isiel som rychlo do zakruty v meste a smiklo sa mi koleso(sak mitas je mitas kazdy vieme svoje:)), a buchlo do obrubnika a bola to odst rana lebo mi vyzulo pneumatiku!!! no ale keby tam nebol ten obrubnik tak by to dopadlo este horsie.
Čo ma dnes na ceste vytočilo..
Moderátor: Moderators
- 
				driverX88

- viper
 - motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
 - Skúter: Kawasaki Versys 2009
 - Kontaktovať užívateľa:

Re: Prihody
Filozofovanie na temu zeny a skutre, alebo ako sa nespravame na ceste.
Ahoj tajomna neznama.Dnes sa nase cesty zivotom pretali na kruhovom objazde v DS okolo 13-tej.Ty na skutri mam dojem cinskom zltom a dalsie slecna ktora isla pred tebou mala asi vespu.
Mala si jetku prilbu a letne vejuce satocky...
Tipujem ze mas este par rokov k plnoletosti takze si si svojho dvojkolesoveho tatosa nevyfajcila ale vodicak nan si zjavne dostala pod stromcek.
Zapamataj si ty Krava vymetena, ze ked ides po ceste tak si sleduj premavku a nevlet pod kolesa z VEDLAJSEJ cesty na HLAVNU s klapkami na ociach. Keby som tu situaciu riesil tak ako vacsina Vasich polovodicov tak zistis ze zbierat svoje vybite zubky je velmi tazke ked mas svoje pekne oholene nozicky zlamane a tvoje rucicky maju zodrate maso az na kost.
Otacat plynom vie aj cvicena opica a tu aj naucia, kde ma skuter brzdy.Tak si vyber ten posraty manual a pozri si ako sa spravne pouzivaju tie packy ktore mas na rajdoch!!!
Pre vysvetlenie situacie:Ta pribrzdena (doplnte si vhodne slovo) mi vletela pod kolesa na kruhaci akurat ked som to preklapal na druhu stranu aby som mohol odbocit.Typicka slepica - klapky na ociach a mam v (doplnte si vhodne slovo) .
Takto ma este nikto nenasral ako dnes TY.Lebo by som mal kvoli tvojej sprostosti a TOTALNEJ OBMEDZENOSTI pokazenych par nasledujucich dni.
Pre skutristov z DS - Ak viete kto je ta nestastnica tak jej odovzdajte pozdrav: UZ TA NECHCEM NIKDY STRETNUT NA CESTE...
Prispevok presiel autocenzurou a dufam ze teraz uz je v poriadku.

Ahoj tajomna neznama.Dnes sa nase cesty zivotom pretali na kruhovom objazde v DS okolo 13-tej.Ty na skutri mam dojem cinskom zltom a dalsie slecna ktora isla pred tebou mala asi vespu.
Mala si jetku prilbu a letne vejuce satocky...
Tipujem ze mas este par rokov k plnoletosti takze si si svojho dvojkolesoveho tatosa nevyfajcila ale vodicak nan si zjavne dostala pod stromcek.
Zapamataj si ty Krava vymetena, ze ked ides po ceste tak si sleduj premavku a nevlet pod kolesa z VEDLAJSEJ cesty na HLAVNU s klapkami na ociach. Keby som tu situaciu riesil tak ako vacsina Vasich polovodicov tak zistis ze zbierat svoje vybite zubky je velmi tazke ked mas svoje pekne oholene nozicky zlamane a tvoje rucicky maju zodrate maso az na kost.
Otacat plynom vie aj cvicena opica a tu aj naucia, kde ma skuter brzdy.Tak si vyber ten posraty manual a pozri si ako sa spravne pouzivaju tie packy ktore mas na rajdoch!!!
Pre vysvetlenie situacie:Ta pribrzdena (doplnte si vhodne slovo) mi vletela pod kolesa na kruhaci akurat ked som to preklapal na druhu stranu aby som mohol odbocit.Typicka slepica - klapky na ociach a mam v (doplnte si vhodne slovo) .
Takto ma este nikto nenasral ako dnes TY.Lebo by som mal kvoli tvojej sprostosti a TOTALNEJ OBMEDZENOSTI pokazenych par nasledujucich dni.
Pre skutristov z DS - Ak viete kto je ta nestastnica tak jej odovzdajte pozdrav: UZ TA NECHCEM NIKDY STRETNUT NA CESTE...
Prispevok presiel autocenzurou a dufam ze teraz uz je v poriadku.
Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
 - spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
 - Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: Čo ma dnes na ceste vytočilo..
Ja som včera dal TT- BA večer po tej našej úžasnej 3prúdovej dialnici....A asi tak v polke cesty som si už vravel že radšej som mal ísť cez SC po starej ceste. Čo tam niektorí robia to je až donebavolajúce.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!  

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
						A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- Davidian
 - moderátor

- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
 - Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
 - Kontaktovať užívateľa:

mna predvcerom vytocila na ceste frajerka, ale nepocul som zvonenie, tak som jej to nedvihol.. 

- Damo555
 - motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
 - Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
 - Kontaktovať užívateľa:

David 
Inak nezažili ste ešte viac vytočeného človeka ako ja som zažil inštruktora keď sme jazdili na motorke a z vedľajšej cesty nám vletel nejaký mladík. Ja som zabrzdil na fleka gumy pískali a keď inštruktor spustil tak som sa najprv zľakol že to **** po mne lebo v tom momente som sa tak zľakol že som si už ani nebol istý či ja som na hlavnej... Odľahlo mi až keď zoskočil z motorky hodil prilbu do trávy, kuklu na stred cesty otvoril mu dvere na aute a spustil po nom také nadávky že neviem či za tu minútu čo po nom nadával použil nejaké slušne slovo

Ale najlepšie bolo keď sa vrátil s5 ku mne dal si kuklu, prilbu a hovori mi úplne kľudným hlasom no dobre Damianku spojka jedna ideme
Čiže treba si skúsiť poriadne aspoň minútku ponadávať a možno po tom budete ešte kľudnejší ako pred tým a tým pádom aj na fóre to bude bez nadávok

Inak nezažili ste ešte viac vytočeného človeka ako ja som zažil inštruktora keď sme jazdili na motorke a z vedľajšej cesty nám vletel nejaký mladík. Ja som zabrzdil na fleka gumy pískali a keď inštruktor spustil tak som sa najprv zľakol že to **** po mne lebo v tom momente som sa tak zľakol že som si už ani nebol istý či ja som na hlavnej... Odľahlo mi až keď zoskočil z motorky hodil prilbu do trávy, kuklu na stred cesty otvoril mu dvere na aute a spustil po nom také nadávky že neviem či za tu minútu čo po nom nadával použil nejaké slušne slovo
Ale najlepšie bolo keď sa vrátil s5 ku mne dal si kuklu, prilbu a hovori mi úplne kľudným hlasom no dobre Damianku spojka jedna ideme
Čiže treba si skúsiť poriadne aspoň minútku ponadávať a možno po tom budete ešte kľudnejší ako pred tým a tým pádom aj na fóre to bude bez nadávok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Mayulik
 - st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
 - Skúter: neuvedený

Damianku - sak nadaval... mne do blembaku a ja jemu naspatek... sme si zahubovali obaja 
dobre si ponadavat - vymazana tema/cenzura/jemijednocoestemamtoajtakhlbokovanaloch
dat tej šťande kokosku s blembakom na hlave - na nezaplatenie....

dobre si ponadavat - vymazana tema/cenzura/jemijednocoestemamtoajtakhlbokovanaloch
dat tej šťande kokosku s blembakom na hlave - na nezaplatenie....
Kawasaki ER-6f

- Damo555
 - motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
 - Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
 - Kontaktovať užívateľa:

Pred 5-timi minútami som išiel od kamaráta na skútri, plný kotol a zrazu som niečo zrazil plecom... Trochu to aj bolelo, ale viacej som sa zľakol...
Zastavím, pozriem za seba, a tam lastovička v značne dezorientovanom stave sa snaží vzlietnuť

Zastavím, pozriem za seba, a tam lastovička v značne dezorientovanom stave sa snaží vzlietnuť
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- SnoopyBA
 - moderátor

- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
 - Skúter: Honda Vision 110

Takúto story som už niekde počul, však Stanleey??