Príspevok
od užívateľa davtex » Po Júl 15, 2013 10:17 pm
Dnes som mal odchadzat z Anglicka na Slovensko na moto. Nemohol som zaspat a dokonca sa mi snivalo, ze sa niekde vysypem. Zbytocne! O 9:30 rano klope sused, ze mi spadla motorka, pravdepodobne sa vraj zaborila to tepleho asfaltu. A teraz pozor ludia. Teply asfalt je nebezpecna vec. Totizto ak vam spadne motorka na takyto asfalt, odlomia sa stupacky, pokryvia drziaky stupaciek, ohnu sa riaditka, na totalku sa ohnu tlmice, vykryvi sa oska v prednom kolese, rozbiju sa tesnenia v tlmicoch, praskne plexi, praskne svetlo, zlomi sa blatnik, odtrhne sa kufor, stojan a odfajci spojkova packa atd atd. Houby!
Rano som vstaval dost skoro, skocil som do potravin, prisiel domov o 9:00 a rozhodol sa este si zdriemnut, aby som nezaspal. O pol hodinky zvoni dotycny sused. Motorka na prvy pohlad OK, na druhy infarkt. Motorka bola parkovana na ceste pred mojou branou v slepej ulicke. Nejaky ZMRD mi normalne v priebehu tej pol hodinky svojim autom sposobil neuveritelnu skodu. Motorka bola opreta stojanom smerom do cesty a NEJAKY Kilo Oscar Kilo Oscar Tango do nej teda musel naburat 2x - najprv ju zhodit zo stojana a potom kolesom vyjst na predne koleso motorky, co pritlacilo moto a odtrhlo/ohlo vsetko co mohlo. Opravu odhadujem tak na 800 libier ak pouzijem second-hand diely. Dotycnych 800 libier si asi vyhrabem z analu, kedze samozrejme vinnika niet. Skoda mi dokonca pride ako keby tu motorku niekto znicil naschval.
Takze dakujem dotycnemu za znicenie mojho jedineho dopravneho prostriedku(skola 30km, robota 45km), mozne opakovanie 2. rocnika VS (kedze som kvoli tomu nestihol odovzdat hotove prace a znicenie celeho leta. 44 libier za euro-tunnel a 40 za hotel v Nemecku mi uz nikto nevrati. Som vdaka tomu bez roboty, bez pristupu do mesta a do skoly, bez Slovenska, bez prazdnin, bez penazi a ked mi v skole nepridelia vynimku tak aj bez skoly. DAKUJEM ZA SPRIJEMNENIE ZIVOTA
Suma sumarum. SOM V PRDELI
podpis som si este nenastavil