aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- duky5
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
takto pokryva telekom a aj o2 ruzinov
je super mat dom akurat v tej skvrnke 

-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Však O2 väčšinou ešte stále fičí na BTSkách siete T-mobilu, preto tá identická zhoda. Na chalupe TM neuvádza pokrytie, O2 uvádza na svojej mapke pokrytie, ale prdlajs, je to identické, presne podľa TM..duky5 napísal:takto pokryva telekom a aj o2 ruzinovje super mat dom akurat v tej skvrnke
Tak už zasa nič.
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a new malware family, in 32 apps across four different developer accounts in Google Play. According to Google Play statistics, the combined affected applications have been downloaded between 2,000,000 -- 9,000,000 times.
- duky5
- motorkár

super, mega hrozba.
skoda ze si sem nedal aj zbytok textu, ale len vypichol co sa ti hodi
BTW vsetky tie aplikacie su ruske sracky po rusky, pisane azbukou a vo vacsine zbytocne aplikacie - cize naozal globalna hrozba pre bezneho europana a americana
BTW ako sa volal ten sledovaci soft, co mal ajfon v sebe uz pri kupe?
skoda ze si sem nedal aj zbytok textu, ale len vypichol co sa ti hodi
BTW vsetky tie aplikacie su ruske sracky po rusky, pisane azbukou a vo vacsine zbytocne aplikacie - cize naozal globalna hrozba pre bezneho europana a americana
BTW ako sa volal ten sledovaci soft, co mal ajfon v sebe uz pri kupe?
- duky5
- motorkár

nene, hento zapisovalo este aj to co si pisal na klavesnici, carrier iq
http://www.cnews.cz/carrier-iq-smiroval ... sk-klavesy
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Apple uvádí, že Carrier IQ je aktivní (v iOS5) pouze v diagnostickém módu, v budoucích updatech má dojít k úplném odstranění. Nokia kategoricky odmítá, že by se na jejich telefonech takový software objevil. Stejně tak to popírá RIM, tvůrce BlackBerry, Microsoft (Windows Phone), HP (webOS) a americký operátor Verizon Wireless.duky5 napísal:nene, hento zapisovalo este aj to co si pisal na klavesnici, carrier iq
Naopak namočeni jsou operátoři Sprint a AT&T. Samsung s HTC tvrdí, že s Carrierem nespolupracují, ale dohled na operátory nemají, takže si si mohou dělat, co chtějí.
tak ked to kupis od operatora s tym tak s tym nic neurobis. a netvrdim ze je to globalna hrozba len poukazujem na tu filozofiu a jej nedostatky a nehovor mi ze nemas zapnute accept apps from unknown sources
- davtex
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Ludaaa zlati. Desire uz doziva, baterka moc nevydrzi, nahradna z ebay vydrzi este menej, blesk nefunguje a operator otravuje. 7 rokov mam HTC rozne a od cias Desire v 2010 telefony nesledujem, akurat to, ze novy Galaxy s8 ma este vacej Hd, vacej jadier a uhlopriecku vacsiu jaj male tablety.
Naroky:
Blesk - ked nieco neviem najst v garazi
Android - konzola, ssh, vpn a ine ficury sa zidu vzdy, tu je android imho lepsi
Farebna ledka - ako desire, blika oranzova, malo stavy, blika zelena, volakto otravuje a pod, napr. Note to nema.
Odolnost - idem z krcmy, padne, nemusim menit display za 200 ojro
Cena pod milion euro - aj ked mam extremne naroky, nechcem platit vela
Slot na SD kartu
Nie obrovsky
Qwerty klavesnica mega vyhodou - nieco ako Desire Z
Aktuakne, ze mozem kupit na pausal
Kto mi pomoze, ma u mna pivo a velku pusu na zalud.
Sent juzing Tapatok Hd, korekt gramar not garantyd
Naroky:
Blesk - ked nieco neviem najst v garazi
Android - konzola, ssh, vpn a ine ficury sa zidu vzdy, tu je android imho lepsi
Farebna ledka - ako desire, blika oranzova, malo stavy, blika zelena, volakto otravuje a pod, napr. Note to nema.
Odolnost - idem z krcmy, padne, nemusim menit display za 200 ojro
Cena pod milion euro - aj ked mam extremne naroky, nechcem platit vela
Slot na SD kartu
Nie obrovsky
Qwerty klavesnica mega vyhodou - nieco ako Desire Z
Aktuakne, ze mozem kupit na pausal
Kto mi pomoze, ma u mna pivo a velku pusu na zalud.
podpis som si este nenastavil
- Luthar
- motorkár

- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
S2 je hlavne aj dizajnovo podarena 
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- Rips.
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Prestigo 4500 alebo tak dako sa to vola. Za tie prachy dobra volba. Nieje to top ale material ujde display tiez a celkovo za malo penazi vela muziky 
Edit: nema stavovu diodu tak nic
A S2 je dobra volba.
Edit: nema stavovu diodu tak nic
A S2 je dobra volba.
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak hlasim upgrade. Moj povodny Samsung Galaxy S (i9000) po troch rokoch zacal stracat dych (je to dane najma tym, ze trebars Android Market (Google Play) zvysil svoje naroky, Youtube takisto, a dalo by sa pokracovat) a kedze mi za tie tri roky posluzil viac nez dobre (videa, hudba, surfovanie, a samozrejme i telefonovanie, SMSkovanie a mailovanie) vratane Touchwizu a displeja typu Samoled, ostal som verny znacke, rozbil prasiatko a kupil som si aktualnu jednotku na trhu, krasneho cierneho kona Samsung Galaxy S4 16GB, ktory mi od piatka vravi "master". 
Vykonovy skok je ohromny, ale najma ten full hd displej je delo! Cista radost pozerat! Fotoaparat je taktiez nadpriemerny, a to vratane videa. A konecne mam na mobile aj LED diodu na prisvietenie!
Jedine minus vidim v notifikacnej multifarebnej LEDke, to inzinieri Samsungu trosku nedomysleli. Preco nemoze ta dioda svietit pri udalosti vzdy? Tak clovek aby 5 sekund pozeral, ci dioda nahodou nepreblikne... SGS1 nemal ziadnu notifikacnu diodu, tam som si to dorobil upravenou ROMkou a pri zmeskanej udalosti mi svietili spodne senzorove tlacidla. Svietili bez blikania (dalo sa zapnut), a ihned pri pohlade na mobil som vedel, ci som nieco zmeskal alebo nie. Tu musim kukat 5 sekund. To uz clovek radsej tukne tlacidlo. Ale to mozno casom zlepsia.
Este k displeju, konecne je cierna absolutne cierna! Na SGS1 ta cierna malicko svietila, proste cisto cierny displej som vo tme videl, tu na SGS4 ako keby som pozeral na kus dreva. Proste nic, absolutna tma. Bravo. A syte farby mi vyhovuju.

Vykonovy skok je ohromny, ale najma ten full hd displej je delo! Cista radost pozerat! Fotoaparat je taktiez nadpriemerny, a to vratane videa. A konecne mam na mobile aj LED diodu na prisvietenie!
Este k displeju, konecne je cierna absolutne cierna! Na SGS1 ta cierna malicko svietila, proste cisto cierny displej som vo tme videl, tu na SGS4 ako keby som pozeral na kus dreva. Proste nic, absolutna tma. Bravo. A syte farby mi vyhovuju.

- duky5
- motorkár

tak sa pochvalim aj ja
, ako verny a spokojny zakaznik HTC som prejavil svoj nesuhlas s novou politikou firmy odchodom ku konkurencii, ale nie len tak hocijakej
, je to cista cina, cina superlativou, ktora strci do vrecka HTC ONE aj samsung galaxy s4, no dobre, len ich trochu prevysuje vykonom, ale za polovicu ceny 
http://www.techbox.sk/mobil/c7783/novy- ... xy-s4.html
http://mobilenet.cz/clanky/testujeme-xi ... led--12222

samozrejme aj pri tomto mobile som musel urobit kompromis, ale nastastie vymenitelna bateria a moznost kupit vacsiu bateriu mi ostala...a je rozdiel robit kompromis pri mobile za 700 a 300 eur
http://www.techbox.sk/mobil/c7783/novy- ... xy-s4.html
http://mobilenet.cz/clanky/testujeme-xi ... led--12222

samozrejme aj pri tomto mobile som musel urobit kompromis, ale nastastie vymenitelna bateria a moznost kupit vacsiu bateriu mi ostala...a je rozdiel robit kompromis pri mobile za 700 a 300 eur
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak ten vyzera mat neprekonatelny pomer cena/vykon!
Dobry kup si spravil.

- duky5
- motorkár

jj, par dni som cital recenzie, cz/sk podpora je genialna....coho som sa obaval najviac je, ze mi bude chybat htc sense, proste zvyk za tie roky...vysledok, sense mi absolutne nechyba a uzivam si prostredie MIUI v5, ROM MUIU su aj na samsung, mozno ti to nieco hovori 
ale inak pomer cena/vykon/sk podpora/kvalita spracovania je asi bezkonkurencna
tebe trosku zavidim ten velky displej, kolega ma S3 a je to supa, druhy kolega ma note 2 a to je ine padlo
, na hranie dobre, len to prenasanie 
ale inak pomer cena/vykon/sk podpora/kvalita spracovania je asi bezkonkurencna
- viper
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som presiel znova na pracovny mobil s Qwerty klavesnicou.Povodny Samsung B7330 som vymenil za Blackberry Q10.
Dotykovy displej s-amoled, 16GB pamat a klavesnica na ktorej sa perfektne pise.BBmessenger a notifikacia mailov funguje aj bez specialneho datoveho balicka s klasickym internetovym pausalom.
Dotykovy displej s-amoled, 16GB pamat a klavesnica na ktorej sa perfektne pise.BBmessenger a notifikacia mailov funguje aj bez specialneho datoveho balicka s klasickym internetovym pausalom.
Kawasaki Versys Touring Edition

- SnoopyBA
- moderátor

- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
BB je cool. Mal som 2ks
na pisanie najlepsi mobil aky som mal! Aj operacny system bol super, len mi vadilo ze sa do toho dalo dostat kedysi len minimum apps a nemohol som sa hrajkat.. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
- davtex
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Tak ja sa tiez pochvalim. Do mojho HTC Desire som natrepal nightly Cyanogenmod 4.2.2. Menu funguje svizne a s trochou trpezlivosti sa z toho dokonca da aj telefonovat!
- viper
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Zatial s aplikaciami problem nemam a novy BB10 umoznuje pouzit aj programy pre android.SnoopyBA napísal:BB je cool. Mal som 2ksna pisanie najlepsi mobil aky som mal! Aj operacny system bol super, len mi vadilo ze sa do toho dalo dostat kedysi len minimum apps a nemohol som sa hrajkat..
Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk 2
Kawasaki Versys Touring Edition

- alert_01
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ut Máj 14, 2013 6:03 am
- Skúter: Honda Forza 125
momentalne uz asi pol roka frcim na tomto, nie je to ziadna S4ka ale CPU na dane rozlisenie a mnou pouzivane aplikacie (Gmail, Waze, Tapatalk, SHMU) mi vyhovuje..
Dovod kupy bol : par poslednych mobilov som zlikvidoval tak ze uz ani neblikli
CAT B10
======

Nevyhody:
1-led svetlo (kvoli tomuto ho raz vymenim)
2-led notifikacia (ale aspon som sa odnaucil stale pozerat do mobilu.. normalne si zijem kludnejsie
3-takmer ziadne orig prislusenstvo ako drziak do auta, na bike atd.
Honda Forza 125 2018-
Keeway Silverblade 125 EFI 2015-2016
Keeway Silverblade 125 EFI 2015-2016
- SnoopyBA
- moderátor

- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
No, asi sa mu kuknem "na zúbok" keď sa stretneme v kempe.. 
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som si kvôli chýbajúcej LEDke-noifikačnej stiahol aplikáció - NoLED ....Mne to tam vyslovene chýbalo ak som prišiel k telefónu a musel som ho brať do ruky a mačkať tlačítko a zapínať displej že či náhodou niekto niečo....A tá appka sa mi zdá aj lepšia ako nejaká LED lebo sa dá nastaviť čas trvania aj zvukové upozornenie a tak celkovo že ak je fon vo vrecku tak to nesignalizuje a nevybíja zas zbytočne baterku. A je to šikovnejšie ako nejaká LED origo ktorá si odbliká svojich pár minút a už potom zas sa telefón tvári že nič sa nestalo...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.