Ako zdvyhnut scootra na zadne???
Moderátor: Moderators
Ako zdvyhnut scootra na zadne???
Uz som to par krat skusil ale zatial to bolo len take slabe odlepenie od zeme.Ma niekto nejaku radu alebo skusenosti??? Odpoved typu: Neskusaj to, som uz pocul!!!
Re: Ako zdvyhnut scootra na zadne???
daj tam tuning a nemusis nic dvihat ebne ta to samo tak ze sa poseresDracikVTH napísal:Uz som to par krat skusil ale zatial to bolo len take slabe odlepenie od zeme.Ma niekto nejaku radu alebo skusenosti??? Odpoved typu: Neskusaj to, som uz pocul!!!

Re: Ako zdvyhnut scootra na zadne???
kaed sa ti to len jemne odlepilo, tak v prvom rade hodit strach o moto do kosa a este viac trhnut riadidlamy, uvidis ze po dni ti to pojde jak keby si sa tak narodilDracikVTH napísal:Uz som to par krat skusil ale zatial to bolo len take slabe odlepenie od zeme.Ma niekto nejaku radu alebo skusenosti??? Odpoved typu: Neskusaj to, som uz pocul!!!
no vidis ale aj tak nad takymi debilinami ako stavat skutra na zadne nerozmyšlam. Ked ... na bicykli odreš tak akurat pedal ale na skutriku plasty, zrkadielko...Scarp napísal:heh ale ty mas 80 valec spojka vario atd..scrat napísal: ja som odpalil nitro pri rozbiehaní a malo to tendenciu sa postaviť, len tomu trochu dopomôcť.