 12ky a a ked som prekrocil 90 to bolo o zivot, a pud sebazachvy mi nedovolil cez 110, po vyvážení kolies som pocitil klud v riadeni uz pri 70km/hVLADY napísal:Nechcem rýpať do vedúceho ale toto???:105-110 km/h je na kazdom skutri co ma 13tky kolesa uz vazne jazda o zivot .... si myslím že nemyslel vážne lebo ja mám síce len 12ky ale nemám pocit ak ho švihnem po obchvate čo to dá že by to bolo nejak o život..... ale je to dialnica nový asfalt bez vyjazdených kolají...