Ako zdvyhnut scootra na zadne???

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
DracikVTH

Ako zdvyhnut scootra na zadne???

#1 Príspevok od užívateľa DracikVTH » Ut Mar 06, 2007 9:28 pm

Uz som to par krat skusil ale zatial to bolo len take slabe odlepenie od zeme.Ma niekto nejaku radu alebo skusenosti??? Odpoved typu: Neskusaj to, som uz pocul!!!

brady

#2 Príspevok od užívateľa brady » Ut Mar 06, 2007 9:33 pm

Ak sa nebojis padu tak jednoznacne len skusat,skusat a este raz skusat...Ale jedna rada je,ze trhnut skuter musis pri zabehu motora...,ked sa cacina tocit koleso,neviem pri kolkych otackach

dano

#4 Príspevok od užívateľa dano » Ne Mar 11, 2007 12:03 pm

no napr.moj scooter som dvihal tak na zadne ze som si sadol kus do zadu a potom som pridal ono to uz samo dvihlo a ked uz ides na zadnom skus sa posuvat viac dopredu aspon ja som to tal robil.a zo zaciazku nemaj nohy na podlahe ale iba tak vo vzduchu. :D

yrex

Re: Ako zdvyhnut scootra na zadne???

#5 Príspevok od užívateľa yrex » Ne Mar 11, 2007 2:43 pm

DracikVTH napísal:Uz som to par krat skusil ale zatial to bolo len take slabe odlepenie od zeme.Ma niekto nejaku radu alebo skusenosti??? Odpoved typu: Neskusaj to, som uz pocul!!!
daj tam tuning a nemusis nic dvihat ebne ta to samo tak ze sa poseres :lol:

geetee

Re: Ako zdvyhnut scootra na zadne???

#6 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Mar 11, 2007 3:21 pm

DracikVTH napísal:Uz som to par krat skusil ale zatial to bolo len take slabe odlepenie od zeme.Ma niekto nejaku radu alebo skusenosti??? Odpoved typu: Neskusaj to, som uz pocul!!!
kaed sa ti to len jemne odlepilo, tak v prvom rade hodit strach o moto do kosa a este viac trhnut riadidlamy, uvidis ze po dni ti to pojde jak keby si sa tak narodil

dano

#7 Príspevok od užívateľa dano » Ne Mar 11, 2007 7:24 pm

mne davalo na zadne aj bez tuningu a teraz ked mam tuning tak ked sa idem pohnut z nejakej krizovatky a je tam mensi kopcek tak samo s plynom ma dava na zadne musim sa nahnut viac do predu.ale to preto lebo mam maly a jednomiestny scooter

Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#8 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Mar 11, 2007 7:30 pm

Na cine 4T len z valcekmi triskou a kontrastkou mozem asi snivat co ? :lol:
podpis som si este nenastavil

dano

#9 Príspevok od užívateľa dano » Ne Mar 11, 2007 7:32 pm

to asi hej.2T je ovela zivsi jak 4t :D

scrat

#10 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Mar 11, 2007 7:44 pm

Scarp napísal:Na cine 4T len z valcekmi triskou a kontrastkou mozem asi snivat co ? :lol:
ja som odpalil nitro pri rozbiehaní a malo to tendenciu sa postaviť, len tomu trochu dopomôcť. :)

Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#11 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Mar 11, 2007 7:51 pm

scrat napísal:
Scarp napísal:Na cine 4T len z valcekmi triskou a kontrastkou mozem asi snivat co ? :lol:
ja som odpalil nitro pri rozbiehaní a malo to tendenciu sa postaviť, len tomu trochu dopomôcť. :)
heh ale ty mas 80 valec spojka vario atd..
podpis som si este nenastavil

scrat

#12 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Mar 11, 2007 7:53 pm

Scarp napísal:
scrat napísal: ja som odpalil nitro pri rozbiehaní a malo to tendenciu sa postaviť, len tomu trochu dopomôcť. :)
heh ale ty mas 80 valec spojka vario atd..
no vidis ale aj tak nad takymi debilinami ako stavat skutra na zadne nerozmyšlam. Ked ... na bicykli odreš tak akurat pedal ale na skutriku plasty, zrkadielko... :?

geetee

#13 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Mar 11, 2007 10:37 pm

scrat napísal:
Scarp napísal: heh ale ty mas 80 valec spojka vario atd..
no vidis ale aj tak nad takymi debilinami ako stavat skutra na zadne nerozmyšlam. Ked ... na bicykli odreš tak akurat pedal ale na skutriku plasty, zrkadielko... :?
ako prve packu

dano

#14 Príspevok od užívateľa dano » Po Mar 12, 2007 6:22 pm

no ja som ked somnou spadlo tak som zodrel skoro cely lavy bok ale ani to nevidno :D uz som si zvykol

DracikVTH

#15 Príspevok od užívateľa DracikVTH » Po Mar 12, 2007 9:05 pm

Ked sa chce vsetko sa da! Potom ti poslem video aby si vydel ako to dopadlo!

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"